ascendantwill
A
Yanliz huzurlu mutlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yanlız yaşa kız at diyon@Serialsuicide kral sen niye jfl attın şimdi?
yanlız yaşa demiyorum yanlız yaşadığın zaman o tür şeylere karışacak birisinin olmadığını anlatmaya çalışıyorum örnek olarak dedim illa kız olmasına gerek yok oda olabilir tabiki belki şimdi olmasada ilerde yapabilir niye olmasınYanlız yaşa kız at diyon
2 yıla yakın süredir yalnız yaşıyorum gayet güzel bişeybir süreliğine tabiki yanlız yaşamak keyifli istediğini yap karışan yok eve ne zaman geleceğini kendin belirle evde bira iç kız at ama sonra işte overthink başlıyor keşke birileri beni arasada eve dönsem eve gittiğim zaman yemeğim hazır olsun canın sıkıldığı zaman sataşacak dertleşicek veya sohbet edicek biri olsun diyorsun ama işte çok geç olduğunu fark ediyorsun![]()
niye yanlızsın peki?2 yıla yakın süredir yalnız yaşıyorum gayet güzel bişey
üniniye yanlızsın peki?
anladığım kadarıyla sen tek başına yaşıyorsun okumaya gitmişsin benim bahsettiğim şey kimsenin olmaması arayacak birinin olmaması seni arayacak birilerinin olmaması o manada yanlızlık
forum faresi tek işi jfl atmak@Serialsuicide kral sen niye jfl attın şimdi ben burda adama hem iyi yanlarını hemde uzun zaman sonra yaşanabilecek kötü yanlarını açıkladım
vardır illa bir sebebi bence yada dediğin gibi olabilir bilmiyorum maalesef kendisini pek tanımıyorumforum faresi tek işi jfl atmak
sen zaten yabancı forumda sürekli konuşmaktan buraya geldin bir şaşırdın hani garip garip şeyler oluyor tabii oranın ortamı biraz yumuşak buranın ortamı serttir ha ona görevardır illa bir sebebi bence yada dediğin gibi olabilir bilmiyorum maalesef kendisini pek tanımıyorum
Yalnız huzursuz mutsuzYanliz huzurlu mutlu
Femboymaxle teorisi @ChudaiYanliz huzurlu mutlu
vip alacak kadar paran eve kiz atmayi dusunecek hayal gucub var sen mutlu bi cocuksun burdan uzaklas yoksa koprualtina gelmen gerekebilirbir süreliğine tabiki yanlız yaşamak keyifli istediğini yap karışan yok eve ne zaman geleceğini kendin belirle evde bira iç kız at ama sonra işte overthink başlıyor keşke birileri beni arasada eve dönsem eve gittiğim zaman yemeğim hazır olsun canın sıkıldığı zaman sataşacak dertleşicek veya sohbet edicek biri olsun diyorsun ama işte çok geç olduğunu fark ediyorsun![]()
@Serialsuicide ppne fembot koy kanka seninle ilgili fantezi yapayim derken master wu yu gormek beni rahatsiz ediyorFemboymaxle teorisi @Chudai
OLUM ORADA KAFA KESİYOLAR NEYUMUŞAKsen zaten yabancı forumda sürekli konuşmaktan buraya geldin bir şaşırdın hani garip garip şeyler oluyor tabii oranın ortamı biraz yumuşak buranın ortamı serttir ha ona göre
sen cokmu farklisin götoşforum faresi tek işi jfl atmak
Bak bide hmmm atmış @Serialsuicide neyi düşünüyon yarrrram Çorum faresisin isteforum faresi tek işi jfl atmak
Olsn knk senin gibi orosbu çocugu degilim en azındanBak bide hmmm atmış @Serialsuicide neyi düşünüyon yarrrram Çorum faresisin iste
Yazarken çok düşündün mu orrrk faresiOlsn knk senin gibi orosbu çocugu degilim en azından
Site çöktü yarrak kafasıYazarken çok düşündün mu orrrk faresi![]()
Tamam bro sakin ol roid rage agir geldi heraldeSite çöktü yarrak kafası