IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
brutal maxilla pill
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Maxillan aşırı recessed değilse yani side profilden üst dudağın geride değilse maymun gibi gözükmüyorsan alakası yok maxillayla knkbrutal maxilla pill
knk zygolarım iyi ama cheekbone 5/10 flnMaxillan aşırı recessed değilse yani side profilden üst dudağın geride değilse maymun gibi gözükmüyorsan alakası yok maxillayla knk
Nası güzel maxilla = rira cheekbone değilse
Flat hafif recessed maxilla = kötü cheekbone demek değil
benim cenem bok gibi amkbrutal maxilla pill
yüksek elmacık kemiklerinden mi bahsediyorsun?brutal maxilla pill
yandan gördüğün kısım yazmak yerine zygo yazdım direkt neyi kastettiğim anlaşılır diye düşündüm zygomatic arch yazsam bişe değişmicektiiyi zygomatic arch ve kötü zygo demeye mi çalışıyorsun anlamadım ki zygo ve cheekbone aynı şey zaten muhtemelen bahsettiğin şey zygomatic arch
yandan belli olup recessed olduğun için önden olmamasıyüksek elmacık kemiklerinden mi bahsediyorsun?
benim de çok iyi değilbenim cenem bok gibi amk
ape'e benziyom yandan
yandan gördüğün kısım yazmak yerine zygo yazdım direkt neyi kastettiğim anlaşılır diye düşündüm zygomatic arch yazsam bişe değişmicekti
yandan belli olup recessed olduğun için önden olmaması
benim de çok iyi değil
Bak çok iyi örnek çıktı şimdi karşıma instadaMaxillan aşırı recessed değilse yani side profilden üst dudağın geride değilse maymun gibi gözükmüyorsan alakası yok maxillayla knk
Nası güzel maxilla = rira cheekbone değilse
Flat hafif recessed maxilla = kötü cheekbone demek değil
ikisi aynı şey kkknk zygolarım iyi ama cheekbone 5/10 fln
zygomatic archtan bahsediyomikisi aynı şey kk