Jaki kierunek wybrać?

ezet

ezet

True quiet kid 🇵🇱
A więc będe zmieniać szkołe i przy tym prawdopodbonie kierunek. jaki byście polecili? myślałem nad humanem bo było by łatwo ale no jednak co ja kurwa będe mieć po humanie. myslałem też nad zawodówką ale jednak zawodówka to patologia i też co ja będe po tym mieć. teraz jestem na kierunku Technik-Handlowiec i niby moge pójść na ten kierunek w innej szkole ale musiałbym znowu zaliczać niemiecki (teraz jako drugi język mam hiszpański). moge też wrócić na stary kierunek na jaki chodziłem zanim sie przeprowadziłem (technik eksploatacij portów i terminali).

Jaki kierunek polecacie panowie?

• +1
Reactions: Divineincel, BigBallsLarry and KIVVV
A więc będe zmieniać szkołe i przy tym prawdopodbonie kierunek. jaki byście polecili? myślałem nad humanem bo było by łatwo ale no jednak co ja kurwa będe mieć po humanie. myslałem też nad zawodówką ale jednak zawodówka to patologia i też co ja będe po tym mieć. teraz jestem na kierunku Technik-Handlowiec i niby moge pójść na ten kierunek w innej szkole ale musiałbym znowu zaliczać niemiecki (teraz jako drugi język mam hiszpański). moge też wrócić na stary kierunek na jaki chodziłem zanim sie przeprowadziłem (technik eksploatacij portów i terminali).

wszystko dziala, rob to co chcesz i lubisz.

ja poszedlem na logistyka bo kazdy mi mowil jakie zajebiste i jaka dobra praca a chujowo bylo

skonczylo sie tak ze jebac logistyka i poszedlem na kucharza i o wiele lepiej mi bylo

• +1
Reactions: fodislayer6767, ezet and Szpont
Niech żyje Polska! :FeelsPepoMan:

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: truep0lishguy, ezet, piec and 3 others

Obejtnie tylko nie jakiś shit typu technik organizacji turystki czy reklamy

• +1
Reactions: ezet and BigBallsLarry
Obejtnie tylko nie jakiś shit typu technik organizacji turystki czy reklamy
reklamy są dość spoko, ale turystyka do wyjebania :ogre:

• +1
Reactions: ezet and Szpont
reklamy są dość spoko, ale turystyka do wyjebania :ogre:
Wolałbym pójść do zawodówki i zaoszczędzić te dwa lata niż męczyć się na tej reklamie. Dosłownie najgorszy kierunek

• +1
Reactions: ezet and BigBallsLarry
wszystko dziala, rob to co chcesz i lubisz.

ja poszedlem na logistyka bo kazdy mi mowil jakie zajebiste i jaka dobra praca a chujowo bylo

skonczylo sie tak ze jebac logistyka i poszedlem na kucharza i o wiele lepiej mi bylo
Tak ale ja tez bym chciał żebym miał coś po tej szkole. No a po takim kucharzu jak ty np to mógłbym tylko właśnie w tym kierunku gastronomicznym iść

• +1
Reactions: BigBallsLarry
Wolałbym pójść do zawodówki i zaoszczędzić te dwa lata niż męczyć się na tej reklamie. Dosłownie najgorszy kierunek
Swoją drogą zawodówka serio aż taka zła jest?

• +1
Reactions: BigBallsLarry and Szpont
ja jestem na matfizie aktualnie w 3 klasie i szczerze mowiac jedyne z czego sie ucze to wlasnie fizyka i matematyka ale glownie matma i tak
problem taki ze jeszcze nie wiem na jakie studia isc ale celuje w jakas polibude

• +1
Reactions: BigBallsLarry
Technik handlowiec to Dobry kierunek. Ludzie bendal ci co fuszerke jakies 100pln placic a nie musisz sie dobrze na tym znac

Profile w liceum nie mają znaczenia. Cały materiał z liceum jest do opanowania w 9 miesięcy, nawet rozszerzenie. Jednakże proponuję, abyś poszedł tam gdzie jest trudno, bo będziesz miał motywację do nauki

• +1
Reactions: truep0lishguy
Profile w liceum nie mają znaczenia. Cały materiał z liceum jest do opanowania w 9 miesięcy, nawet rozszerzenie. Jednakże proponuję, abyś poszedł tam gdzie jest trudno, bo będziesz miał motywację do nauki
rel profil w liceum chuja znaczy, wybor studiow ma dopiero znaczenie xd

• +1
Reactions: Divineincel
ja bylem w liceum typu sportowka i mialem w chuj godzin wfu a obecnie studiuje ekonomie z mysla zostania ksiegowym/analitykiem finansowym

• +1
Reactions: Divineincel