Aven
Eternal desire.

@divisionpanzerfaust bu sen misin la allahını siktigim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
İlk defa sana katılıyorum16 yaşında daha amın tadını bile bilmezken,
Varlığından bile emin olmadığı Allah için can alıp can veriyor.
Aktif olarak dünyadaki en aşağılık yaşam formu müslümanlar olabilir mi?
salak mısın bunun müslümanlıkla ne ilgisi var ? kendi kafasına göre orospu evlatlığı yapmış beyni abuk subuk şeylerle doldurmuş veledin teki16 yaşında daha amın tadını bile bilmezken,
Kardeşim bu kadar çok teröristi çıkartan din normal olabilir mi?salak mısın bunun müslümanlıkla ne ilgisi var ? kendi kafasına göre orospu evlatlığı yapmış beyni abuk subuk şeylerle doldurmuş veledin teki
Mezhep olarak bir fark yok hepsi Ehli Sünnet ( Irak/ İran ve diğer şia ülkeler dışında)Kardeşim bu kadar çok teröristi çıkartan din normal olabilir mi?
Türkiyedeki islam ile arap ülkelerindeki islamın arasında dağlar kadar fark var.
O yüzden sen islamın terör dini olmadığını iddia edebilirsin gayet normal.
Kardeşim, Türkler hanefidir ılımlı bir islama inanırlar,Mezhep olarak bir fark yok hepsi Ehli Sünnet ( Irak/ İran ve diğer şia ülkeler dışında)
Sadece hiçbiri uygulamıyor veya uyguluyormuş gibi yapıyor.
Olm mal mısın yoksa larp mı yapıyon yani cozemedım gerçekten ne salak adamsınKardeşim, Türkler hanefidir ılımlı bir islama inanırlar,
Sen türkiyedeki müslümanlığın bugün ıraktaki suriyedeki sünnilerin inandığı müslümanlıkla aynı olduğuna inanıyorsan,
Pardon da ananı götünden sikmek farz senin.
Gayette var kardeşim inanmak mı istemiyorsun?Olm mal mısın yoksa larp mı yapıyon yani cozemedım gerçekten ne salak adamsın
Kardeşim ılımlı müslümanlık diye bir şey yok
Hanefiliği = ılımlı islam sanmanda ağır cahillik
İslamda Kuran ve onu kaynak alınmasını emrettiği sahih hadisler var Bunlar ne emrediyorsa onu uygulamakla mükellefsin yoksa irtitad eder mürted olursun ok?
Hepiniz aynı dine inanıyorsunuz sadece taklidi imandan ibaretsiniz
Türk müslümanlığı diye bir gerçek var,
reis sen sıkıntılı mısın kuran git masum insanları öldür mü diyor amına koyayım götünüzle mi uyduruyorsunuz bu terörist vahhabi orospu evlatları kendi uydurup kendi yapıyor islamla ilgisi yokKardeşim bu kadar çok teröristi çıkartan din normal olabilir mi?
Türkiyedeki islam ile arap ülkelerindeki islamın arasında dağlar kadar fark var.
Kardeşim, bugün vahhabilere git sen neye dayanarak insanları katlediyorsun de,reis sen sıkıntılı mısın kuran git masum insanları öldür mü diyor amına koyayım götünüzle mi uyduruyorsunuz bu terörist vahhabi orospu evlatları kendi uydurup kendi yapıyor islamla ilgisi yok
"Gerçek islam"
“Onlar kitap ehlinin çoğu, Allah’ın yolundan saptırmak isterler. Halbuki onlar kendilerinden başkasını saptırmazlar, fakat farkında değiller.” - Ali İmran 3/69
“Asabiyete (ırkçılığa, kör milliyetçiliğe) çağıran bizden değildir; asabiyet uğruna savaşan bizden değildir; asabiyet üzerine ölen bizden değildir. Ebu Davud Edeb 112
Sen sadece low ıq bir ittihatçısın yaylan hadi Gerçek İslam senin anladığından cok farklı Ayrıca daha geçen Allaha söverken gördüm seni larp yapma
Mürted orosbu cocuğuKardeşim, bugün vahhabilere git sen neye dayanarak insanları katlediyorsun de,
Sana hadislerden kurandan onlarca kanıt getirir.
Siz dini arapça'da ustalaşmış çölde 7/24 din münazarası yapan bedevi vahhabilerden iyi mi biliyorsunuz?
