Kaçınız incel

blackpillruinedmyli

blackpillruinedmyli

sensitive young gray
Subforum incel rating yapalım
Herkes dogru soylesin ama

• +1
Reactions: stacyworshipper, Me-Mania, -BayHarbourButcher and 2 others
herkes fakecel amk burda

• +1
  • JFL
Reactions: iwishiwastaller, orco., nikolata and 8 others
boyu 185 ve üzeri olup forumda olanları öldürmek istiyorum

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: zeta_mogging, meynet, szenn and 16 others
  • +1
Reactions: iwishiwastaller and ascndndfrgt
hmtnyim kadinlarin kaci begenir bilmiyorum hatta rate hakkinda gecenlerde thread acmistim cogunlukla hmtn cikiyo bilmiyom amk sorun nerde
Sorun sende tabii amk 191 hmtn olupta slayleyemiyorsan sorun sende

• +1
Reactions: zeta_mogging, Detective, iwishiwastaller and 8 others
Sorun sende tabii amk 191 hmtn olupta slayleyemiyorsan sorun sende
aslinda kiz arkadasim oldu ama fiziksel herhangibi sey yasayamadım sorun utangac olmamda galiba

• +1
Reactions: ascndndfrgt
sikerim seni
okuldaki 2 yillik manitten ayrildigim hafta sinifta uyurken kalkip soluma baktim ve low ltn 160 boyundaki cocuk (ortak arkadasımızdı) kız arkadasımı gozumun onunde kucaginda ziplatiyodu

konunun boyla ilgili olmadigini anlamissinizdir umarim

okuldaki 2 yillik manitten ayrildigim hafta sinifta uyurken kalkip soluma baktim ve low ltn 160 boyundaki cocuk (ortak arkadasımızdı) kız arkadasımı gozumun onunde kucaginda ziplatiyodu

kankam o kadar yanlışsın ve burda buna cevap olarak o kadar uzun bi paragraf yazılabilir ki.Neyse ama sen bildiğini oku

• +1
Reactions: ankaranin_adami
kankam o kadar yanlışsın ve burda buna cevap olarak o kadar uzun bi paragraf yazılabilir ki.Neyse ama sen bildiğini oku
sorun ne tam olarak merak ettim amk kizdami yoksa benim becerilerimdemi bana gore ikiside

knk lisedeyken 2 yil düzenli cinsellik yaşadığım bi ilişkim vardı ama son 1.5 yıldır falan ilişkim milişkim olmadı hani kağıt üstünde incel değilim ama kendimi öyle sayıyorum şu anda pek bi farkım olmadığı için

sorun ne tam olarak merak ettim amk kizdami yoksa benim becerilerimdemi bana gore ikiside
Kanka ben 183 fraudla 185’im en iyi gunumde de lhtn falan ben bile bi senede 5 6 kari eskittim amk o kadar jestermaxxlamama ragmen bide

Ya larpliyosun ya da ciddi olarak sosyal acidan diger insanların icersine dahil olamiyosun çünkü bu nokta da popülerlikte büyük bir ölçüt olarak karşımıza çıkıyor

knk lisedeyken 2 yil düzenli cinsellik yaşadığım bi ilişkim vardı ama son 1.5 yıldır falan ilişkim milişkim olmadı hani kağıt üstünde incel değilim ama kendimi öyle sayıyorum şu anda pek bi farkım olmadığı için
Bende incelim ya

Sadece boy degil zaten de hmtn oldugunu ve 191 oldugunu soyluyorsun
Tipin ve boyun ortalamanin cok ustunde
Tamamen senin beceriksizligin

• +1
Reactions: Detective, iwishiwastaller, kumaddikt and 1 other person
ya kanka onda süphe yok ama bunlar yokken kizlarla daha iyi anlasabiliyodum tamamen ozguven ve utanc meselesi bende utangac biri oldugum icin kaybediyorum ve kaybedicemde bu kadar basit

illa 191 olmaniza gerek yok kiz sikebilmek icin

• +1
Reactions: susisesi
Kanka ben 183 fraudla 185’im en iyi gunumde de lhtn falan ben bile bi senede 5 6 kari eskittim amk o kadar jestermaxxlamama ragmen bide

Ya larpliyosun ya da ciddi olarak sosyal acidan diger insanların icersine dahil olamiyosun çünkü bu nokta da popülerlikte büyük bir ölçüt olarak karşımıza çıkıyor
cevrem yok fazla konuskan biri degilim ondan olabilir ve hayir larplamiyorum durum eskisine gore daha kotu oldugu icin bunu yaziyorum

