Jestermaxxer LTN

lasiktede bu riskler var, gorus kaybi zor ama hassasiyet isiklarin parlamasi gece gormede zorluk kuruluk filan baya oluyor, sans isi arkadasimda hicbiri olmadi en iyi kararimdan biri diyor. bazisi hayatim sikildi diyor, sana bagli baya aslinda.
Yani %50 %50 ama hayatın sikilcegi için ben bu riski almazdım :kys:

• +1
Reactions: MogEater
Yani %50 %50 ama hayatın sikilcegi için ben bu riski almazdım :kys:
lasikte riskler sunlar

Numara tekrar yukselebilir, numara kalabilir. yine gozluk kullanman gerekebilir paran vaktin ve aldigin risk bosa gidebilir ( bu yuzden gittigim doktorlar 21den once yapmam dediler bana, bekliyorum. )
goz kurulugu kalici olabilir, cok sikinti cikarmaz ama genele gore daha kuru gozlerin olabilir. ama bu baya psikolojikte olabiliyor. ama mukemmel 0/0 sanirim logmar test deniyordu o testte kusursuz sonuc beklemek, biraz zor doktorum acikca bana lasikte numara kalabilegini soylemisti benim icin, ama arkadasimda kalmadi durumu benden cok daha kotuydu.
enjeksiyon olabilir ama zaten antibiyotik damlalari duzgun kullanirsan sikinti olmaz.

• +1
Reactions: Tornoviaa and orbitalover
%50? obo + full eye area implant bile %50 degil bu arada
%50den kastım iki şansın var ya kör olcan ya sağlam başarılı şekilde cikcan yoksa %5den düşüktür diye düşünüyorum bu ihtimaller

• +1
%50den kastım iki şansın var ya kör olcan ya sağlam başarılı şekilde cikcan yoksa %5den düşüktür diye düşünüyorum bu ihtimaller
piyango al, ya zengin olacaksin ya olmayacaksin. %50 ya olursun ya olmazsin.

• +1
Reactions: orbitalover
lasikte riskler sunlar

Numara tekrar yukselebilir, numara kalabilir. yine gozluk kullanman gerekebilir paran vaktin ve aldigin risk bosa gidebilir ( bu yuzden gittigim doktorlar 21den once yapmam dediler bana, bekliyorum. )
goz kurulugu kalici olabilir, cok sikinti cikarmaz ama genele gore daha kuru gozlerin olabilir. ama bu baya psikolojikte olabiliyor. ama mukemmel 0/0 sanirim logmar test deniyordu o testte kusursuz sonuc beklemek, biraz zor doktorum acikca bana lasikte numara kalabilegini soylemisti benim icin, ama arkadasimda kalmadi durumu benden cok daha kotuydu.
enjeksiyon olabilir ama zaten antibiyotik damlalari duzgun kullanirsan sikinti olmaz.

Last edited:
  • +1
Göz renginden önce çok şey var ama yapmak istiyosan yapılabilir no pain no gain
biz lasikten konusuyrozu sanmistim goz rengi degil, idk

• +1
Reactions: orbitalover
1750544158527

mesela bu kisi bana cok gizemli geliyor, daha iyi olacagim ama ben.
toplumda coook fazla kisi var, looksmaxxer, belki cogu org kullaniyo belki bazisi direk litariturlerde.
toplum teorisi olarak eger ortalama/ortalama alti bir ekonomik gelire sahipseniz yuksek ihtimal tum cevrenizde sizinle ayni seviyede.
looksmaxxing hardmaxxing cok fazla para ve zaman isteyen birsey. herhalde bu sebeple benim ve cogu kisinin bu insanlardan haberi yok, zaten cok fazla kendilerini gizliyorlar.

yani hep bothced veya uncanny durumlarda yok, surgery iyi planlanirsa cope degil.

• +1
Reactions: Tornoviaa and orbitalover