sladekilic
pretty boy
çok bomba az dinlenen şarkıydı deli olacam amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
onun parodisi zatenbi tane sarkiya cok benziyo. iste yaz gym temali videolarin arkasina falan koyuyolar
adı ne onunonun parodisi zaten
he sonradan fark ettimonun parodisi zaten
teenage dirtbagadı ne onun
ilk defa duydum ama melodisi güzelteenage dirtbag
çok bomba az dinlenen şarkıydı deli olacam amk
elliot rodgerli olan başlattı zaten o hafif tuttu ve bu şarkısını kimse bilmiyodu fena bangeronceden tt de arattigimda sadece 1 video vardi elliot rodger editli olan simdi 10 vidin 4 u teenage incel nasil bukadar bulasti acaba
spotifydan dinlemeye usenince onu ariodum artik o videoyuda bulamiomelliot rodgerli olan başlattı zaten o hafif tuttu ve bu şarkısını kimse bilmiyodu fena banger
Sen nasıl geldiysen aynı sekilonceden tt de arattigimda sadece 1 video vardi elliot rodger editli olan simdi 10 vidin 4 u teenage incel nasil bukadar bulasti acaba
Sen nasıl geldiysen aynı sekil
Şuanki post sayını baz alarak benim katıldığım tarihte katılsan senin postun daha fazla oluyorduView attachment 3525596 şu sekil asosyal bi moid olmaktan iyidir
yok salak arkadaşını siktim açık verdiğin zaman seni de sikecem dert etme ama sikimde değilsin şuanŞuanki post sayını baz alarak benim katıldığım tarihte katılsan senin postun daha fazla oluyordu
Neuse sen daha doğru düzgün doxx atamayacak kadar avelsin bunu düşünmemene şaşırmadım
Aga baya veletken looksmaxxingi ogrendim su syrian psycho yuzundende forum oldugunu bilmiodum bundan 1,5 yil once ogrendim buranin oldugunu simdi kurdum yeni evet bi bakimdan haklisinSen nasıl geldiysen aynı sekil
cok dert etme aga bu gavat ve arkadasini zaten belirli zaman araliklariyla sikiyoruzyok salak arkadaşını siktim açık verdiğin zaman seni de sikecem dert etme ama sikimde değilsin şuan
konusak lan bu @maarda nın manitasıyla sikek lan bunun manitasınıcok dert etme aga bu gavat ve arkadasini zaten belirli zaman araliklariyla sikiyoruz