"Gerçek islam"
Gerçek islam tam olarak terördür, biz gazi sayesinde sadeleşmiş islamı seviyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim?
Kardeşim, eziyete uğrayan ve kültürü olmayan halklar dine sarılır.Mürted orosbu cocuğu
hadislere inanmıyorum peygamberden 200 yıl sonra yazılan hadislere inanmıyorum anladın? tek kaynak kuranı kerimdir benim için kuranda da masumlara dokunmayın düşmanlar size saldırırsa sizde ona saldırın diyor sen hangi islamı okudun acabaKardeşim, bugün vahhabilere git sen neye dayanarak insanları katlediyorsun de,
Sana hadislerden kurandan onlarca kanıt getirir.
Siz dini arapça'da ustalaşmış çölde 7/24 din münazarası yapan bedevi vahhabilerden iyi mi biliyorsunuz?
"Gerçek islam"
Gerçek islam tam olarak terördür, biz gazi sayesinde sadeleşmiş islamı seviyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim?
200 yıl sonra mı yazıldı bilmiyorum da,hadislere inanmıyorum peygamberden 200 yıl sonra yazılan hadislere inanmıyorum anladın? tek kaynak kuranı kerimdir benim için kuranda da masumlara dokunmayın düşmanlar size saldırırsa sizde ona saldırın diyor sen hangi islamı okudun acaba
Kanka yanlış anlamayın ama hadisleri reddetmekte irtidad etmek.hadislere inanmıyorum peygamberden 200 yıl sonra yazılan hadislere inanmıyorum anladın? tek kaynak kuranı kerimdir benim için kuranda da masumlara dokunmayın düşmanlar size saldırırsa sizde ona saldırın diyor sen hangi islamı okudun acaba
Hükmün yalnız Allah'ın olması (12 Yusuf Suresi 40) ve Allah'ın hükmüne kimsenin ortak kılınmaması (18 Kehf Suresi 26) için Allah'ın hükümlerinin hepsini içeren Kuran'ı, dinin tek kaynağı yapmak zorundayız200 yıl sonra mı yazıldı bilmiyorum da,
Kuranda Muhammed'in "Sözde" ağzıyla anlattığına göre yazıldı.
Kaldı ki hadislere inanmaman güzel tercih çünkü,
Şeytanın osurduğu söylendiği boş muhabbetlere itibar etmemek en iyisi.
Kardeşim sen iyi niyetli birisin,Hükmün yalnız Allah'ın olması (12 Yusuf Suresi 40) ve Allah'ın hükmüne kimsenin ortak kılınmaması (18 Kehf Suresi 26) için Allah'ın hükümlerinin hepsini içeren Kuran'ı, dinin tek kaynağı yapmak zorundayız
Andolsun size hatırlatıcı bir kitap indirdik. Yine de aklınızı kullanmayacak mısınız?
Hüküm yalnız Allah’ındır. O kendisinden başkasına kulluk etmemenizi emretmiştir. Dosdoğru olan din işte budur. Ama insanların çoğu bilmiyorlar.
Hristiyanların yaptığını bilmiyor musun? Dinle inanlar arasında fark var dine uymayanların suçu bu dinin değil din terörizm mi emretmiyor?Kardeşim bu kadar çok teröristi çıkartan din normal olabilir mi?
Kardeşim semavi dinlerin hepsi palavra,Hristiyanların yaptığını bilmiyor musun? Dinle inanlar arasında fark var dine uymayanların suçu bu dinin değil din terörizm mi emretmiyor?
O palavra şu palavra bu palavra o da palavra bu da palavraKardeşim semavi dinlerin hepsi palavra,
Hatta aralarındaki en tutarlısı islam olabilir.
Fakat şurada şunu kaçırmamak lazım, gerçek islam nedir, kimden öğreneceğiz gerçek islamı?
Tek gerçek sensin, benim.O palavra şu palavra bu palavra o da palavra bu da palavra
Tamam tek gerçek sensin Diamond Tema canavarı orosbu cocuğu
Söylemeyi unuttumda Bende mürtedim reis ĞDPFSĞDPDFSĞPFĞPWEFKLWEFKLWEFLKLKSDFKLFPOEFOPFEWŞFŞKLSFDŞDFSDFSTek gerçek sensin, benim.
Birey olmayı öğren önce köle ruhlu it.
BP hayatın gerçeği diyorsun arada şu allaha seni bu bedende yarattığı için bir tepki koysana.
