İşler Çok kesat

egehtn

egehtn

Iron
Adam akıllı ilgi alamıyorum 1 haftadır Dm çok durgun 1 2 kişi yazıyor en fazla 3 4 kişiyle sexting ve yiyiştim ama bunlar sayılmaz çünkü ben aşk istiyorum aşk hassas genç adam olarak sevilmeyi hissetmek istiyorum çok bişey mi istiyorum sexting yiyişmek istemiyom aşk istiyorum ST atıyorum 200 300 kişi bakıyor normalde en az 2 bin kişi bakıyordu bianda oldu nolduysa anasını bacısını slkm ztn bu Instagramın orospucocukları sizi flört olarak da kesat her yeni biriyle flört ederdim şimdi kimseyle edemiyom offffffffffff

• So Sad
Reactions: levisko and ankaranin_adami
tamam kanki siktir gi t şimdi?

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: egehtn, ascend394, ankaranin_adami and 1 other person
kari misin amk ilgiyi, aski napcan king

Last edited:
  • +1
Reactions: ankaranin_adami
İnstadan nasıl kız düşürüyonuz amk Htn olmadığım sürece instaya sksen post

• +1
Reactions: levisko and ankaranin_adami
kendini iyi pazarlaman lazim
Olum low iq makeupceller düşüyo o zaman High iq hatunlar nerde amk sınıfta var bide ananısvrsdjnıskeym ya

• +1
Reactions: ıdkjusthere and levisko
Olum low iq makeupceller düşüyo o zaman
bir yerden başlamak gerekiyor ben htb lerden ziyade mtbler daha çok ilgimi çekiyor feminenliği baskınsa bi de mmmmmm pp de ki gibi oluyom

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Turanmethod, iyibiri and levisko
Olum low iq makeupceller düşüyo o zaman High iq hatunlar nerde amk sınıfta var bide ananısvrsdjnıskeym ya
high iq hatunlari bende dusuremiyom aq bilsem gatekeeplemem benimde onumde oturan htb var amkk

bir yerden başlamak gerekiyor ben htb lerden ziyade mtbler daha çok ilgimi çekiyor feminenliği baskınsa bi de mmmmmm pp de ki gibi oluyom
Olmmmmm high iq olsun mtb olsun sıkıntı yok amk muhabbeti sarsın az akıllı biriyle konuştuğumu hissediyim high iq olunca zevk. 2x artıyo benim

high iq hatunlari bende dusuremiyom aq bilsem gatekeeplemem benimde onumde oturan htb var amkk
Aga onlar çok kapanık amk kızla 2-3 kere anca bakışabildim aşırı utangaçlar napcam bilmiyorum ama kesin konuşucam bi bakıyo bi siklemiyo hala anlamadım

• +1
Reactions: levisko
Aga onlar çok kapanık amk kızla 2-3 kere anca bakışabildim aşırı utangaçlar napcam bilmiyorum ama kesin konuşucam bi bakıyo bi siklemiyo hala anlamadım
cidden amk 1 tane asiri yakin arkadaslari oluyo onun disi konusmuyolar hic