chadmanlet04
Luminary
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
BU ABİ BİRİ MİGüzel olsaydı bu sefer çirkin erkeklere kötü davranacaktı hepsi doğal seçilim büyük küçüğü yer o yüzden aslanlar baştan yavruyu öldürüyor ki sonradan sıkıntı çıkarmasın.
Appealı varmı kikonuşması appealını o kadar düşürüyo ki amk
istese baya arttırır ama farkında değilAppealı varmı ki
Roller değişti demek he statuemaxxerkral nasılsın
kral bizi niye ignoreluyon @Dathomirian Zabrak
is guc derken unuttum gittim arada soyle lurk atiyorum sadecekral nasılsın
femvel diye bi r şey yokAga femcel falan varsa sorun yok gelsin ben sikerim aq
yokda larp yapanları sikeriz yani sıkıntı değilfemvel diye bi r şey yok
Keşke chadmanlet olsaydım. Adam istanbul erkekte okumyş yurtdışında mis gibi para kazanıyor. Bi de bize bak. Infra implanta 30 yaşında anca para bulurum böyle giderse mkkral nasılsın
chadden ilgi alamayıncada agalayan bunlar
bu sahisin anasi bile sevmiyodur kendisini
her kadın batı ulkelerinde neredeyse chadonly artıkbu sahisin anasi bile sevmiyodur kendisini
Bu arada chad only olmak pek onların suçu değil tamamen dürtüselher kadın batı ulkelerinde neredeyse chadonly artık
chadden ilgi alamayınca tiktokta radical feminism diye rant videoları atıyorlar
ertesi gun haplarının icine zehir koymak lazım bunlar olse bi rahat nefes alırız
rehab roomun attıgı son videoyu izle daha iyi anlatıyor konuyuBu arada chad only olmak pek onların suçu değil tamamen dürtüsel
Ama zayıf dürtü kontrolü low iq semptomlarindan biri
Bu adam evrimsel psikoloji biliyorBu arada chad only olmak pek onların suçu değil tamamen dürtüsel
Rehab room lms gibi kanalları izleyemiyorum bence para kazanmak için aynı konuları defalarca abartarak papağan gibi tekrarlıyorlar dedikleri genel olarak doğru ama aşırı abartma ve genele vurma varrehab roomun attıgı son videoyu izle daha iyi anlatıyor konuyu
rehabın attıgı son video iyi tekRehab room lms gibi kanalları izleyemiyorum bence para kazanmak için aynı konuları defalarca abartarak papağan gibi tekrarlıyorlar dedikleri genel olarak doğru ama aşırı abartma ve genele vurma var
Ataerkil yonetim geleneginin yerini woke kureselci ajendalarla finanse edilen yonetimlere kaymasindan kaynakli dedigin olayrehabın attıgı son video iyi tek
gunumzde dogal secilim falan yok tek seksuel secilim var
bu yuzden eskiden incel olan erkek sayısı cok daha azdı tek faktor guzellik degildi yani
bu asırı dusen birthrateler icin hukumetler ne yapıcak sence
daha cok dijitilazasyondan kaynaklı sosyal medya hookup apps ve digerleriAtaerkil yonetim geleneginin yerini woke kureselci ajendalarla finanse edilen yonetimlere kaymasindan kaynakli dedigin olay
Cortisol spike knk gerek yok düşünmeyebu asırı dusen birthrateler icin hukumetler ne yapıcak sence
Dedigin sey de yazdigim seyde ayni koke baglaniyordaha cok dijitilazasyondan kaynaklı sosyal medya hookup apps ve digerleri
haklısınDedigin sey de yazdigim seyde ayni koke baglaniyor
never stressCortisol spike knk gerek yok düşünmeye
View attachment 3938655
Bosuna chud olmadik kralhaklısın
incellerin boyle insan oldurmesinde ahlaki anlamda sorun goremiyorum ben etkiye tepki
ashwagandastress yapmamak icin en iyi taktik ve ilac supplement falan nedir hacı uzun vadede kullanabilecegim tabi
Senin boy rating neBosuna chud olmadik kral
Manletashwaganda
Senin boy rating ne
KRAL GERİ DÖNDÜbu arada bu bp asırı mainstream olmus herkes kadınların chadonly oldugundan bahsediyor erkeklerin buyuk kısmı uyandı bile
ingilterede anti incel dersleri vericeklermis okulda
onların suçuBu arada chad only olmak pek onların suçu değil tamamen dürtüsel
Bosuna chud olmadik kral
Anyways
nothing ever happens![]()