james sapphirenin teenage incel şarkısı ttye düştü

sladekilic

sladekilic

pretty boy

çok bomba az dinlenen şarkıydı deli olacam amk

bi tane sarkiya cok benziyo. iste yaz gym temali videolarin arkasina falan koyuyolar

çok bomba az dinlenen şarkıydı deli olacam amk

onceden tt de arattigimda sadece 1 video vardi elliot rodger editli olan simdi 10 vidin 4 u teenage incel nasil bukadar bulasti acaba

onceden tt de arattigimda sadece 1 video vardi elliot rodger editli olan simdi 10 vidin 4 u teenage incel nasil bukadar bulasti acaba
elliot rodgerli olan başlattı zaten o hafif tuttu ve bu şarkısını kimse bilmiyodu fena banger

• +1
Reactions: Eliasdepoot
elliot rodgerli olan başlattı zaten o hafif tuttu ve bu şarkısını kimse bilmiyodu fena banger
spotifydan dinlemeye usenince onu ariodum artik o videoyuda bulamiom

Sen nasıl geldiysen aynı sekil

• +1
Reactions: lagrange10
1740646493875
şu sekil asosyal bi moid olmaktan iyidir

View attachment 3525596 şu sekil asosyal bi moid olmaktan iyidir
Şuanki post sayını baz alarak benim katıldığım tarihte katılsan senin postun daha fazla oluyordu :unsure:
Neuse sen daha doğru düzgün doxx atamayacak kadar avelsin bunu düşünmemene şaşırmadım

• +1
Reactions: Deleted member 107180, menas and lagrange10
Şuanki post sayını baz alarak benim katıldığım tarihte katılsan senin postun daha fazla oluyordu :unsure:
Neuse sen daha doğru düzgün doxx atamayacak kadar avelsin bunu düşünmemene şaşırmadım
yok salak arkadaşını siktim açık verdiğin zaman seni de sikecem dert etme ama sikimde değilsin şuan

Aga baya veletken looksmaxxingi ogrendim su syrian psycho yuzundende forum oldugunu bilmiodum bundan 1,5 yil once ogrendim buranin oldugunu simdi kurdum yeni evet bi bakimdan haklisin🤷

• +1
Reactions: maarda
yok salak arkadaşını siktim açık verdiğin zaman seni de sikecem dert etme ama sikimde değilsin şuan
cok dert etme aga bu gavat ve arkadasini zaten belirli zaman araliklariyla sikiyoruz

• +1
Reactions: sladekilic
cok dert etme aga bu gavat ve arkadasini zaten belirli zaman araliklariyla sikiyoruz
konusak lan bu @maarda nın manitasıyla sikek lan bunun manitasını

• JFL
Reactions: TrustMeBro and Zodiac