• +1
yaw burda sikişemiyo diye milleti shamelemeyin aq bazılarımız cidden nd veya bu konularda sosyal becerileri olmuyo

hani sikişemiyo diye birini en son shameliceğin yerde falanız

• +1
Reactions: piuafl, blackpillruinedmyli, Trenmaxx1 and 1 other person
yaw burda sikişemiyo diye milleti shamelemeyin aq bazılarımız cidden nd veya bu konularda sosyal becerileri olmuyo

kanka ustune gitmiyor bile adam boyle kalicak diyip siktir etmis kendini sartlamis problem o
Kendini sartlamis olmasi burda problem slayleyememesi degil ki

Potansiyel ziyanisin

Yok zaten de 191 hmtn olup evde oturmak da yakismaz aq
ya napim aq kendimdenmi verim size boy sizin kari sikme olasiliginiz benden yuksekken sanki ben butun karilari goturuyomda ya beyler 191im ama kizlardan sevgi goremiyorum diyomusum gibi konusuyosunuz aq kendinizi o kadar soyutlamissinizki anlam veremiyorum yani sosyal beceri bunun kadar onemli bisey zaten ve bu bende 0 yani gittikce daha boka sariyo zaten cunku artik konustugum bi kiz yok

• +1
Reactions: Stardew

Olm normal bi kızla türkiyede yasayan konuyu sikise getirmek falan ciddi zaman istiyor yani arkadaşım var 6 ay sonra falan cinsel iliskiye basladı

• +1
kanka ustune gitmiyor bile adam boyle kalicak diyip siktir etmis kendini sartlamis problem o
sartlamadim ama bu dusunce son 6 ayda olustu (2 yildir incelim) ve ltn 176 oldugum zamanlarda oldu degisen cokta bisey olmuyo soylemem gerekirse degisen tek sey sosyal beceride dusukluk

• +1
ya napim aq kendimdenmi verim size boy sizin kari sikme olasiliginiz benden yuksekken sanki ben butun karilari goturuyomda ya beyler 191im ama kizlardan sevgi goremiyorum diyomusum gibi konusuyosunuz aq kendinizi o kadar soyutlamissinizki anlam veremiyorum yani sosyal beceri bunun kadar onemli bisey zaten ve bu bende 0 yani gittikce daha boka sariyo zaten cunku artik konustugum bi kiz yok
kanka agir oldu dedigim biraz ozur dilerim
Sadece kendini sartlama onu rica ediyorum senden
sartlamadim ama bu dusunce son 6 ayda olustu (2 yildir incelim) ve ltn 176 oldugum zamanlarda oldu degisen cokta bisey olmuyo soylemem gerekirse degisen tek sey sosyal beceride dusukluk
kanka elinden geleni yap yine boyle gorunurken olmuyo diyip birakma tek ricam o
zamanla gelisicek o sosyal beceriler

• +1
Reactions: ldarmaxxerr and Trenmaxx1
kanka ben de aynıyım açıkçası sosyal olarak değişmek de istemiyorum nd halimle slayleyebilecek kadar tipimi geliştirmeyi tercih ederim kişiliğimi değiştirmek konfor alanımdan çıkmicağım tek şey falan.

Ki çok daha çirkinken aynı kişilikte daha önce slaylediysem şu an sosyal olarak çok farklı bir ortamda olsam bile niye yeniden olmasın
benim de tamamen aynı btw boyum değişmedi ama tipim ciddi oranda değişti ona rağmen kızlar konusunda daha başarısızım

• +1
Reactions: piuafl, ldarmaxxerr and Stardew
kanka ben de aynıyım açıkçası sosyal olarak değişmek de istemiyorum nd halimle slayleyebilecek kadar tipimi geliştirmeyi tercih ederim kişiliğimi değiştirmek konfor alanımdan çıkmicağım tek şey falan.
larplama aq hhtn cikmis adamsin sen

kanka agir oldu dedigim biraz ozur dilerim
Sadece kendini sartlama onu rica ediyorum senden

kanka elinden geleni yap yine boyle gorunurken olmuyo diyip birakma tek ricam o
zamanla gelisicek o sosyal beceriler
tavsiye icin tesekkurler zaten elimden geleni yapmaya calisiyorum simdilik sadece sanal ortamla sinirli

