isotret sorunuuuu

R

roixy

Iron
1.5 aydır haftada 3 gün 10 mg isotret kullanıyodum cildim düzelmişti (isotretten önce 2-3 ay taz kullandım)son 1-2 haftadır cilt kötüleşmeye başladı ne yapabilirim mgı arttırayımmı help

• +1
Reactions: Auchelius, senualF and kurdistan
1.5 aydır haftada 3 gün 10 mg isotret kullanıyodum cildim düzelmişti (isotretten önce 2-3 ay taz kullandım)son 1-2 haftadır cilt kötüleşmeye başladı ne yapabilirim mgı arttırayımmı help
knk mesela detaylar nerde aminaqqqoym
beslenmeni değiştirdin mi yaşın kaç hormon değerlerinin durumu nasıl yağ oranın ne stresli bi yaşam mı sürüyosun uyku düzenin nasi

• +1
Reactions: Auchelius, senualF and Serialsuicide
knk mesela detaylar nerde aminaqqqoym
beslenmeni değiştirdin mi yaşın kaç hormon değerlerinin durumu nasıl yağ oranın ne stresli bi yaşam mı sürüyosun uyku düzenin nasi
özür dilerim kanka haklısın beslenme değişmedi yağ oranı %15 civarında sınav senem gyme gidiyorum bi kac senedir uyku düzenim 12 den 7 ya kadar

• +1
özür dilerim kanka haklısın beslenme değişmedi yağ oranı %15 civarında sınav senem gyme gidiyorum bi kac senedir uyku düzenim 12 den 7 ya kadar
olm niye özür diliyon yerim seni
her gün duş alıyon mı accutane harici skincare yapıyn mu

• +1
Reactions: Auchelius and senualF
olm niye özür diledin ben kendimi kötü hissettim lan @kurdistan sen de özür dile bari

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, senualF and kurdistan
olm niye özür diliyon yerim seni
her gün duş alıyon mı accutane harici skincare yapıyn mu
hergün alıyorum dus sabah aksam temizleme jeliyle yüzümü yıkıyom arada taz sürüyom bide salisilik asit
her sabah günes kremide sürüyom

• +1
hergün alıyorum dus sabah aksam temizleme jeliyle yüzümü yıkıyom arada taz sürüyom bide salisilik asit
her sabah günes kremide sürüyom
kanka her şeyin çok perfect sorun neyden kaynaklanıyo olabilir ki amk
doz arttırma hemen 2. ayını tamamla eğer sorun çözülmezse arttırmayı düşünebilirsin

• +1
Reactions: Auchelius and senualF
Cildini yeteri kadar nemlendirmediğin için ya da her sabah güneş kremi sürmeyi ihmal ettiğin için cildin yarrağı yiyor olabilir, kızarıklar, soyulmalar falan varsa bu yüzdendir düzenli nemlendirici + her sabah güneş kremi sürmen lazım aksatmadan he eğer sivilce çıkıyor diyorsan bu da purge phaseinde oldugunu gösterir accutane kullanırken deri altındaki sivilceler bi süre meydana çıkıyor sonra tam olarak temizleniyor onun harici accutane kullanırken sivilcenin olması imkansız

• +1
Reactions: Auchelius and kurdistan
+ kullandığın nemlendirici ve güneş kremi bok gibi olabilir ben değiştirdim nemlendiricimi şuan tahriş olmuyor tazarotenden eskisi gibi 1 gün off vererek kullanıyom

• +1
Reactions: Auchelius
Cildini yeteri kadar nemlendirmediğin için ya da her sabah güneş kremi sürmeyi ihmal ettiğin için cildin yarrağı yiyor olabilir, kızarıklar, soyulmalar falan varsa bu yüzdendir düzenli nemlendirici + her sabah güneş kremi sürmen lazım aksatmadan he eğer sivilce çıkıyor diyorsan bu da purge phaseinde oldugunu gösterir accutane kullanırken deri altındaki sivilceler bi süre meydana çıkıyor sonra tam olarak temizleniyor onun harici accutane kullanırken sivilcenin olması imkansız
1-2 max sivilce çıkıyo oda alında siyah nokta ve komedon çıkıyo güneş kremini ihmal etmiyorum