Kanka yanlış anlamayın ama hadisleri reddetmekte irtidad etmek.
Peygamber size ne verdiyse onu alın, size neyi yasakladıysa ondan sakının.”
(Haşr 59/7)
“Allah ve Resûlü bir işte hüküm verdiği zaman, hiçbir mümin erkek ve kadına, kendi işleri konusunda tercih hakkı yoktur.”
Ahzab 33/36
Bak özellikle bu üstteki çok önemli.
“Hayır! Rabbine andolsun ki, aralarında çıkan anlaşmazlıklarda seni hakem tayin etmedikçe iman etmiş olmazlar. Sonra da verdiğin hükme içlerinde hiçbir sıkıntı duymadan tam anlamıyla teslim olmazlar.”
(Nisâ 4/65)
Ayrıca hadislere inanmıyorsan namaz kılmaktan tut abdest almaya kadar bunları reddetmen lazım bunlar Hadislerle öğrenilen şeyler zaten.
Evet bende bunu kastettim abdest konusunda hatalıyım fakat namazın nasıl kılınacağı nerede ne dualar okunacağını hepsini sahih hadislerden öğreniyoruz.Mâide 6
Ey iman edenler! Namaz kılmaya kalkacağınız zaman yüzlerinizi, dirseklere kadar ellerinizi yıkayın; başlarınızı meshedin, ayaklarınızı da topuk kemiklerine kadar (yıkayın). Eğer cünüp olursanız temizlenin. Şayet hasta veya yolculuk halinde bulunursanız veya içinizden biri ayak yolundan gelirse yahut kadınlarla cinsel ilişkide bulunursa, bu hallerde su bulamadığınız takdirde temiz bir toprağa yönelin (teyemmüm edin), yüzünüzü ve ellerinizi onunla meshedin. Allah size herhangi bir güçlük çıkarmak istemez, fakat O sizi tertemiz kılmak ve üzerinizdeki nimetini tamamlamak ister ki şükredesiniz.
Hac 77
Ey iman edenler! Rükû edin, secdeye kapanın, rabbinize ibadet edin, dünya ve âhiret için faydalı işler yapın ki kurtuluşa eresiniz.
Görüldüğü üzere abdest tam anlamıyla Kur'an'da açıklanmıştır; namaz ise temelde nasıl kılınacağı açıklanmaktadır. Sadece hadislerde kaç rekat kılınacağı ve rukuda ne diyeceğimiz gibi basit şeyler söylenir ama temel olarak ikisi de açıklanmıştır; zaten bu mezhep farklılıkları da çoğu hadis kaynaklıdır ama dört büyük mezhep de namaz ve abdest temel olarak aynıdır.
@recai iskender bu arkadaşda selefi sanirim öylemisin akhi?Mâide 6
Ey iman edenler! Namaz kılmaya kalkacağınız zaman yüzlerinizi, dirseklere kadar ellerinizi yıkayın; başlarınızı meshedin, ayaklarınızı da topuk kemiklerine kadar (yıkayın). Eğer cünüp olursanız temizlenin. Şayet hasta veya yolculuk halinde bulunursanız veya içinizden biri ayak yolundan gelirse yahut kadınlarla cinsel ilişkide bulunursa, bu hallerde su bulamadığınız takdirde temiz bir toprağa yönelin (teyemmüm edin), yüzünüzü ve ellerinizi onunla meshedin. Allah size herhangi bir güçlük çıkarmak istemez, fakat O sizi tertemiz kılmak ve üzerinizdeki nimetini tamamlamak ister ki şükredesiniz.
Hac 77
Ey iman edenler! Rükû edin, secdeye kapanın, rabbinize ibadet edin, dünya ve âhiret için faydalı işler yapın ki kurtuluşa eresiniz.
Görüldüğü üzere abdest tam anlamıyla Kur'an'da açıklanmıştır; namaz ise temelde nasıl kılınacağı açıklanmaktadır. Sadece hadislerde kaç rekat kılınacağı ve rukuda ne diyeceğimiz gibi basit şeyler söylenir ama temel olarak ikisi de açıklanmıştır; zaten bu mezhep farklılıkları da çoğu hadis kaynaklıdır ama dört büyük mezhep de namaz ve abdest temel olarak aynıdır.
Vilayah El Raqqada gorusuruz olum bekle16 yaşında daha amın tadını bile bilmezken,