İTİRAF SAYFASINDA REZİL OLDUM

İnstadan takip etmediğim yeni bi okul itiraf sayfası açılmış ngl yapıyolar ben lol oynuyorum o sırada hiç bişeyden haberim yok
Tanımadğım piçin biri gidip arkamdan sallamaya başlamış ve ben bunu şimdi öğreniyorum
Okulda kaç kız varsa hepsinin hesabına gidip beni etiketlemişler bu sana talip diye kim yapıyor bunu niye yapıyor bitti amk bitti
@szenn @Gordon Freeman @velwetyy @Fridx @murad.89 YARDIM EDİN NASI ONURUMU GERİ KAZANIRIM
Oldcel olduğumuzdan bize tag koymamış oç nw3 olabiliriz ama oldcel diyemez kimse bize

• So Sad
Reactions: ascendantwill, Gordon Freeman, velwetyy and 1 other person
Oldcel olduğumuzdan bize tag koymamış oç nw3 olabiliriz ama oldcel diyemez kimse bize
Fikrini söyle o zaman amca

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, velwetyy and meynet
İnstadan takip etmediğim yeni bi okul itiraf sayfası açılmış ngl yapıyolar ben lol oynuyorum o sırada hiç bişeyden haberim yok
Tanımadğım piçin biri gidip arkamdan sallamaya başlamış ve ben bunu şimdi öğreniyorum
Okulda kaç kız varsa hepsinin hesabına gidip beni etiketlemişler bu sana talip diye kim yapıyor bunu niye yapıyor bitti amk bitti
@szenn @Gordon Freeman @velwetyy @Fridx @murad.89 YARDIM EDİN NASI ONURUMU GERİ KAZANIRIM
Namın duyulmuş hacı , diyelim ki kötü bişey bu olan şey bu tarz bi olaydan sana bakışı değişecek insana gerek yok zaten çünkü maldır embesildir böyle ağtal bi olay yüzünden sana kötü bakıyorsa ama jfl diyip dnrlayıp geçiyosa zaten sorun yoktur ki bunu yapacak insanların davranışları önemli olmalı zaten senin için

• +1
Reactions: velwetyy and Topkra