Jebane tiktoklety mam nadzieje że ich imigranty zgwałcą

gruca-looksmaxx223

gruca-looksmaxx223

We're all gonna make it, brah.
Coraz lepsze rzeczy znajduje na tej gównianej aplikacji :lul::lul::lul:

Last edited:
  • JFL
Reactions: bartsswag and ezet
Coraz lepsze rzeczy znajduje na tej gównianej aplikacji :lul::lul::lul:

XDDDD jebane iqlety ten pierwszy to ma na ścianie flage palestyny i tą grafike z hipergamią
To że BP idzie w mainstream w Polsce to najgorsze odkrycie polaczków przez ostatnie kilkka lat. Zaraz będą się smiać z hipergami jak z kaucji,płocka i mango 67 musztarda chociaż nie ręcze za to co mówie bo hipergamia jest przecież jakąs ideą Misandryczną w którą wierzą tylko wyborcy Konfederacji oczywiście XDDDDDDDDDDDDDDD

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223
XDDDD jebane iqlety ten pierwszy to ma na ścianie flage palestyny i tą grafike z hipergamią
To że BP idzie w mainstream w Polsce to najgorsze odkrycie polaczków przez ostatnie kilkka lat. Zaraz będą się smiać z hipergami jak z kaucji,płocka i mango 67 musztarda chociaż nie ręcze za to co mówie bo hipergamia jest przecież jakąs ideą Misandryczną w którą wierzą tylko wyborcy Konfederacji oczywiście XDDDDDDDDDDDDDDD
O kurwa rzeczywiście :lul::lul::lul:
Jebane normiki myślą że będą niszowe jak odkryją bp
Dobrze że odinstalowałem tą gówno aplikacje bo odkąd mam konto na tym forum to nie umiem wytrzymać na tej jebanej apce dłużej niż 5 minut :lul:

I poza tym ten pierwszy to z mordy wygląda dosłownie jak ten wojak incel
Jfl
Images2

Users who are viewing this thread

Back