not__cel
Bigjimswornouttires biggest fan
I’m so fucking mad, I don’t know why but people are just pissing me off
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I’ve gone through bullying in the past and don’t feel like taking shit anymore, I’m making more friends becoming more nt and spending more time in the gym
Anger is fine as long as it dosent harm other people in my opinionMaybe it’s abused dog
I’ve gone through bullying in the past and don’t feel like taking shit anymore, I’m making more friends becoming more nt and spending more time in the gym
Lazy people piss me off it reminds me of the past though I like to ragebait
Yeah ts is cooked
Nh, its good. Checked.Yeah ts is cooked
Geci a Nivek
No I fucking hate youIM AGRESSIVE BUT KIND TO EVERYON E XDDDDDDDDDD
I’ll harm you rnAnger is fine as long as it dosent harm other people in my opinion
kell a fröcsi? caillou feju kocsogGeci a Nivek
LolI’ll harm you rn
kurva nenikedet Kazinczbarcikai feju parasztkell a fröcsi? caillou feju kocsog
Rosszul orgazmusom van az anyád arcán, miután végeztem veleGeci a Nivek
Szia! Mivel írtál egy kommentben a “halál szagáról”, így meg merem kérdezni. Honnan lehet tudni egy betegnél, hogy az lesz az utolsó órája? Mik azok a tipikus jelek, amikről teljesen egyértelműen felismerhető az utolsó óra? Mi most vesztettük el egy közeli hozzátartozónkat, és mondhatni végigasszisztáltuk a haldoklás folyamatát. Én a halála előtt 2 nappal láttam utoljára, de laikuskémt már akkor nem mertem hinni benne, hogy megéli a másnapot. Köszönöm, ha megválaszolod! Kitartást a munkátokhoz! Köszönjük!Rosszul orgazmusom van az anyád arcán, miután végeztem vele
alr buddy that is corny ashI’ll harm you rn
Mi a fasz te is magyar vagyRosszul orgazmusom van az anyád arcán, miután végeztem vele
Egyenként amputálom az ujjaidatkell a fröcsi? caillou feju kocsog
mikor?Egyenként amputálom az ujjaidat
Dnr niggerSzia! Mivel írtál egy kommentben a “halál szagáról”, így meg merem kérdezni. Honnan lehet tudni egy betegnél, hogy az lesz az utolsó órája? Mik azok a tipikus jelek, amikről teljesen egyértelműen felismerhető az utolsó óra? Mi most vesztettük el egy közeli hozzátartozónkat, és mondhatni végigasszisztáltuk a haldoklás folyamatát. Én a halála előtt 2 nappal láttam utoljára, de laikuskémt már akkor nem mertem hinni benne, hogy megéli a másnapot. Köszönöm, ha megválaszolod! Kitartást a munkátokhoz! Köszönjük!![]()
DnrdSzia! Mivel írtál egy kommentben a “halál szagáról”, így meg merem kérdezni. Honnan lehet tudni egy betegnél, hogy az lesz az utolsó órája? Mik azok a tipikus jelek, amikről teljesen egyértelműen felismerhető az utolsó óra? Mi most vesztettük el egy közeli hozzátartozónkat, és mondhatni végigasszisztáltuk a haldoklás folyamatát. Én a halála előtt 2 nappal láttam utoljára, de laikuskémt már akkor nem mertem hinni benne, hogy megéli a másnapot. Köszönöm, ha megválaszolod! Kitartást a munkátokhoz! Köszönjük!![]()
Egyenként amputálom az ujjaidatmikor?
Tulajdonképpen egy nagyon aranyos srác vagy, fedezzük fel jobbanarnoti paraszt geci![]()
Tulajdonképpen egy nagyon aranyos srác vagy, fedezzük fel jobban
Not likelygo er