Kadın olup üst vücut çalışanlar gerizekalı mı

senualF

senualF

i regret nothing.
Erkek olup bacak çalışmak = göt bacak büyütüp gayleri etkilemek

Kadın olup üst vücut çalışmak = ?? Karşılığı bile yok kim etkileniyor sara safari falan işte bugün arm day diye la senin kolun büyük olsa ne yazar

• +1
Reactions: Serialsuicide and erexluvar
thread açmak için niye thread açıyon o ppndeki zenciyi kız bacıyın üstüne salarım

• JFL
Reactions: Serialsuicide and senualF
  • +1
Reactions: Serialsuicide and erexluvar
Ne açim aq çok faydalı sanki subforum
ben bu orga hicret ettim ya bundan sonra her gün olaylı ve keyifli geçicek rahat ol org adeta eski temposuna kavuşacak..

• +1
Reactions: Serialsuicide and senualF
büyük kollu kadınlar bana daha çekici geliyor seni bilmem

• +1
Reactions: senualF
ben bu orga hicret ettim ya bundan sonra her gün olaylı ve keyifli geçicek rahat ol org adeta eski temposuna kavuşacak..
Had inşallah, bide rep at yoksa profildeki zenciyi ben kız bacıyın üstüne salcam

• +1
Reactions: erexluvar
Had inşallah, bide rep at yoksa profildeki zenciyi ben kız bacıyın üstüne salcam
olum burası hayatın lan senin rep istiyosun o ismindeki renk değişsin istiyosun orgtaki inceller tarafından daha cok bilinip saygı duyulan bir isim olmak istiyorsun

• +1
olum burası hayatın lan senin rep istiyosun o ismindeki renk değişsin istiyosun orgtaki inceller tarafından daha cok bilinip saygı duyulan bir isim olmak istiyorsun
Sannnane olm adamın hayatının nere oldugundan

• +1
Erkek olup bacak çalışmak = göt bacak büyütüp gayleri etkilemek

Kadın olup üst vücut çalışmak = ?? Karşılığı bile yok kim etkileniyor sara safari falan işte bugün arm day diye la senin kolun büyük olsa ne yazar
Doğru ama kisisel zevk için yapiyolar genelde

• +1
herkesi nt yapacağım
❤️❤️❤️
IMG 3566

• +1
olum burası hayatın lan
Aksini mi iddia ettim amk :lul: yok sırf rengim değişsin ya da repim fazla olsun diye değil kimsenin kimseye ismindeki renk yüzünden saygı duydugu yog herkes tanıyo birbirini ztn forumda ama adettendir karsılıklı rep he globalde işe yarar belki greyleri aşşağılamak için

• +1
Reactions: erexluvar
Pegletirsinde sen
ne alaka balık etli kadınlarıda zargana kadınlardan daha çekici buluyorum gayet de haklıyım ve heteroyum

• +1
Aksini mi iddia ettim amk :lul: yok sırf rengim değişsin ya da repim fazla olsun diye değil kimsenin kimseye ismindeki renk yüzünden saygı duydugu yog herkes tanıyo birbirini ztn forumda ama adettendir karsılıklı rep he globalde işe yarar belki greyleri aşşağılamak için

Attachments

• 1741892205kZiZkP9ScdRX8w.webp
    1741892205kZiZkP9ScdRX8w.webp
    43.3 KB · Views: 0
bacak çalışmayan erkek domine edilmeye mahkumdur

• +1
  • Hmm...
Reactions: elemancomeback31, BugraSA and senualF
Sizin yuzunuzden aq suranın eskı halıyle mıs gııb bılgı topladım ben
Ne toplamış olabilirsin mesela ne yapıcan kanka softmax olarak, her şey var zaten botbde veya eski threadlerde cildi düzelt kilo ver saç uzat coloring düzelt kötüyse kaş kirpik uzat falan filan işte herkesin bildiği şeyler offtopic harici ne yazcaz subforuma bende diyordumda eskiden yazacak bir şey yok zaten

Users who are viewing this thread

• cl4zai
Back