• Love it

Ki çok daha çirkinken aynı kişilikte daha önce slaylediysem şu an sosyal olarak çok farklı bir ortamda olsam bile niye yeniden olmasın

benim de tamamen aynı btw boyum değişmedi ama tipim ciddi oranda değişti ona rağmen kızlar konusunda daha başarısızım
boyle bi durum oluyosa bence sanaldan basla ve cinsel durtun olmadan konus kizlarla karsındaki senin gercek kendi halini gorurse sana daha hizli baglanir diye dusunuyorum cokta iliski tavsiyesi veremem ama

• +1
Reactions: iwishiwastaller, piuafl and Stardew
Olm banada hhtn rate attılar ama bende kız konusunda basarısızım approach alıyom sonradan falan farkediyom amk ve trde yasayıp 1 haftada sevismek falan normal kızlarla imkansız

• +1
Reactions: iwishiwastaller and Stardew
kanka son 1.5 yılır kimseyle cinsel birlikteliğim olmadı

sadece flörte yakın 1 kişiyle takıldım onla da yürümedi zaten bikaç kez öpüştük sadece sonra da bana çok duygusuzsun ve alkol içince çok yavşak oluyosun dedi ben de o günden sonra bidaha konuşmadım kızla

bodycount hardstuck 1
16 yaşından beri değişmedi

Olm banada hhtn rate attılar ama bende kız konusunda basarısızım approach alıyom sonradan falan farkediyom amk ve trde yasayıp 1 haftada sevismek falan normal kızlarla imkansız

işin komik yanı 2 yıldır almanyadaydım insanların cinselliğin en açık yaşandığını söylediği ülkelerden biri buna rağmen bi sik beceremedik

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Stardew
olum cidden hhtn adamlarsaniz gidin instadan atabildiginiz kadar kiza istek atin tutuyo illa bi kac tane aq
mmtn adamim oyle dusuruyom bazen ben
1 haftada sevismek falan normal kızlarla imkansız
normali siktir edip kadikoye gitmek midir peki :))

• +1
Reactions: coax96
kanka son 1.5 yılır kimseyle cinsel birlikteliğim olmadı

sadece flörte yakın 1 kişiyle takıldım onla da yürümedi zaten bikaç kez öpüştük sadece sonra da bana çok duygusuzsun ve alkol içince çok yavşak oluyosun dedi ben de o günden sonra bidaha konuşmadım kızla

bodycount hardstuck 1
16 yaşından beri değişmedi

işin komik yanı 2 yıldır almanyadaydım insanların cinselliğin en açık yaşandığını söylediği ülkelerden biri buna rağmen bi sik beceremedik
kanka sasirdim acikcasi hhtn cilgin bi gorunus cunku

instadan atabildiginiz kadar kiza istek
instam yok:)
kanka sasirdim acikcasi hhtn cilgin bi gorunus cunku
maarda senu fln hepsi overrate atıyolar gecen hhtn-lcl dediler de onun üstüne 20kilo aldım şu an mtn imdir max

italyaya taşınıp geri reta başlıcam manyak steroid bloatı var bide şu an

ama o hhtn-lcl dedikleri halimde de hani bi sik beceremiyodum max omegleye girip orospuluk yapıyodum

• +1
Reactions: Stardew and Trenmaxx1
olum cidden hhtn adamlarsaniz gidin instadan atabildiginiz kadar kiza istek atin tutuyo illa bi kac tane aq
mmtn adamim oyle dusuruyom bazen ben

normali siktir edip kadikoye gitmek midir peki :))
Bak kendimi hic duygularıyla yöneten biri olmadım nerdeyse arkadas cevremde falan ama amk o kadar duygusal bi insanmısım ki bunu 2-3 hafta önce anladım kızın biriyle sevgili oldum 1 haftada tüm kisiliğimi sikti attı depresiflestim falan isin kötü yanı kız hicbisey yapmamasına rağmej böyle oldu o yüzden kız işlerinde cidden gelismem lazım

• +1
Reactions: jsbera, iwishiwastaller, piuafl and 2 others
kizlardan cok erkek nufusunun fazla olmasida olabilir genele baktiginda

• +1
Reactions: Stardew and Trenmaxx1
Bak kendimi hic duygularıyla yöneten biri olmadım nerdeyse arkadas cevremde falan ama amk o kadar duygusal bi insanmısım ki bunu 2-3 hafta önce anladım kızın biriyle sevgili oldum 1 haftada tüm kisiliğimi sikti attı depresiflestim falan isin kötü yanı kız hicbisey yapmamasına rağmej böyle oldu o yüzden kız işlerinde cidden gelismem lazım
aldatılalı 1.5 yıl fln oldu hala etkisinden çıkamadım

