Xavier
5'11 Chadlite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
chadlite friendzone yiyo hayat bitti amk
yüz olarak chadlite olabilirim ama vücut olarak leş ötesiyimchadlite friendzone yiyo hayat bitti amk
vücudu niye düzeltmiyonyüz olarak chadlite olabilirim ama vücut olarak leş ötesiyim
bu olayı başka bir konuda anlatmıştım ameliyatlar sadece yüzümü değiştirdi obez vücudumu değil
Düzeltiyorum yavaştan kilo almamın sebebi hormoneldivücudu niye düzeltmiyon
kanka pek takmıyorum da sırf kiloluyum diye bütün kızlar bana ucube gözüyle bakıyor çok sinirim bozuldu amk gıdımın gücüne güvenemiyorum artıkolsun be kanka
duzeltirsin amk nolcakkanka pek takmıyorum da sırf kiloluyum diye bütün kızlar bana ucube gözüyle bakıyor çok sinirim bozuldu amk gıdımın gücüne güvenemiyorum artık
bunu var ya sırf ibneliğine yapıyolar o da biliyo senin onunla arkadaş gibi konuşmadığını o da biliyo senin ona o gözle bakmadığını ibneliğine yapıyolar amk
analarını sikmek lazımbunu var ya sırf ibneliğine yapıyolar o da biliyo senin onunla arkadaş gibi konuşmadığını o da biliyo senin ona o gözle bakmadığını ibneliğine yapıyolar amk
cantroplasty, bimax, browridge implant, z-plasty, rhinoplasty, under eye implant.hangi ameliyatlari yaptirdin ki sen
sen kimsin amkcantroplasty, bimax, browridge implant, z-plasty, rhinoplasty, under eye implant.
oglum bunlarin hepsini yaptirdin mi kac para tuttusen kimsin amk
moneymaxxer kanka koymaz onaoglum bunlarin hepsini yaptirdin mi kac para tuttu
Birader sen beni bir yerden tanıyor gibisin bonekingsen şimdiden söyle banlatayımmoneymaxxer kanka koymaz ona
la yok aq boneking değilimBirader sen beni bir yerden tanıyor gibisin bonekingsen şimdiden söyle banlatayım
yaptirdin mi kardesimsen kimsin amk
arkadaş listeyi nereden almış bilmiyorum benim gözüm zaten doğuştan hooded niye upper eyelid surgerye ihtiyacım olsun kiyaptirdin mi kardesim
Kanka tr de obezsen -2 normal 0 kaslıysan +1 le yaşıyorsun kas yap frame artrır sonda bakkanka pek takmıyorum da sırf kiloluyum diye bütün kızlar bana ucube gözüyle bakıyor çok sinirim bozuldu amk gıdımın gücüne güvenemiyorum artık
Sen ltn değilsin amkkanka ben ltn falanım bana gunaydınn mesajı gelıyo sende sorun olabılır mı
kanka 13 yasindasin o kizlar degisicek o yasta bende aliyordumkanka ben ltn falanım bana gunaydınn mesajı gelıyo sende sorun olabılır mı
Sürekli chadlite diyorsun kendine. yüzünü özelden atsana ciddi merak ettimyüz olarak chadlite olabilirim ama vücut olarak leş ötesiyim
bu olayı başka bir konuda anlatmıştım ameliyatlar sadece yüzümü değiştirdi obez vücudumu değil
yok oyleyımSen ltn değilsin amk
yok oyleyım
travma olmus amkbonekingsen şimdiden söyle banlatayım
özel sebeplerden detayına fazla girmicemthyroid sebebi yuzunden mi kilo aliyordun? ozempic tarzi bir ilac dusdun mu?
Kanka son sevgilim 3 ay önceydi ben de tekrar deneyeyim dedim başka bir kızla olmadı yani illa olmak zorunda değil kikanka ben ltn falanım bana gunaydınn mesajı gelıyo sende sorun olabılır mı
devran döner o kanka lafini yedirirsin kardesim
tesekkurler abidevran döner o kanka lafini yedirirsin kardesim
Büyük ihtimalle fiziksel sebepten görünüşünden dolayı değildiryüz olarak chadlite olabilirim ama vücut olarak leş ötesiyim
ltnSen ltn değilsin amk
kanka 13 yasindasin o kizlar degisicek o yasta bende aliyordum
Trdeki foidler bundan hoşlanıyor yapacak bişey yok sanarsin hepsi stacy mq