Divineincel
They don’t sleep on the beach anymore
Ja osobiście ich nie lubię, ale to nie kwestia narodowości, ja po prostu jestem mizoginem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Wszystkie takie są. W ogóle te ukrainki, tyle o nich mówią, ale nigdy atrakcyjnej nie spotkałemstrasznie bezduszne, trudno o czymkolwiek rozmawiać oprócz obgadywania kogoś
i uwielbiają ale to uwielbiają atencje innych normików
ale pewnie to nie tylko nasze rodaczki takie są, chociaż gdy znałem ukrainke to przejawiała podobne cechy ale chociaż chętna była na mnie XD
no nie są jakieś ładne, ale chociaż chętneWszystkie takie są. W ogóle te ukrainki, tyle o nich mówią, ale nigdy atrakcyjnej nie spotkałem
Skrajny hedonizm i indywidualizm rodem z USA oraz nasza słowiańska kultura płażenia i korzenia się przed kobietami spowodował że uważają w ogóle obowiązki i zobowiązania jako zagrożenie dla zdrowia i życiaMimo tego nie pałam do rodaczek nienawiścią, bo miłe doświadczenia i wiara w naród przeważają u mnie nad świadomością prawdziwego stanu rzeczy
polecam osobiście wyjazd do Kenii, tam ładne kobiety są wbrew pozorom. Nie ma co szukać polek do związku, nie nadają sięDuży procentaż kobiet to absolutnie łase na atencję istoty nierozumne, u których żaden kodeks czy kręgosłup moralny nie ma miejsca, gloryfikujące kurestwo i influencerów z IQ na poziomie 80.
Choć przypadki amoralizmu i antyintelektualizmu dotyczą zarówno dużej części polskich kobiet, jak i mężczyzn, to zauważam, że Polki z nowszych pokoleń wyjątkowo słyną z amoralizmu, a bezduszność to ich chleb powszedni.
Mimo tego nie pałam do rodaczek nienawiścią, bo miłe doświadczenia i wiara w naród przeważają u mnie nad świadomością prawdziwego stanu rzeczy.
Nie można niczego od nich wymagać, morawiecki chce jeszcze w nie rzucić 3600 złSkrajny hedonizm i indywidualizm rodem z USA oraz nasza słowiańska kultura płażenia i korzenia się przed kobietami spowodował że uważają w ogóle obowiązki i zobowiązania jako zagrożenie dla zdrowia i życia
polecam osobiście wyjazd do Kenii, tam ładne kobiety są wbrew pozorom. Nie ma co szukać polek do związku, nie nadają się
Nie no chyba nie jest tak źlePrędzej podciąłbym sobie gardło, niż byłbym w związku z czarnoskórą kobietą. W swoim krótkim życiu niestety miałem kilka interakcji z czarnoskórymi i każda była zła.
Na ogół nie wyobrażam sobie relacji romantycznej z niebiałą kobietą większość z nich jest po prostu wizualnie odrażająca, a perspektywa codziennego kontaktu i życia z osobą o kulturze tak odległej od mojej nie jest zbyt pozytywna.
To napisz do niej znowuTrudno znaleźć jakąś ciekawą większość jest zaćpanymi alooholiczkami które nie znają życia poza imprezowaniem
Z wszystkich dziewczyn z którymi pisałem poznałem tylko jedną interesującą ale wtedy porzuciłem ją żeby skupić się na samorozwoju
zgadzam sie jestem ukraincem ale bardziej mi sie polki podobajaWszystkie takie są. W ogóle te ukrainki, tyle o nich mówią, ale nigdy atrakcyjnej nie spotkałem
przeciez kolega sie skupil na samorozwoju po co mu przeszkadzaszTo napisz do niej znowu
No bo samorozwój to copeprzeciez kolega sie skupil na samorozwoju po co mu przeszkadzasz
zalezy czy poprzez samorozwoj ma na mysli walenie konia przy kompie 15h dziennie czy cos pozytecznegoNo bo samorozwój to cope
TRUE w chujPrędzej podciąłbym sobie gardło, niż byłbym w związku z czarnoskórą kobietą. W swoim krótkim życiu niestety miałem kilka interakcji z czarnoskórymi i każda była zła.
