blackpillruinedmyli
sensitive young gray
Abi dudaklarim zombi ami yalamisim gibi gozukmeye basladi, hametanda hic bir sikime yaramiyor. Ne yapmam gerek, onerisi olan var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aga artik her banyoya girdigimde suruyorum yemin ederim cok kotu oldu, disardan geldim aynaya baktim korkunc amk. 30 mg aliyorumNası yaramıyor aq
Su fazla icioyn demiaga artik her banyoya girdigimde suruyorum yemin ederim cok kotu oldu, disardan geldim aynaya baktim korkunc amk. 30 mg aliyorum
6 7 litre iciyorumSu fazla icioyn demi
Dustan önce mi suruyon
Alışırsın ozaman güneşe fazla çıkma gündelik hayatta yenile sonra alışırsın6 7 litre iciyorum
surekli tazeliyorum
Öpecek sevgilin yoksa dert etmeAbi dudaklarim zombi ami yalamisim gibi gozukmeye basladi, hametanda hic bir sikime yaramiyor. Ne yapmam gerek, onerisi olan var mi?
aga kızla öpüşürken yara oldu dersin millete sinyalleme yaparsınAbi dudaklarim zombi ami yalamisim gibi gozukmeye basladi, hametanda hic bir sikime yaramiyor. Ne yapmam gerek, onerisi olan var mi?
aga redpillciyiz redpillciyiz kızın yanında "dudaklarım kurudu ya" deriz sonra deriz "nemlendiricin var mı?" kız "YOK" der sonra" tüh ya ne yapsak" diyip işi pişiririz yok abi siz krizleri fırsata çevirmeyi bilmiyosunuz yok abi yook abi yokAbi dudaklarim zombi ami yalamisim gibi gozukmeye basladi, hametanda hic bir sikime yaramiyor. Ne yapmam gerek, onerisi olan var mi?
*kizin dudaklarini emcuk gibi emer*aga redpillciyiz redpillciyiz kızın yanında "dudaklarım kurudu ya" deriz sonra deriz "nemlendiricin var mı?" kız "YOK" der sonra" tüh ya ne yapsak" diyip işi pişiririz yok abi siz krizleri fırsata çevirmeyi bilmiyosunuz yok abi yook abi yok
Lanolin krem deneyebilirsinAbi dudaklarim zombi ami yalamisim gibi gozukmeye basladi, hametanda hic bir sikime yaramiyor. Ne yapmam gerek, onerisi olan var mi?
bakarım teşekkürlerLanolin krem deneyebilirsin
bende de var amk bi de yüzüm soyuluyo yılan gibi deri değiştiriyom amkAbi dudaklarim zombi ami yalamisim gibi gozukmeye basladi, hametanda hic bir sikime yaramiyor. Ne yapmam gerek, onerisi olan var mi?
azcık daha temizlensin cildim bırakcam ben valla çok kötü oldu dudaklarım ağzım açılmıyor artıkbende de var amk bi de yüzüm soyuluyo yılan gibi deri değiştiriyom amk
mavi cubuk blistex kullaniyorum ben sifaazcık daha temizlensin cildim bırakcam ben valla çok kötü oldu dudaklarım ağzım açılmıyor artık