ISTEK GUIDE

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
Gencler bildiginiz gibi son zamanlarda sizin ascendlemenize yararli guidelarimla yardimci oluyorum. Ben tecrubem ve bilgeligimi sizin gibi cahil genclerimizin iyiligi icin kullanmayi seven bir abinizim. Cok caresiz olan genclerimiz yazsin onlara tavsiyeler verelim gelisip greyliktende celliktende ciksinlar. Boy moy kilo vermeyle ilgili her yerde bulunabilecek seyleri sormayin ananizi sikerim.

• +1
Reactions: Zodiac and Zagro
Simdiye kadar sikismiyenlere sikis guide hazirla reis

• JFL
Reactions: Zodiac and menas
Simdiye kadar sikismiyenlere sikis guide hazirla reis
olm onu da biz mi ogreticez aq siki aliyosun sonra sak sak anlamayanlar bonesmashing gibi dusunebilir ondada cekici aliyosun pat pat

• JFL
Reactions: Zodiac and Zagro
olm onu da biz mi ogreticez aq siki aliyosun sonra sak sak anlamayanlar bonesmashing gibi dusunebilir ondada cekici aliyosun pat pat
BOYLE GUİDEMİ OLUR LANSODBWOSHWOSHOSBSİS

• +1
Reactions: TrustMeBro
Harbi ciddi soruyom aq kiza nasil teklif ediyim?

Azerbaycanda oyle kolay degil aq. Kizlar kolay kolay sikismiyo

• +1
İste onun full guide istiyorum. Kizla tanisip sikisme rehberi
O cok kisisel bisey herkesin yaklasimi farkli ama azerbeycanda azerbeycanin en iyi HTN'si bile sikisemiyosa o derde ben derman olamam geomaxxing yapmak gerekir

• +1
Reactions: Zodiac
O cok kisisel bisey herkesin yaklasimi farkli ama azerbeycanda azerbeycanin en iyi HTN'si bile sikisemiyosa o derde ben derman olamam geomaxxing yapmak gerekir
En iyi htn sozde aq. Bakude benden iyileri var. Oldugum sehirde de 1 2 kisi var benden iyi. Onlarda arkadas zaten.

• +1
En iyi htn sozde aq. Bakude benden iyileri var. Oldugum sehirde de 1 2 kisi var benden iyi. Onlarda arkadas zaten.
O zaman onlari gec

O zaman onlari gec
İmkansiz aq adamin blackpille alakasi yok ama gozler hunter cene hatti imkansiz derece iyi ve kasli. Slayer bir chadden bahsediyoruz. Ben zargana bir gotum

• So Sad
Reactions: Deleted member 117770
Harbi ciddi soruyom aq kiza nasil teklif ediyim?
Tabikide teklif etme aq öyle sikişemezsin ki kabul etmez yani

• +1
  • +1
Alla alla bak sen pasama bende gidip gel sikisek kari diyordum
Aslan gardaşım neden öyle bir soru sordun o zaman 😘

• +1