Na ogół nie wyobrażam sobie relacji romantycznej z niebiałą kobietą większość z nich jest po prostu wizualnie odrażająca, a perspektywa codziennego kontaktu i życia z osobą o kulturze tak odległej od mojej nie jest zbyt pozytywna.
szacunzalezy czy poprzez samorozwoj ma na mysli walenie konia przy kompie 15h dziennie czy cos pozytecznego
ja odpuscilem baby totalnie w tamtym roku i do tej pory sie trzymam w tym postanowieniu
trzeba troche pieniedzy odlozyc z pracki i moze w przyszlosci pojde pod noz zeby mi troche morde poprawili
Ma chlopakaTo napisz do niej znowu
Rok temu myslalem ze nieNo bo samorozwój to cope
chlopak nie sciana wieszMa chlopaka![]()
chlopak nie sciana wiesz
relatable W CHUJ. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić sobie związku z kimś kto nie jest biały.Prędzej podciąłbym sobie gardło, niż byłbym w związku z czarnoskórą kobietą.
też nie poznałem dużo jakiś ciekawych dziewczyn. znam teraz jedną ale mam u niej ZEROWE szanseZ wszystkich dziewczyn z którymi pisałem poznałem tylko jedną interesującą ale wtedy porzuciłem ją żeby skupić się na samorozwoju
Pięknie ujęteJeżeli udałoby się mu na poważnie ją odbić, to świadczyłoby to tylko o braku lojalności tej kobiety, co jest równoznaczne z tym, że totalnie nie warto inwestować swojej energii i czasu w nią
.Jak raz się nie jest lojalnym, to nigdy się nim nie będzie.
Za dużo streamow claviculara się naoglądałeś chyba, po co być wilkiem dla drugiego człowieka dla głupiego polskiego pieroga? Pomijając temat tego że ktoś argumentuje brak kontaktu z kobietą decyzja na samorozwój xd Rozumiem, że stawiając na “samorozwój” odciął się również od osób bliskich i jakiekolwiek życia społecznegochlopak nie sciana wiesz
To zrob ascension i miej u niej szanse chociaż uważam ze to głupota z tego względu że młoda kobieta jest na tyle brainwashed przez media społecznościowe że w trakcie twojego ascension może już skakać na 10 innych chujach… radzę znaleźć inną motywację do tego, pozdrawiam buziaczkiteż nie poznałem dużo jakiś ciekawych dziewczyn. znam teraz jedną ale mam u niej ZEROWE szanse
Nie no marihuana nie jest taka zła, największy z nią problem jest, że ogłupia przy regularnym używaniu. Mam kuzyna, co się wciągnął w to, nie da się z nim normalnie porozmawiać, bo ciągle na haju jest. Na hedonizm niestety cierpi każdy w dzisiejszym świecieCiężko o wielu z nich powiedzieć cokolwiek pozytywnego, większość z nich to hedonistki które nie myślą same za siebie, przyjrzyj sie grupie dziewcząt w wieku nastoletnim w galeri w pierwszym lepszym większym mieście typ Gdańsk czy Warszawa. Wyglądają tak samo słuchają tej samej muzyki śmieją sie z tych samych rzeczy. Do tego ładne też nie są w dużym stopniu przez to że tak jak wcześniej wspomniałem są hedonistkami i kierują sie tylko przyjemnościami i chodzą chlać co killka dni codziennie vape'ują bo "zwykłe papierosy są nie dobre' JFL i dużo z nich do tego bierze mocniejsze używki typu marihuana,mefedron a poznałem nawet przypadek w którym dziewczyna była uzelżniona od Heroiny i miała poprzekuwane kable.
A ich dieta też woła o pomstwe do nieba bo głownie żywią sie gównem typu żelki swiecące w ciemności (tak coś takiego istnieje albo chociaż istniało) albo "kawa karmelowa" co tak naprawde w 20 procentach jest kawą a reszta to bita śmietana mleko polewa karmelowa i chuj wie co tam dają a jedyne mięso jakie jedzą to nuggetsy/mięso z kanapek w mcdonaldzie.
