isvicre iltica

dogu

dogu

Mistral
Bosna-Hersek‘e geliyorsunuz Bosna-Hersek’te bi kaçakcı seni karşılıyor oradan İtalya’ya götürüyor arabayla oradanda İsviçre'ye tren bileti alıyorsun

4 bin euro ya isvicrede yaşaya biliyorsun

Kürt tanıdığım var 4 milyon borç çekerel gitti findek skorun 1200 üzeriyse yüksek mevlada çekiyon değilse 4 bin euroyu karşılayacak kadar

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Zodiac, churmaxxed, Serialsuicide and 2 others
Bosna-Hersek‘e geliyorsunuz Bosna-Hersek’te bi kaçakcı seni karşılıyor oradan İtalya’ya götürüyor arabayla oradanda İsviçre'ye tren bileti alıyorsun

Kürt tanıdığım var 4 milyon borç çekerel gitti findek skorun 1200 üzeriyse yüksek mevlada çekiyon değilse 4 bin euroyu karşılayacak kadar
gidelim doktor ama isviçrede bok böceğine benzeriz

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, IlI and nsk4ll
gidelim doktor ama isviçrede bok böceğine benzeriz
mtn üstüysen birşey olmaz ben kendi rotamı çizicem HOI4 sayesinde ileri seviye haritacılık bilgim var ilk defa işe yarayacak yürüyerek gidende varmış

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Kayra139, ascendantwill and 6 others
mtn üstüysen birşey olmaz ben kendi rotamı çizicem HOI4 sayesinde ileri seviye haritacılık bilgim var ilk defa işe yarayacak yürüyerek gidende varmış
Knk boyun 190 altıysa harbici haşere gibi hissedeceksin genç nesil zaten ort olarak direkt htn adamı ropea sürükleyebilir

• Hmm...
  • +1
Reactions: Zodiac and jsbera
Knk boyun 190 altıysa harbici haşere gibi hissedeceksin genç nesil zaten ort olarak direkt htn adamı ropea sürükleyebilir
ortalama boy o,kadar değil millet herkes larpladığı için öyle 180 isen sorun yok

• +1
Reactions: meynet, churmaxxed and nsk4ll
ben orda humiliated olurum amk
hergun rethink yapiyorum kararlarimi
west'e gidersem ugly manlet olurum
bulgaristan yada yunanistana gitcem gitsem ztn orda cogusu iyi gorunmuyolar

• +1
Reactions: number_9029
kazandığın para ile surgery o yüzden sorun olmaz

oturum izni veya çalışma izni nasıl oluyor? iltica ettikten sonra kim alcak bizi işe amk

oturum izni veya çalışma izni nasıl oluyor? iltica ettikten sonra kim alcak bizi işe amk
sana italyan kartı çıkartıyorlar çalışırken sorgulamıyorlar ayrıca devlet aylık 500 frank ödüyor + ev veriyor bedava kalman için birçok artısı oluyor

6 ayın sonunda davan sonuçlanır genelde kalıcı oturum izni alıyorsun sonra

Attachments

• IMG-20251119-WA0000.jpg
    IMG-20251119-WA0000.jpg
    184.4 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and Serialsuicide
sana italyan kartı çıkartıyorlar çalışırken sorgulamıyorlar ayrıca devlet aylık 500 frank ödüyor + ev veriyor bedava kalman için birçok artısı oluyor

6 ayın sonunda davan sonuçlanır genelde kalıcı oturum izni alıyorsun sonra
bu italyan kartı sahte mi gerçek mi la

thailanda gitmek lazım düşük testo soya ülkelerine falan

• +1
Reactions: dogu
  • +1
  • JFL
Reactions: dogu and number_9029
ortalama boy o,kadar değil millet herkes larpladığı için öyle 180 isen sorun yok
Kanka bavyerada bulundum ben oralarda gençlerde ortalama min 190dı delüzyonelsem de 185tir ben 186yım kısa hissettim açıkçası bana orada durumlar daha da vahimdir gibi geldi

• +1
Fransa da yaşıyorum yaş 19 boy 1.81 yaşıtlarımın çoğu benden uzun aq İsviçre de işin zor

• +1

Users who are viewing this thread

Back