istediğim lise gelmemesi hakkında

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
geçen sene 480le alan lise gelmedi ananızı sikim türkiye sorular harbi calındıysa amınızı yurdunuzu sikim aq

• +1
  • So Sad
Reactions: Kayra139, Ashoimex, Furkan Sarıkaya and 4 others
Sankı calınmasa bısey degıscektı amk calınsaydı puanlar ıyıce duserdı

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
Sankı calınmasa bısey degıscektı amk calınsaydı puanlar ıyıce duserdı
ne alaka yarram sınav geçen seneden zordu geçen sene 480le alıyor geçen sene 300+ birinci çıktı 200 civarı çıksa çok rahat girerdim puan 482 zaten

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius and pashanimair
ne alaka yarram sınav geçen seneden zordu geçen sene 480le alıyor geçen sene 300+ birinci çıktı 200 civarı çıksa çok rahat girerdim puan 482 zaten
Lan pic daha zorsa puanı duserdı kac kısı caldı amına kodugum goren 100k kısı gordu caldı soruları sancak org da rotlayacagına 2 gun daha, 3 puan az olan okula gıt amına koduklarım lıseyı tutturamıyo sorular calındı zart zurt dıye thread acıyor amk e odev falan yok mu gıt orda ac bıde gecen lgs sorularını calıyodum org a atcaktım arkadan pashanimair geldi rep attı gıttı sıkcem onu

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Furkan Sarıkaya, İNTİKAM VAKTİ and 4 others
lise ne farfkeder amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, Ashoimex, Furkan Sarıkaya and 5 others
Lan pic daha zorsa puanı duserdı kac kısı caldı amına kodugum goren 100k kısı gordu caldı soruları sancak org da rotlayacagına 2 gun daha, 3 puan az olan okula gıt amına koduklarım lıseyı tutturamıyo sorular calındı zart zurt dıye thread acıyor amk e odev falan yok mu gıt orda ac bıde gecen lgs sorularını calıyodum org a atcaktım arkadan pashanimair geldi rep attı gıttı sıkcem onu
ne alaka sik kırığı zorsa puanı düşerdi ne amınakoyim ben çaldı demiyorum zaten çaldılarsa diyorum aptal orospu evladı daha zor olduğu zaten bariz belli ki meb raporunda sınav zorluğu 2021 ile benzer seçildi 482 aldım zaten daha ne yapayım orospu evladına bak kafayı yiyecem aq ragebait yiyip duruyorum ignore tek cozum

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
ne alaka sik kırığı zorsa puanı düşerdi ne amınakoyim ben çaldı demiyorum zaten çaldılarsa diyorum aptal orospu evladı daha zor olduğu zaten bariz belli ki meb raporunda sınav zorluğu 2021 ile benzer seçildi 482 aldım zaten daha ne yapayım orospu evladına bak kafayı yiyecem aq ragebait yiyip duruyorum ignore tek cozum
salak orospu evladi

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, ascendantwill, recai iskender and 2 others
salak orospu evladi

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Zodiac, Furkan Sarıkaya, ascendantwill and 4 others
salak orospu evladi
QPSŞŞAÖZŞADŞŞALDÖALXÖA APTAL OROSPU EVLADI DIVISION ARKADASIM RAGEBAIT ATIYO GELMIS KALP ATMIS MESAJINA ALLSLAKD

• So Sad
  • +1
Reactions: recai iskender, Auchelius, pashanimair and 1 other person
QPSŞŞAÖZŞADŞŞALDÖALXÖA APTAL OROSPU EVLADI DIVISION ARKADASIM RAGEBAIT ATIYO GELMIS KALP ATMIS MESAJINA ALLSLAKD
Sen cidden salaksın dikkat et mk cycle da ölme korkuyom sana bisey olcak diye

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Furkan Sarıkaya, ascendantwill and 4 others
ya olm forumda kimseyle beefim olmasında diye uğaşıyom sims teorisi yapırouz amk bi şekilde illa anana bacına küfür ettircen yani
forumda neyin ragebaitini açıyon ki amk, bi şey diyon sonra tepki alınca "aMa aBi rAgEbAİt" ananınamıbait
neyini baitliyon amk

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Trenmaxx1, Furkan Sarıkaya and 6 others
ya olm forumda kimseyle beefim olmasında diye uğaşıyom sims teorisi yapırouz amk bi şekilde illa anana bacına küfür ettircen yani
forumda neyin ragebaitini açıyon ki amk, bi şey diyon sonra tepki alınca "aMa aBi rAgEbAİt" ananınamıbait
neyini baitliyon amk
benim senle beefim yok da mal mal bişelwr yazıyon bazen sinir oluyom kanka divisionla aramızda o amk baite niye bu kadar takıldın

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, recai iskender, Auchelius and 1 other person
benim senle beefim yok da mal mal bişelwr yazıyon bazen sinir oluyom kanka divisionla aramızda o amk baite niye bu kadar takıldın
ya genel olarak ragebait olayı var kişisel bi şey değil

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and ZerefDragnee1l

istediğim lise gelmemesi hakkında​

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Auchelius, Furkan Sarıkaya and 2 others
Kanka kasmasana amk obpyle girdim

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya, pashanimair and 2 others
geçen sene 480le alan lise gelmedi ananızı sikim türkiye sorular harbi calındıysa amınızı yurdunuzu sikim aq
İlk sıradaki okullarda herkes ülke 1.si amk fulleyen elemanın biri 3.tercihle girmis

bizene kardeşim ya boş boş threadlar açmayın

• Love it
  • +1
Reactions: reanrao, Furkan Sarıkaya and swaggy

Users who are viewing this thread

Back