ITS OVER

OgreGravital

OgreGravital

talmudically accurate chud
kemik yaşı bilek röntgenden 18 geldi.
Ya manletliğimi kabul edip mgtowla dağlara yaylalara çekilecem ya da rope.
Brutal.

• So Sad
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Zodiac, Kayra139 and 1 other person
Brutal.
ne diye doktora gittin hangi bölüme gittin doktora ne dedin ben de plaklara baktırmak istiyorum da nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum

• +1
Reactions: Zagro
ne diye doktora gittin hangi bölüme gittin doktora ne dedin ben de plaklara baktırmak istiyorum da nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum
Ortopedidir ya herhalde

• WTF
Reactions: Zodiac
Ne kızıyon hıyar

• Ugh..
  • +1
  • JFL
Reactions: hellomylove and Xavier
Röntgene kemik yaşı diyon iş bitiyor

• +1
rontgen daha yeni çektirdimde kemik yaşini sormadim mr cektirecem 1 ay sonra onda cikar mi
röntgende bakiyorlar direk 18 den küçüksen pediatriye git röntgene yönlendirirler zaten

• +1
Reactions: Deleted member 100697
aga mala anlatır gibi anlatır mısın ilk başta hangi bölume gidicem
Yaşın 18 altıysa çocuk doktorundan düz randevu alıcaksın orda doktora kemik yaşıma bakıcam de röntgene yönlendircekler zaten. Birde kan tahlili olman gerekiyor. Sonuçlarda anormallik varsa kemik plakları açıksa seni çocuk endokrine yönlendirmelerini iste. Orda doktorlar konsey cart curt toplayıp onay verirse anca hormonu alabiliyorsun reçeteli olarak. Hipofizinde sıkıntı falan yoksa vermezler

• +1
Yaşın 18 altıysa çocuk doktorundan düz randevu alıcaksın orda doktora kemik yaşıma bakıcam de röntgene yönlendircekler zaten. Birde kan tahlili olman gerekiyor. Sonuçlarda anormallik varsa kemik plakları açıksa seni çocuk endokrine yönlendirmelerini iste. Orda doktorlar konsey cart curt toplayıp onay verirse anca hormonu alabiliyorsun reçeteli olarak. Hipofizinde sıkıntı falan yoksa vermezler
18den büyüksem peki?

• +1
Reactions: Zagro
18den büyüksem peki?
Hocam plakların çoktan kapanmıştır 18 üstüysen. Benim kemik yaşım kendi yaşımdan büyük çıktı yüksek ihtimalle sigaradan

• +1
Hocam plakların çoktan kapanmıştır 18 üstüysen. Benim kemik yaşım kendi yaşımdan büyük çıktı yüksek ihtimalle sigaradan
ortopediye randevu aldım bakacaz bi ihtimal...

• +1
Reactions: Zagro and OgreGravital
Sigarayla alakasi yok benım plaklarimda 15-16 yaslarimda kapanmıstı

Sigarayla alakasi yok benım plaklarimda 15-16 yaslarimda kapanmıstı
2 yıl ergenliğimin peakinde sigara içtim günde 5 6 dal hızlandırmıştır süreci

Brutal.
HGH bu işin neresinde yani senin düşük olduğu için felan mı

HGH bu işin neresinde yani senin düşük olduğu için felan mı
Kemik plakları açık olsaydı hgh alacaktım plaklar kapandığı için hgh alsamda etki etmiyor

• +1
  • +1