isvicre iltica

dogu

dogu

Kraken
Bosna-Hersek‘e geliyorsunuz Bosna-Hersek’te bi kaçakcı seni karşılıyor oradan İtalya’ya götürüyor arabayla oradanda İsviçre'ye tren bileti alıyorsun

4 bin euro ya isvicrede yaşaya biliyorsun

Kürt tanıdığım var 4 milyon borç çekerel gitti findek skorun 1200 üzeriyse yüksek mevlada çekiyon değilse 4 bin euroyu karşılayacak kadar

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Zodiac, flows5991, Serialsuicide and 2 others
Bosna-Hersek‘e geliyorsunuz Bosna-Hersek’te bi kaçakcı seni karşılıyor oradan İtalya’ya götürüyor arabayla oradanda İsviçre'ye tren bileti alıyorsun

Kürt tanıdığım var 4 milyon borç çekerel gitti findek skorun 1200 üzeriyse yüksek mevlada çekiyon değilse 4 bin euroyu karşılayacak kadar
gidelim doktor ama isviçrede bok böceğine benzeriz

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, Zodiac, IlI and 1 other person
gidelim doktor ama isviçrede bok böceğine benzeriz
mtn üstüysen birşey olmaz ben kendi rotamı çizicem HOI4 sayesinde ileri seviye haritacılık bilgim var ilk defa işe yarayacak yürüyerek gidende varmış

• JFL
  • +1
Reactions: stormerdeccal, Auchelius, Zodiac and 8 others
mtn üstüysen birşey olmaz ben kendi rotamı çizicem HOI4 sayesinde ileri seviye haritacılık bilgim var ilk defa işe yarayacak yürüyerek gidende varmış
Knk boyun 190 altıysa harbici haşere gibi hissedeceksin genç nesil zaten ort olarak direkt htn adamı ropea sürükleyebilir

• Hmm...
  • +1
Reactions: Zodiac and jsbera
Knk boyun 190 altıysa harbici haşere gibi hissedeceksin genç nesil zaten ort olarak direkt htn adamı ropea sürükleyebilir
ortalama boy o,kadar değil millet herkes larpladığı için öyle 180 isen sorun yok

• +1
Reactions: meynet, flows5991 and nsk4ll
ben orda humiliated olurum amk
hergun rethink yapiyorum kararlarimi
west'e gidersem ugly manlet olurum
bulgaristan yada yunanistana gitcem gitsem ztn orda cogusu iyi gorunmuyolar

• +1
Reactions: number_9029
kazandığın para ile surgery o yüzden sorun olmaz

oturum izni veya çalışma izni nasıl oluyor? iltica ettikten sonra kim alcak bizi işe amk

• +1
Reactions: Gordon Freeman
oturum izni veya çalışma izni nasıl oluyor? iltica ettikten sonra kim alcak bizi işe amk
sana italyan kartı çıkartıyorlar çalışırken sorgulamıyorlar ayrıca devlet aylık 500 frank ödüyor + ev veriyor bedava kalman için birçok artısı oluyor

6 ayın sonunda davan sonuçlanır genelde kalıcı oturum izni alıyorsun sonra

Attachments

• IMG-20251119-WA0000.jpg
    IMG-20251119-WA0000.jpg
    184.4 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: wills, Zodiac and Serialsuicide
sana italyan kartı çıkartıyorlar çalışırken sorgulamıyorlar ayrıca devlet aylık 500 frank ödüyor + ev veriyor bedava kalman için birçok artısı oluyor

6 ayın sonunda davan sonuçlanır genelde kalıcı oturum izni alıyorsun sonra
bu italyan kartı sahte mi gerçek mi la

thailanda gitmek lazım düşük testo soya ülkelerine falan

• +1
Reactions: dogu
ortalama boy o,kadar değil millet herkes larpladığı için öyle 180 isen sorun yok
Kanka bavyerada bulundum ben oralarda gençlerde ortalama min 190dı delüzyonelsem de 185tir ben 186yım kısa hissettim açıkçası bana orada durumlar daha da vahimdir gibi geldi

• +1
Reactions: dogu
Fransa da yaşıyorum yaş 19 boy 1.81 yaşıtlarımın çoğu benden uzun aq İsviçre de işin zor

• +1
Reactions: flows5991 and dogu
doğu gel gidek amına koyim sikerler bu memleketi

• +1
Reactions: Serialsuicide

benim de kuzen gitti bi şekilde almanyaya iltica etti ispanyalı zengin bi tane kız buldu kız evlenmek istedi kuzenim vazgeçti daha iletişim bile kuramıyoelar kız yine de evlenmek istemiş.

gayim ve kürdüm diye larplamıştı (kürt de gay degil yani)

• JFL
Reactions: Serialsuicide and flows5991
doğu benim yeşil pasaportum var

ULAN BABAMA BMW ALDIRCAKTIM 3 SERİSİ 4.6 MİLYON TL BU ARABA FİYATLARI NE OLMUŞ

doğu benim yeşil pasaportum var
Tamamdır hayırlı olsun o zaman isviçre, kanada ve ispanya ideal ben ispanyayı seçerim havası sıcak

• +1
Reactions: flows5991
Tamamdır hayırlı olsun o zaman isviçre, kanada ve ispanya ideal ben ispanyayı seçerim havası sıcak
üstad iş yapabileceğim biryeri seçmek lazım

doğu üstüme araba aldırtçam onu satıp isviçrede yerim:Comfy: