whoishe
Silver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka sen suratını alman subforumuna atmissin bence türkiye sartlarinda slaylersin böyle iskeletimi rateleyin tarzı saçma başlıklar açmana gerek yok
Merhamet edin efendim
yok lan can sıkıntısından da harbi öyle mi diyorsun? hiç türk yorumu almamıştımKanka sen suratını alman subforumuna atmissin bence türkiye sartlarinda slaylersin böyle iskeletimi rateleyin tarzı saçma başlıklar açmana gerek yok
harbi türkiyede slaylersin berberini değiştiryok lan can sıkıntısından da harbi öyle mi diyorsun? hiç türk yorumu almamıştım
saçım aşırı düz napmam lazım? bana ne yakışırharbi türkiyede slaylersin berberini değiştir
Deniz tuzu spreyi kullan. Saçları da uzat uzun saç her zaman bir halodursaçım aşırı düz napmam lazım? bana ne yakışır
askere gideceğim deniz tuzu srpey var nasıl kullanıcamDeniz tuzu spreyi kullan. Saçları da uzat uzun saç her zaman bir halodur
Askerde saçını üçe vuracan amk ne deniz tuzuaskere gideceğim deniz tuzu srpey var nasıl kullanıcam
gitmeden önce diyom 3 4 ay varAskerde saçını üçe vuracan amk ne deniz tuzu
Askere gidene kadar slaylemesen de olur bence askerden sonra düşün bunlarıgitmeden önce diyom 3 4 ay var
neden kiAskere gidene kadar slaylemesen de olur bence askerden sonra düşün bunları
yok kanka her insanın yüzü öyle röntgendeolm götüne mızrakmı soktular amk acı çekiyo gibi gözükğyon