İsotret 18 gun

fetö

fetö

TÜM FORUMDA SIKI YÖNETİM İLAN EDİLMİŞTİR
İlk 5 gun 10, kalan 13 gun 20 mg alıyodum cildim şimdiden aylardır kullanmaya çalıştığım cildimin anasını siktiğim tazdan daha iyi aq yok abi UZAMA PLAKLARI gider mi yok dudak kurumasın burun kanamasın falan fıstık boş copelamayın alın şu mereti ben temiz ciltle alıyom gözeneklerim kapanmaya başladı burun üstü ve burun kenarı cilt kalitem de arttı baya daha pürüzsüz özellikle dokununca hissediyom 6 aya allah olur gibiyim

20 mg baya düşük olduğu için tek yan etki kuru dudak (daha öncedende dudaklarım sürekli kuru oldugu için çok fark etmiyor karı gibi dakika başı dudak nemlendiricisi sürüyom)

Saçlarım kurudu biraz o kadar kepek arttı ama şuan daha iyi ilk günlerde daha kötüydü hadi bb

• +1
Reactions: Orcairis, Thrill and flows5991
@fetö serbest @apo serbest selo ne zaman çıkıyor?

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, Thrill, Fridx and 3 others
gerçi fetö ölmüştü

• +1
Reactions: Thrill, Fridx, NoxInfernum and 1 other person
İlk 5 gun 10, kalan 13 gun 20 mg alıyodum cildim şimdiden aylardır kullanmaya çalıştığım cildimin anasını siktiğim tazdan daha iyi aq yok abi UZAMA PLAKLARI gider mi yok dudak kurumasın burun kanamasın falan fıstık boş copelamayın alın şu mereti ben temiz ciltle alıyom gözeneklerim kapanmaya başladı burun üstü ve burun kenarı cilt kalitem de arttı baya daha pürüzsüz özellikle dokununca hissediyom 6 aya allah olur gibiyim

20 mg baya düşük olduğu için tek yan etki kuru dudak (daha öncedende dudaklarım sürekli kuru oldugu için çok fark etmiyor karı gibi dakika başı dudak nemlendiricisi sürüyom)

Saçlarım kurudu biraz o kadar kepek arttı ama şuan daha iyi ilk günlerde daha kötüydü hadi bb
kardeşim isotret candır 20mg kullanıyorum şuan

• +1
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, NoxInfernum and flows5991
  • +1
  • Hmm...
  • +1
Creatin denen o illete başlamadığın sürece gitmez muhterem gönlün rahat olsun
Birde proeatin tozu kullanmayın gencler hep proviron ezip atıyorlar icine sizde kas yapıyom sanıyonuz

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx, NoxInfernum and 2 others