jeffrey epsteın hakkında

underbite_hater

underbite_hater

holl satan
bu adamı mıımlestırıp vıdeolarını atanların hıcbırjnde akıl oldugunu dusunmuyorum kendı kız kardesınızın ortadan kayboldugunu dusunun orospu cocukları adam ınsan etı yedırtıyormus kucuk kızlara ve bunu bırı ıddaa ettı ıste vıdeosu

EPSTEIN DOSYASI II • Gabriella Rico Jimenez.

2009’da sadece elitlerin olduğu bir partiye katıldı ve gördükleri karşısında bir şekilde kaçmayı başardı. “İnsan eti yediler” diye bağırmaya başladı ancak çevredekiler onun deldirdiğini düşünüyordu.

Gabriella, bu açıklamayı yaptıktan sonra kayboldu ve hâlâ bulunamadı. Ortadan kaldırıldığı düşünülüyor. Hakkında açılan davaların ve bulunmasına yönelik çalışmaların tamamı kapatıldı.

Gabriella, haklıydı.

komık bır olay degıl be analaırnı sıktıklerım her seyı alttan ala ala ananızı bacınızıda sıktırırsınız yakında bıraz cıddı olun @Atsizz sozu sana bıraktım hocam

Attachments

• AQNk6UddQ7qQvrtgQO96NuMSM3FPw_jSL8EEu2nexM42aTW02cfuegPrd5aLjoD.mp4
    1.9 MB
  • +1
Reactions: hardmaxxx, Thrill, balve and 9 others
duydun mu lan orospu cocugu @dogu

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, dogu, Deleted member 277275 and 1 other person
(y)

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Atsizz
olm yalnız imzandaki ekmek mi kesti

onu niye koydun oraya

1770143476911

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Orcairis and Deleted member 277275
riranın ne farkı var olm sende o adama aynısını yapıon

• +1
Reactions: hardmaxxx, Thrill, Trenmaxx1 and 7 others
sız cozemezsınız benım kafayı kanka bosverın desteklemıyorum hıcbıseyı musluman adamım

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, Serialsuicide, maarda and 3 others
  • JFL
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, growthplatessss111 and 10 others
bu adamı mıımlestırıp vıdeolarını atanların hıcbırjnde akıl oldugunu dusunmuyorum kendı kız kardesınızın ortadan kayboldugunu dusunun orospu cocukları adam ınsan etı yedırtıyormus kucuk kızlara ve bunu bırı ıddaa ettı ıste vıdeosu

2009’da sadece elitlerin olduğu bir partiye katıldı ve gördükleri karşısında bir şekilde kaçmayı başardı. “İnsan eti yediler” diye bağırmaya başladı ancak çevredekiler onun deldirdiğini düşünüyordu.

Gabriella, bu açıklamayı yaptıktan sonra kayboldu ve hâlâ bulunamadı. Ortadan kaldırıldığı düşünülüyor. Hakkında açılan davaların ve bulunmasına yönelik çalışmaların tamamı kapatıldı.

Gabriella, haklıydı.

komık bır olay degıl be analaırnı sıktıklerım her seyı alttan ala ala ananızı bacınızıda sıktırırsınız yakında bıraz cıddı olun @Atsizz sozu sana bıraktım hocam
Açıkçası hiçbirşey sikimde değil bu yaşta bir farklılık yapamayacagimi biliyorum büyük ihtimal tüm hayatımda asla da yapamıcam, sen bunları bildikten sonra buna karşı neler yapıyorsun? Normallestiren, gülenlerin anasını sikeyim aylar önce başlayan miimlerine karşı hiçbir zaman gülmemiştim ama gene de birşey değişmiyor

• +1
Reactions: hardmaxxx, Thrill, Resistance. and 1 other person
çözemezsin adamın kafasını şeytanlarıyla savaşıyor

• JFL
Reactions: Thrill, why not me?, maarda and 1 other person

Gabriella, haklıydı.

Iyi dedin kral

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, why not me?, Resistance. and 1 other person
Düne kadar sunucuda yayın açıp omeglede millete semih çelik gosteriyordun boşa hümanizm kasma

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: szenn, Thrill, Orcairis and 4 others
Düne kadar sunucuda yayın açıp omeglede millete semih çelik gosteriyordun boşa hümanizm kasma
anımenı ızle bılekpil sunucunu yönet vasıfsız insan

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Atsizz, why not me? and 3 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Orcairis, Atsizz and 2 others
Kendime dokunmayan hicbiseyi siklememeye başladım size de öneririm

• +1
Reactions: Thrill, İNTİKAM VAKTİ, Fridx and 3 others

Users who are viewing this thread

Back