Divineincel
They don’t sleep on the beach anymore
Weźcie plecaki ze sobą gnojki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Która klasa?Już pakuję książki do tornistra, ze słodko-słonymi łzami w oczach.
Która klasa?

Myślałem ze starszy jesteś. Cały świat przed tobą jesxczeDruga klasa technikum...
ja już jedną nogą w grobie jestem
no tak mlodo looksmaxxing odkryl ze jak nie zascenduje to musimy go pobic nglMyślałem ze starszy jesteś. Cały świat przed tobą jesxcze
rozpierdole cie laserami z oczu. Kurwa ja chce do tej chmuryWeźcie plecaki ze sobą gnojki
rfrozpierdole cie laserami z oczu. Kurwa ja chce do tej chmury![]()
no tak mlodo looksmaxxing odkryl ze jak nie zascenduje to musimy go pobic ngl
Jak dobrze, że mam prosty zgryz. To jaki masz teraz plan? Czekasz do 20?Na przodozgryz i cofniętą górną część twarzoczaszki, uwydatniony przez szybki, przedwczesny i niekontrolowany ortodontycznie wzrost całego ciała, nie poradzi nic innego jak bimax. Przez ten przedwczesny wzrost mam, kurwa, zamknięte płytki wzrostowe, które najprawdopodobniej zamknęły się, gdy miałem 15 lat albo trochę mniej, bo od dobrych półtora roku mój wzrost stoi w miejscu, a jedyna różnica w pomiarach wynika z kompresji kręgosłupa i postawy. Za pół roku mam konsultację na ten temat z ortodontą. Już przy pierwszej wizycie powiedział mi wprost, że w moim przypadku maskowanie wady nie ma sensu i najlepiej jest iść pod nóż. To i tak strasznie odległa perspektywa, bo na ogół operacje robi się po 20. roku życia, mówią bowiem, że kości najpierw muszą dojrzeć.
Na szczęście ta wada nie robi z mnie jakiegoś zdeformowanego skurwysyna i wyglądam przeciętnie/poniżej.
W skrócie, w moim przypadku odkrycie tego całego „looksmaxxingu” i BP w młodym wieku chuja mi dało, bo mam przodozgryz/underbite i bez operacji jestem zablokowany przez swoją wadę jak śliwka w kompocie. A i tak już jako 12-latek chciałem iść z tym do ortodonty, tylko matka miała w to wyjebane, więc zasadniczo nic się nie zmieniło
To jaki masz teraz plan? Czekasz do 20?
Nie mogę zrobić nic innego, jak tylko czekać i wycisnąć, ile się da, ze swojego aktualnego stanu, bo wciąż mogę jeszcze wiele zrobić, aby poprawić swój wygląd.
Taka postawa jest raczej oczywistością, bo biernie czekać nie będę.
Co do tego 20. roku życia, to zakładam, że operację dałoby się pewnie zrobić w młodszym wieku, bo chodzi tu głównie o wiek kostny a w moim przypadku jest on pewnie już o 2–3 lata do przodu w porównaniu do rówieśników. Ale i tak samo przygotowanie do bimaxa trwa około dwóch lat, w zależności od człowieka.
Mam już założony aparat i z każdą konsultacją będę dowiadywał się, na czym stoję. Najpewniej w okolicach 19.–20. roku życia wejdę pod nóż.
klasik rodzice ja tez mowie ze chce aparat ze mam cofniete zeby na dole ze mam narrow jaw ze wlosy mi wypadaja ale ona chuja robi zbywa mnie tylko powiedzonkami typu "co ty mowisz przeciez normalnie wygladasz" albo "to przez ten nabial i mieso"Na przodozgryz i cofniętą górną część twarzoczaszki, uwydatniony przez szybki, przedwczesny i niekontrolowany ortodontycznie wzrost całego ciała, nie poradzi nic innego jak bimax. Przez ten przedwczesny wzrost mam, kurwa, zamknięte płytki wzrostowe, które najprawdopodobniej zamknęły się, gdy miałem 15 lat (sprawdzałem tylko nadgarstkach ale śmiem wątpić by te w kręgosłupie i kolanach były otwarte) albo trochę mniej, bo od dobrych półtora roku mój wzrost stoi w miejscu, a jedyna różnica w pomiarach wynika z kompresji kręgosłupa i postawy. Za pół roku mam konsultację na ten temat z ortodontą. Już przy pierwszej wizycie powiedział mi wprost, że w moim przypadku maskowanie wady nie ma sensu i najlepiej jest iść pod nóż. To i tak strasznie odległa perspektywa, bo na ogół operacje robi się po 20. roku życia, mówią bowiem, że kości najpierw muszą dojrzeć.
