Just live alone teorisi

ascendantwill

ascendantwill

A
Yanliz huzurlu mutlu

• +1
Reactions: FUCK YEA, Simeon189 and stacyworshipper
yalnız o btw

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
bir süreliğine tabiki yanlız yaşamak keyifli istediğini yap karışan yok eve ne zaman geleceğini kendin belirle evde bira iç kız at ama sonra işte overthink başlıyor keşke birileri beni arasada eve dönsem eve gittiğim zaman yemeğim hazır olsun canın sıkıldığı zaman sataşacak dertleşicek veya sohbet edicek biri olsun diyorsun ama işte çok geç olduğunu fark ediyorsun :feelsautistic:

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, Naughty America, Kayra139 and 1 other person
@Serialsuicide kral sen niye jfl attın şimdi ben burda adama hem iyi yanlarını hemde uzun zaman sonra yaşanabilecek kötü yanlarını açıkladım

• JFL
  • +1
Reactions: Naughty America, Kayra139 and ascendantwill
  • JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Tornoviaa, Naughty America and 4 others
Yanlız yaşa kız at diyon
yanlız yaşa demiyorum yanlız yaşadığın zaman o tür şeylere karışacak birisinin olmadığını anlatmaya çalışıyorum örnek olarak dedim illa kız olmasına gerek yok oda olabilir tabiki belki şimdi olmasada ilerde yapabilir niye olmasın

• +1
Reactions: Kayra139
bir süreliğine tabiki yanlız yaşamak keyifli istediğini yap karışan yok eve ne zaman geleceğini kendin belirle evde bira iç kız at ama sonra işte overthink başlıyor keşke birileri beni arasada eve dönsem eve gittiğim zaman yemeğim hazır olsun canın sıkıldığı zaman sataşacak dertleşicek veya sohbet edicek biri olsun diyorsun ama işte çok geç olduğunu fark ediyorsun :feelsautistic:
2 yıla yakın süredir yalnız yaşıyorum gayet güzel bişey

• +1
Reactions: ascendantwill and FUCK YEA
  • +1
anladığım kadarıyla sen tek başına yaşıyorsun okumaya gitmişsin benim bahsettiğim şey kimsenin olmaması arayacak birinin olmaması seni arayacak birilerinin olmaması o manada yanlızlık

• +1
@Serialsuicide kral sen niye jfl attın şimdi ben burda adama hem iyi yanlarını hemde uzun zaman sonra yaşanabilecek kötü yanlarını açıkladım
forum faresi tek işi jfl atmak

• JFL
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: jsbera, blackpillruinedmyli, Naughty America and 3 others
  • +1
vardır illa bir sebebi bence yada dediğin gibi olabilir bilmiyorum maalesef kendisini pek tanımıyorum
sen zaten yabancı forumda sürekli konuşmaktan buraya geldin bir şaşırdın hani garip garip şeyler oluyor tabii oranın ortamı biraz yumuşak buranın ortamı serttir ha ona göre

• Woah
Reactions: FUCK YEA
vip alacak kadar paran eve kiz atmayi dusunecek hayal gucub var sen mutlu bi cocuksun burdan uzaklas yoksa koprualtina gelmen gerekebilir

• JFL
  • So Sad
Reactions: FUCK YEA, Naughty America, Gordon Freeman and 1 other person
Femboymaxle teorisi @Chudai
@Serialsuicide ppne fembot koy kanka seninle ilgili fantezi yapayim derken master wu yu gormek beni rahatsiz ediyor

• JFL
Reactions: jsbera, Naughty America, Gordon Freeman and 1 other person
sen zaten yabancı forumda sürekli konuşmaktan buraya geldin bir şaşırdın hani garip garip şeyler oluyor tabii oranın ortamı biraz yumuşak buranın ortamı serttir ha ona göre
OLUM ORADA KAFA KESİYOLAR NEYUMUŞAK

• JFL
  • Woah
Reactions: FUCK YEA, Gordon Freeman and lichtfromverse
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman and Serialsuicide
Bak bide hmmm atmış @Serialsuicide neyi düşünüyon yarrrram Çorum faresisin iste
Olsn knk senin gibi orosbu çocugu degilim en azından

• JFL
Reactions: Gordon Freeman

Attachments