İyi üniversiteye girmek bu kadar önemli mi?

Jelexy

Jelexy

slaying dnd
title

Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum harbi

okuyacaksan evet.

• +1
Reactions: Jelexy
Bunu sorduguna gore buyuk ihtimal aile zoruyla okuyan birisin. Oyuzden hayir. Zaten okumuycaksan girip napcan

Bunu sorduguna gore buyuk ihtimal aile zoruyla okuyan birisin. Oyuzden hayir. Zaten okumuycaksan girip napcan
Yok kendim istiyorum da sizlerin fikirilerini merak ettim

• JFL
Reactions: Zagro, Inosebreathonly and IlI
iyi üni giremezsen günde 12 saat ayda 22kya götünü sktircen 50 sene

• +1
Reactions: ttteeoo
@temelyeterliliktest

Hem sosyal hayatın hemde ilerideki hayatın için kritik aşama o yüzden evet
Ama yaşın daha gencse yks çalışma döneminde değilsen kendince bisiler deneyebilirsin belki önün açılır ordan ilerlersin

title

Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum harbi
hedefinde belirli bir bölüm varsa oku yoksa okuma 22kya göt verme muhabbeti hayatta hiçbi yeteneğin yoksa geçerli okumayıp milyonlar kazananlar da var

• +1
  • JFL
Reactions: menas and Dathomirian Zabrak
hedefinde belirli bir bölüm varsa oku yoksa okuma 22kya göt verme muhabbeti hayatta hiçbi yeteneğin yoksa geçerli okumayıp milyonlar kazananlar da var
Okumayıp milyonlar kazanan = yeteneğinde top %10 da olan yada torpilli elemanlar
Eğer 18-19 undan sonra issizsen aile baskısı sosyal baskı cart curt işe girmek zorunda kalcan 22k ya göt vercen yani

• +1
Reactions: Tornoviaa, Zodiac, Dathomirian Zabrak and 1 other person
Okumayıp milyonlar kazanan = yeteneğinde top %10 da olan yada torpilli elemanlar
Eğer 18-19 undan sonra issizsen aile baskısı sosyal baskı cart curt işe girmek zorunda kalcan 22k ya göt vercen yani
kanka büyükşehirlerde özürlü fln olmayan kimsenin 22k aldığını düşünmüyorum yazın girdiğim en basit işte bile asgari 1.5xi fln veriyolardı
eğer zekiysen okumana gerek yok her türlü yolunu bulursun
ben bunları yazarken bi yandan integral çözüyorum

• +1
Reactions: menas
kanka büyükşehirlerde özürlü fln olmayan kimsenin 22k aldığını düşünmüyorum yazın girdiğim en basit işte bile asgari 1.5xi fln veriyolardı
eğer zekiysen okumana gerek yok her türlü yolunu bulursun
ben bunları yazarken bi yandan integral çözüyorum
Burda miktar birşey değiştirmiyor büyük şehirde daha fazla para alacak evet ama alışverişi kirası daha fazla olacak yine aynı mantığa geliyor
Tr gibi ülkede ben zekiyim bi yolunu bulurum ya demek hayatınla kumar oynamak aq

• +1
Reactions: Zodiac and drakenryuguji
Burda miktar birşey değiştirmiyor büyük şehirde daha fazla para alacak evet ama alışverişi kirası daha fazla olacak yine aynı mantığa geliyor
Tr gibi ülkede ben zekiyim bi yolunu bulurum ya demek hayatınla kumar oynamak aq
doğru, kumar oynamayın üni okumayıp zengin olmak için çok şans ve sermaye falan lazım yani muhtemelen olamayacaksınız, en güzel seçenek iyi bir üniye gir ardından meslek edin ve hafta sonu tatil rahat esnek bir 9-5 işe gir, tabii mesleğinin kalifiye olmasına önem ver ki ileride yurt dışı imkanın olabilsin

• +1
Reactions: maarda
evt bu yüzden üniye çalışıyorum da değişir aga okuyunca çok bişey değişmicek bunun farkındalığıyla okuyun

• +1
Reactions: menas
okumayıp milyon kazancak adam niye looksmax.orgda takılıyo aq

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and IlI
okumayıp milyon kazancak adam niye looksmax.orgda takılıyo aq
ben burdaki birine kazanacak demedım canım benım sadece school = law değil amk şuan tytm aytm iyi de berber olmayı tercih ederdim yazılım okumaya ilgim olmasa

• +1
Reactions: menas and ZerefDragnee1l
ben burdaki birine kazanacak demedım canım benım sadece school = law değil amk şuan tytm aytm iyi de berber olmayı tercih ederdim yazılım okumaya ilgim olmasa
bılıyom tasagina yazdım 😘😘

• Love it
Reactions: IlI