Jak uzyskać receptę na izotek?

H

heweliusz

Iron
Wie ktoś co najlepiej powiedzieć lekarzowi aby dał receptę nie znam żadnego który daje łatwo recepty a nie chce wydawać kasy żeby mi powiedział że to przez złą dietę lub dojrzewanie

• +1
Reactions: Divineincel and nestivv
nie zbyt sie znam ale mozesz powiedzieć że juz próbowales duzo kremów i wgl i nic nie dziala i poprostu wprost mu to powiedz ze chcesz izotek (nic nie gwarantuje)

• +1
Reactions: nestivv
W moim przypadku trądzik był tak silny że były podstawy do izoteku natomiast nie wiem jak wygląda sytuacja u ciebie :AquaFukireta:

• +1
Reactions: Divineincel
Wie ktoś co najlepiej powiedzieć lekarzowi aby dał receptę nie znam żadnego który daje łatwo recepty a nie chce wydawać kasy żeby mi powiedział że to przez złą dietę lub dojrzewanie
Powiedz, że nic nie działa innego to ci przepisze albo po prostu flaszeczkę wódki daj jako „prezent”

szybciej przestaniesz rosnąć jesli bedziesz bral izotek w wieku w ktorym rosniesz. i tez zachamujesz sobie tempo wzrostu i ogolnie hormony

• +1
Reactions: gofer
szybciej przestaniesz rosnąć jesli bedziesz bral izotek w wieku w ktorym rosniesz. i tez zachamujesz sobie tempo wzrostu i ogolnie hormony
jestem juz po dojrzewaniu, ale nadal jestem mlody wiec zgaduje ze lekarz nadal moze powiedziec ze to przez hormony

• +1
Reactions: infrainfra
jestem juz po dojrzewaniu, ale nadal jestem mlody wiec zgaduje ze lekarz nadal moze powiedziec ze to przez hormony
jak nie juzbnie rosniesz to se wez ten izotek wyjebane

• +1
Reactions: heweliusz
najpierw kup normalna masc z tretynoina z rumuni albo czech na tretinoins.com zobacz czy dziala a potem idz do derma i powiedz ze zwykly tret nie dziala i potrzebujesz izo

• Hmm...
Reactions: gruca-looksmaxx223
Niestety ale jak nie masz calej twarzy pokrytej tradzikiem to lekarka ci nie da.
Jesli chcesz miec gladka cere to musisz sobie sam zalatwic. Mozna na indiamarcie duzo osob tak robi. Ja tez planuje po powrocie ze slonecznych wakacji zamowic.
Obecnie uzywam tretinoiny zamowienej z rumunii. Bardzo dobrze dziala