Kadinlar arasi kiskanclik cok baska bi seviye amk

elemancomeback31

elemancomeback31

orspunun öz evladııı
yorumlarda tum kizlar bosanirsin yakinda yazik etmissin nfalan ndiyor kadin prime life yasiyor diye :D

Eren ozge olayindsda aynisi oldu aptal ozge ben daha iyisini bulurum kafasinan girdi kazandi kiskanclar

Eren yapalak da dumduz mtn amk biraz killsu var sadece kiz htb diye anasini aglattilar cocugun

Eren mogger mtn yapalak vs sedanter ltn Screenshot 20251202 140527

yorumlarda tum kizlar bosanirsin yakinda yazik etmissin nfalan ndiyor kadin prime life yasiyor diye :D

Eren ozge olayindsda aynisi oldu aptal ozge ben daha iyisini bulurum kafasinan girdi kazandi kiskanclar

Eren yapalak da dumduz mtn amk biraz killsu var sadece kiz htb diye anasini aglattilar cocugun

Eren mogger mtn yapalak vs sedanter ltnView attachment 4384926

Smile lines mı ne duzeltseler laf gelmez amk lefort cozer kardesımı :)

• +1
Reactions: jsbera
olum şu kadınların insan altı bir varlık olduğunu anlamayadınız kadınların hareketlerine bak hiçbir mantık yok tamamen içgüdüsel haraket ediyorlar

• +1
Reactions: Auchelius, jsbera, Misogynist_Maxxer and 2 others

Eren mogger mtn yapalak vs sedanter ltnView attachment 4384926

Eren yapalak ltn küçük ve kısa çene + bloated yüz kombosu erkeklerdeki en brutal yüz şekli amk

• +1
Reactions: Serialsuicide and Zodiac
eren mtn değil ya bi iki tık altı

• +1
Reactions: Serialsuicide
olum şu kadınların insan altı bir varlık olduğunu anlamayadınız kadınların hareketlerine bak hiçbir mantık yok tamamen içgüdüsel haraket ediyorlar
Kanka bende böyle düşünüyorum düşünüyordum ki sevgilin olunca yaptığı her hareketi bir mantığa baglamaya çalışiyorsun. böyle düşündükçe tahammulum azaldı ve yaptığı cilve vb hareketlere karşı sinirin artıyor çünkü uğraşılmaz olarak görmeye başlıyorsun

Böyle düşünmeyip kendi dünyalarında yaşayıp bir çocuk kadar duygusal zeka olduklarını düşünürsen daha mantıklı olur öneririm

• +1
Reactions: Auchelius and flows5991

Users who are viewing this thread

Back