• +1
+ kullandığın nemlendirici ve güneş kremi bok gibi olabilir ben değiştirdim nemlendiricimi şuan tahriş olmuyor tazarotenden eskisi gibi 1 gün off vererek kullanıyom
skin1004 kullanıyom günes kremi

• +1
yaş kaç

17 ye yeni girdim
boyunun daha uzamayacağına emin misin ona göre kullan isotreti biliyom farkındasındır doktor da zaten durduk yere vermez ama boy önemli bişi sivilce büyüyünce geçer

boyunun daha uzamayacağına emin misin ona göre kullan isotreti
kanka plaklarımı atmıstım bi ara bekle tekrar atıyım bikac cm uzarım heralde öyle diyolar bilmiyom

Attachments

• teletip_1766510054065.png
    teletip_1766510054065.png
    770.8 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Auchelius and growthplatessss111
Hemen git yarın eczaneden al nemlendirici yoksa kertenkele skin olcan
kankaa
2 ay tret 2 ay taz kullandım nemlendiricisiz bisey olmadi amınaaaaa önermiyolar hatta nemlendirici pek

• +1
kanka plaklarımı atmıstım bi ara bekle tekrar atıyım bikac cm uzarım heralde öyle diyolar bilmiyom
anne baba boyu kaç plaklar açık ama çok çok açık da değil 15-16 kemik yaşı arası 15'e yakın gibi (güvenme bana)

anne baba boyu kaç plaklar açık ama çok çok açık da değil 15-16 kemik yaşı arası 15'e yakın gibi (güvenme bana)
anne 155 baba 176 boyum 173-175 şuanda

• +1
kankaa
2 ay tret 2 ay taz kullandım nemlendiricisiz bisey olmadi amınaaaaa önermiyolar hatta nemlendirici pek
Sen al yinede accutane güçlü baya topical kremlerden, denersin baktın gecıyo ne guzel gecmıyo nemlendırıcın olmus olur guven bana ok?

• +1
anne 155 baba 176 boyum 173-175 şuanda
doğrudur muhtemelen 3 cm falan bişi kalmıştır max umrunda değilse alabilirsin
eleman 15-16 kemik yaşından sonra 7 cm uzadığını söylüyo da inanmıyom ben nadir durumlar da olabiliyor yani

Sen al yinede accutane güçlü baya topical kremlerden, denersin baktın gecıyo ne guzel gecmıyo nemlendırıcın olmus olur guven bana ok?
tamamdır kankam önerdigin marka varmı komedon yapmayan

doğrudur muhtemelen 3 cm falan bişi kalmıştır max umrunda değilse alabilirsin
eleman 15-16 kemik yaşından sonra 7 cm uzadığını söylüyo da inanmıyom ben nadir durumlar da olabiliyor yani
kanka boyu baya önemsiyomda haftada 30 mgın plaklara pek etkisi olmaz diye kullanıyom

• +1
tamamdır kankam önerdigin marka varmı komedon yapmayan
Cerave iyi diyorlar ama pahalı alnımdaki komedon için bana doktor yazdı nemlendirici exsipal limo %4 emülsiyon adı fiyatını bilmiyorum valla yarın sorarsın, kuru ciltlerde yapmaz komedon accutane kullandığın için kurudur zaten

kanka boyu baya önemsiyomda haftada 30 mgın plaklara pek etkisi olmaz diye kullanıyom
Günlük 5 mg al direkt mikrodoz, her gün 30mg atsan nemlendiricisiz çölde susuz kalmış bedeviye dönecektin bu arada haberın ola ıyıkı haftada 1 alıyomussun

Günlük 5 mg al direkt mikrodoz, her gün 30mg atsan nemlendiricisiz çölde susuz kalmış bedeviye dönecektin bu arada haberın ola ıyıkı haftada 1 alıyomussun
haftada 3 kez 10 mg alıyorum ama 5 gramı nasıl alıcam ki günde 2 ye nasıl böleyim 10 gramlık kapsülü