Jackreacher trustmebro ve diğer 3 kişi kim

richter52

richter52

Emir verildi
@xlegend @dogu
@divisionpanzerfaust çok kudurdu random insanları sallamaya başladı kim oluyor bu elemanlar

forum komedi şovuna dödü

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Serialsuicide and wsdem
forum komedi şovuna dödü
Amınakoyayim 2-3 şey sormak için girdik orospu evlatlarını kudurtmaktan amacımızı bile yerine getiremedik

bi olayları yok amk larplayıp çıkıyorlar benim gibi
Panzerin anasını bacısını siken herifler galiba yoksa bu kadar kafasında kurmuş olamaz

Panzerin anasını bacısını siken herifler galiba yoksa bu kadar kafasında kurmuş olamaz
martta bi girdik aminakoyim öyle kudurtmuşum ki sizi gece uyurken ismimi sayıklıyonuz ben yan odada ananızı sikerken:lul:

• +1
Reactions: pashanimair
@xlegend @dogu
@divisionpanzerfaust çok kudurdu random insanları sallamaya başladı kim oluyor bu elemanlar
forumda rotlamaktan baska isin yok mu kanka:forcedsmile::forcedsmile:

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, cakdripa and divisionpanzerfaust
la panzer gelen geçen sana sallıyor amk

• JFL
Reactions: richter52
Joined Monday at 8:52 AM DNR

1000004411

• Woah
la panzer gelen geçen sana sallıyor amk
İmam-ı Şafi'ye sormuşlar; Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız? Demiş ki: "Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür."

• +1
Annesini saksoya yatırdıklarım arasına girdi cakdripa
Dünkü bebe kendini bir bok sanıyor ve forumu da arkasında sanıyor holy titkokcell dnr

• +1
Dünkü bebe kendini bir bok sanıyor ve forumu da arkasında sanıyor holy titkokcell dnr
Dünkü bebenin köpeği olmaya koşuyorsunuz hemen ne yapalım

Lan seni kim umursuyor aptal orospu çocuğu bide insanları etiketleyip onaylanma bekliyorsun siktir git lan burdan

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and richter52
Lan seni kim umursuyor aptal orospu çocuğu bide insanları etiketleyip onaylanma bekliyorsun siktir git lan burdan
Her postuma tepki atan köpekler umursuyordur herhalde:lul:

@xlegend @dogu
Kangal team secrets

• +1
Her postuma tepki atan köpekler umursuyordur herhalde:lul:
Her postun o insanlar hakkında olduğu için olabilrmi engelli orospu evladı seni aferin adam ol rep atmaya devam et o ananı tecavüz edip öldürürüm

• +1
Her postun o insanlar hakkında olduğu için olabilrmi engelli orospu evladı seni aferin adam ol rep atmaya devam et o ananı tecavüz edip öldürürüm
1 numaralı köpeğim çakdripa her postuna cevap yazar oğluşum

• JFL
Reactions: cakdripa
Arkasından bişey yazıcaz diye korkup açmış köpüş:lul:
LAN AHAHAHAHAH FORUMDA BLOK DİYE BİŞEY YOK BUKADAR MAL OLAMAZSIN ANANI SİKİM OROSPU COCUGU

• +1
knk niye herkesle kavga etmeye calısıyon ilgi bagımlısı mısın takılsana forumda aq napacan divison kim trustmebro kim

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, cakdripa and Serialsuicide
knk niye herkesle kavga etmeye calısıyon ilgi bagımlısı mısın takılsana forumda aq napacan divison kim trustmebro kim
harbi amk sövüşmeye geliyoz sanki vanlı olduğumu söyledigimde nasıl kudurdu nasıl küfür etmeye başladı orospu evladı vanlılar anasını mı sikti bu piçin @divisionpanzerfaust

• JFL
  • +1
Reactions: 0x22 and richter52
Lan ben mi kavga etmeye çalışıyorum bu orospu evlatları laf sallıyo durduk yere

harbi amk sövüşmeye geliyoz sanki vanlı olduğumu söyledigimde nasıl kudurdu nasıl küfür etmeye başladı orospu evladı vanlılar anasını mı sikti bu piçin @divisionpanzerfaust
Kendiside vanlıdır kesin amcığın

Lan ben mi kavga etmeye çalışıyorum bu orospu evlatları laf sallıyo durduk yere
benim gördüğüm öyle degil 5 tane thread acmıssın onlarla ilgili

• JFL
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust, cakdripa and pashanimair
Kendiside vanlıdır kesin amcığın
yüksek ihtimalle kendi milletini öldüren terör örgütünün fanboyuysa vanlıdır kesin aşağılık orospu evladı

• +1
benim gördüğüm öyle degil 5 tane thread acmıssın onlarla ilgili
Köpeklerim peşimden geldi hemen yapacak bişey yok bir süre akıllarında kirasız

"division dox istiyorum atsana knk" :lul:
van'ın gecekondularında anan kendini siktirmeyi biraktiginda bende sana küfür etmeyi bırakıcam

• +1
Reactions: 0x22, cakdripa and pashanimair
"division dox istiyorum atsana knk" :lul:
van'ın gecekondularında anan kendini siktirmeyi biraktiginda bende sana küfür etmeyi bırakıcam
show ignored content yazıyo

• JFL
@xlegend gardaşım ne alaka amk:lul::lul::lul:

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, xlegend and cakdripa
@xlegend @dogu
knk sen kimsin ve neden beni mentliyosun aq

• +1