Chłopaki w wieku nastoletnim też nie są lepsi ale moge mieć takie zdanie przez to że prawdopodbnie jestem mizantropem lol
Relacje z kobietami są strasznie wyczerpująceZa dużo streamow claviculara się naoglądałeś chyba, po co być wilkiem dla drugiego człowieka dla głupiego polskiego pieroga? Pomijając temat tego że ktoś argumentuje brak kontaktu z kobietą decyzja na samorozwój xd Rozumiem, że stawiając na “samorozwój” odciął się również od osób bliskich i jakiekolwiek życia społecznego
tutaj nawet nie chodzi o wygląd mordo po prostu ona jest innej orientacjiTo zrob ascension i miej u niej szanse chociaż uważam ze to głupota z tego względu że młoda kobieta jest na tyle brainwashed przez media społecznościowe że w trakcie twojego ascension może już skakać na 10 innych chujach… radzę znaleźć inną motywację do tego, pozdrawiam buziaczki
problem na całym świecie z marihuaną jest taki że ludzie nie potrafią z tego korzystać i taka typowa alternatyka ćpunka po tym jak powiesz żę marihuana to narkotyk to zacznie cie wyzywać (Jak każda inna kobieta z tego co zauważyłem)Nie no marihuana nie jest taka zła, największy z nią problem jest, że ogłupia przy regularnym używaniu. Mam kuzyna, co się wciągnął w to, nie da się z nim normalnie porozmawiać, bo ciągle na haju jest. Na hedonizm niestety cierpi każdy w dzisiejszym świecie
Na jamajce regularnie palą zazę i nic im się nie chce przez to. Potem masz kraj w ruinieproblem na całym świecie z marihuaną jest taki że ludzie nie potrafią z tego korzystać i taka typowa alternatyka ćpunka po tym jak powiesz żę marihuana to narkotyk to zacznie cie wyzywać (Jak każda inna kobieta z tego co zauważyłem)
kiedyś za czasów jak tutaj siedziałem w 2019-2022 to się patrzyło ciągle i przejmowało czy jest jakieś IOI, czy jakaś jest zainteresowana itp, potem w wieku 26 lat straciłem KHHV, potem doszedł pierwszy LTR - teraz po latach po prostu traktuję je jak powietrze, nie patrze na nię, nie chce za bardzo mieć cokolwiek wspólnego z żadną, nie gardzę nimi, nie nienawidzę, po prostu nie chcę żadnej znać bo po coJa osobiście ich nie lubię, ale to nie kwestia narodowości, ja po prostu jestem mizoginem
Planujesz rodzinę?kiedyś za czasów jak tutaj siedziałem w 2019-2022 to się patrzyło ciągle i przejmowało czy jest jakieś IOI, czy jakaś jest zainteresowana itp, potem w wieku 26 lat straciłem KHHV, potem doszedł pierwszy LTR - teraz po latach po prostu traktuję je jak powietrze, nie patrze na nię, nie chce za bardzo mieć cokolwiek wspólnego z żadną, nie gardzę nimi, nie nienawidzę, po prostu nie chcę żadnej znać bo po co
jak stracicie swoje KHHV (albo już straciliście) to zobaczycie że w życiu liczy się wolność finansowa i ziomkowie, a kobietą nie można ufnać, ileż to było przypadków że z miłosci życia kobieta zostawiała typa i jeszcze zapierdalała majątek
cipa jest nic nie warta, mówie to będąc obecnie na drugim cyklu 500mg teścia gdzie libido jest tak wyjebane że wale konia dwa razy dziennie - co wole robić zamiast pajacować przy jakiejś księżniczce
TLR its over dla tego świata
View attachment 5560258
nie, nigdy, dlatego k0biety są dla mnie tak bezużyteczne - bo biznesu z nimi nie zrobisz, zaufać nie zaufasz, pogadać nie pogadasz chyba że o goyslopie typu jaką torebkę luis viutton kupiła andziaks albo o paznokciach, jedynie co to rozładujesz jaja ale obiecałem sobie że nie będę się ruchać już z nikim nawet jakbym miał jakąś okazje - nie mam z tym problemu bo homoseksualny nie jestem, ot po prostu taka droga że wole walić konia i mieć spokój w życiu. Myśle że to po prostu kolejny poziom świadomości na który przeszedłem kilka lat temuPlanujesz rodzinę?
Nirvana czekanie, nigdy, dlatego k0biety są dla mnie tak bezużyteczne - bo biznesu z nimi nie zrobisz, zaufać nie zaufasz, pogadać nie pogadasz chyba że o goyslopie typu jaką torebkę luis viutton kupiła andziaks albo o paznokciach, jedynie co to rozładujesz jaja ale obiecałem sobie że nie będę się ruchać już z nikim nawet jakbym miał jakąś okazje - nie mam z tym problemu bo homoseksualny nie jestem, ot po prostu taka droga że wole walić konia i mieć spokój w życiu. Myśle że to po prostu kolejny poziom świadomości na który przeszedłem kilka lat temu
pieniądze które zarobię wydam na przyjemności, takie jak kupienie sobie wymarzonego auta czy podróże po świecie, po śmierci może przepisze majątek bratu