• +1
  • So Sad
Reactions: piuafl, Trenmaxx1 and Stardew
instam yok:)
e acsaniza neden sosyal medyaniz yok
o yüzden kız işlerinde cidden gelismem lazım
kanka bende asiri duygusaldim basta
2 sevgilim oldu ikisi de ayrildiktan sonra suphelendigim cocuklarla cikmaya basladilar
Allah carpsin duygusal bakamiyorum bile suan iliskilere
Biraz tecrubeyle falan kalkiyodur belki o duygusallik

• +1
Reactions: Trenmaxx1
e acsaniza neden sosyal medyaniz yok
knk yks çalışmak için 16 dan 17 ye girerken kapamıştım

sonra çok cidden tekrar açmak istemediğim trajik iğrenç şeyler yaşayarak bitirdim liseyi açamadım hesabı geri

sonra açmays karar verdim aldatıldım açmadan önce

sonra görünüşüm hakkındamiyi hissedene kadar açmicam dedim

yüzüm biraz oturdu fiziğimi beğenmediğimden açmadım bu sefer

sonra da kilo aldım şimdi yüzüm de iyi değil

öyle yani hem yüzüm hem vücudumla ilgili iyi hissetmeden beni 2-3 yıldır görmeyen insanların tekrar görmesini istemiyorum

en azından en iyi halimde görüp vay amk demelerini istiyorum

• +1
knk yks çalışmak için 16 dan 17 ye girerken kapamıştım

sonra çok cidden tekrar açmak istemediğim trajik iğrenç şeyler yaşayarak bitirdim liseyi açamadım hesabı geri

sonra açmays karar verdim aldatıldım açmadan önce

sonra görünüşüm hakkındamiyi hissedene kadar açmicam dedim

yüzüm biraz oturdu fiziğimi beğenmediğimden açmadım bu sefer

sonra da kilo aldım şimdi yüzüm de iyi değil

öyle yani hem yüzüm hem vücudumla ilgili iyi hissetmeden beni 2-3 yıldır görmeyen insanların tekrar görmesini istemiyorum

en azından en iyi halimde görüp vay amk demelerini istiyorum
kanka anladim
sosyal medya kari kiz isleri icin cok iyi sadece onu demek istiyorum
Instayi ac tinder gibi kullan hele hmtn ve ustuysen falan oohh mis

• +1
kanka anladim
sosyal medya kari kiz isleri icin cok iyi sadece onu demek istiyorum
Instayi ac tinder gibi kullan hele hmtn ve ustuysen falan oohh mis
max bumble kullandım bikere bide tinder indirdim lltb üstü kız beğenmedi amk @yigittsaint biliyo durumun vahimliğini

bumbledan baya güzel kızlar beğendi ama türk diye yanlışı seçtik aq sonra da tr ye geldim zaten

• +1
  • JFL
Reactions: yigittsaint and Stardew
max bumble kullandım bikere bide tinder indirdim lltb üstü kız beğenmedi amk @yigittsaint biliyo durumun vahimliğini

bumbledan baya güzel kızlar beğendi ama türk diye yanlışı seçtik aq sonra da tr ye geldim zaten
kanka dating uygulamalarini sevmiyorum ben sahsen
Instada basta arkadas ayagi sohbet edebiliyosun ya kizlar onu seviyor
Basta arkadastik sonra biseyler hissetmeye basladik olayi falan
Instadan sadece flortlesmek sevgili olmak icin konusmaya baslama olayini pek sevmiyorlar
en azindan ben boyle gozlemledim

• +1
Reactions: EK0 and susisesi

olm adamın üstüne çok gitmişiniz evet boy en önemli şeylerden biride olmuyınca olmuyor benim çevremde 2 tane çok uzun adam var ikiside 195 bantlarında birisi hayatında hiç bir kadınla flört bile etmemiş birisidi sadece 1 kızla manita olmuş oda kısmi olarak aldatmış yani boy uzun olunca yine karı kıza yürümüyorsan kızlar kucağına gelmiyor

kanka dating uygulamalarında çok normal oraya bakma instadan yaz karıya kıza çok rahat bulursun birini ratein yüksekti diye hatırlıyomda yüksek bile dğeilse bulunur instadan çok rahat