Na szczęście ta wada nie robi z mnie jakiegoś zdeformowanego skurwysyna i wyglądam przeciętnie/poniżej.
W skrócie, w moim przypadku odkrycie tego całego „looksmaxxingu” i BP w młodym wieku chuja mi dało, bo mam przodozgryz/underbite i bez operacji jestem zablokowany przez swoją wadę jak śliwka w kompocie. A i tak już jako 12-latek chciałem iść z tym do ortodonty, tylko matka miała w to wyjebane, więc zasadniczo nic się nie zmieniło
ej rel ja akurat czasami mam problemy bo mam od 4 lat katar ciagle i splywa on po gardle i ciezko wtedy nie mowic przez nos bez przelkniecia dobrego, btw dopiero tydzien temu jak bylem u lekarza i sam powiedzialem co sie dzieje to mi cos dal, matka nie chce kupic tego z recepty i teraz kurwa zapisuje mnie prywatnie do goscia od tych problemow xD, kurwa tak samo bylo z kregoslupem jak mialem 13 lat to sie wyjebalem na dupe i dolny kregoslup zaczal mnie bolec przy siadaniu (w najgorszych momentach tak na 8,5/10) ale matka miala w to wyjebane sam musialem sie doprosic lekarza o usg w ktorym wyszlo obustronne zlamanie zmeczeniowe kregu, oczywiscie juz wtedy bylo za pozno na wyleczenie tego calkowicieBędąc szczerym, sama perspektywa lepszego wyglądu nie jest najbardziej motywującym aspektem, by poddać się operacji, bo realistycznie z mojego aktualnego stanu HLTN/LMTN wejdę może jeden sub-tier wyżej. Najważniejsze jest to, że przez wadę zgryzu mam również wadę wymowy. Mimo że wielu ludzi zapewniało mnie, iż nie jest to wielce zauważalne i można się do tego przyzwyczaić, gdy ze mną rozmawiają, to jednak sama świadomość tego, że mówisz niewyraźnie i seplenisz, jest naprawdę zniechęcająca do ogólnego udzielania się i uniemożliwia elokwentną mowę
To ja już umarłemDruga klasa technikum...
ja już jedną nogą w grobie jestem
Nie wiem czy wogole sie przeniosę. Tak jak mówiłem w moim poście na ten temat muszę przekonać mamę, muszę zostać zapisany (powiem że mnie nękają w szkole + że mam ciezką depresję więc w połowie nawet nie będę kłamał) i co najgorsze musi zgodzić się ojciec, a on jest absolutnym cuckiem który słucha się swojej dziewczyny jak murzyn swojego pana, zrobię kiedyś o tym post ale to musi mi się zachciećKirdy się przenosisz
Kurwa chłopaki też mam 16 lat ale ja nie wiem co ja mam kurwa robić poza schudnięciemno tak mlodo looksmaxxing odkryl ze jak nie zascenduje to musimy go pobic ngl
Łeeech - bebechy mnie zabiły - dosłownie - dlatego mnie wszyscy napierdalali (niestety mentalnie przez zaprzeczenie)Kurwa chłopaki też mam 16 lat ale ja nie wiem co ja mam kurwa robić poza schudnięciem. Ważę jakieś 82 kg i mam około metr 90 a i tak mam ten bebech jebany.
Mnie teraz taki low inhib złapał że sam bym ludzi zagadywał - nawet jeśli nie chcą gadać - i ten autystyczny niemy dawny anon by przepadłlwk chcialbym wrocic do technikum i zostac 6'5 roided ogre
u mn odwrotniteMnie teraz taki low inhib złapał że sam bym ludzi zagadywał - nawet jeśli nie chcą gadać - i ten autystyczny niemy dawny anon by przepadł
W liceum i gimnazjum całe mało kto się odzywał z własnej woli, dopiero w maturalnej miałem małą paczkę która się rozpadła i tak
Skinny fat, idź na redukcję, a potem na masęKurwa chłopaki też mam 16 lat ale ja nie wiem co ja mam kurwa robić poza schudnięciem. Ważę jakieś 82 kg i mam około metr 90 a i tak mam ten bebech jebany.
A to nie będzie trochę taki efekt jojo? Nie wiem czy dobrze rozumiem co masz na myśli że masę, jeżeli chodzi o budowanie mięśni to nie jest przypadkiem tak że trzeba jeść 100+ gram białka?Skinny fat, idź na redukcję, a potem na masę
No tak, musisz ćwiczyć mięśnie przy chudnięciu, nie same kardio. Na redukcje polecam mięso z indykaA to nie będzie trochę taki efekt jojo? Nie wiem czy dobrze rozumiem co masz na myśli że masę, jeżeli chodzi o budowanie mięśni to nie jest przypadkiem tak że trzeba jeść 100+ gram białka?