D
Deleted member 512778
Iron
Tiktokda önceden filipinli bir karı ile tanışmıştım ortak ilgi alanlarımız falan vardı normal arkadaşça konuşup tanışmıştık öyle takipleşiyorduk falan ama pek konuşmuyorduk. Daha sonra ben bunun zamanla repostladığı videolarını görmeye basladım keşfetimde, iste yalnızlık hakkında depresyon hakkında şeyler repostluyordu içten içe diyordum ulan umarım iyidir çünkü yalnız görünüyor falan her neyse sonra bu her hafta arkadaşları ile dışarı çıkıp st atmaya başladı birileri ile couple pp falan yapmaya başladı benimde kafam karıştı aq bu sikik karı yalnızlık ile ilgili şeyler repostlayıp durmuyor muydu diye? Bu her hafta arkadaşları ile hazırlanıp mekanlara gidiyor ama hala yalnızlık ile ilgili şeyler repostluyordu az önce dayanamadım yazdım bak yalnızlık ile ilgili şeyler repostlayıp duruyorsun ama her hafta arkadaşlarınlasın neden yalnızlığı larplıyorsun dedim KARI BİR ANDA DELLENDİ AMK başladı ben öyle şeyler repostlamıyorum sen stalkersin falan benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun diyor bende diyorum ki repostların keşfette karşıma çıkıyor ve yalnızlık depresyon hakkında şeyler rpleyip duruyorsun ama her hafta arkadaşlarınla süslenip dışarı çıkıyorsun cp yapıyorsun hem kadınlar çok çirkin olmadıkları sürece pek yalnız kalamaz fln dedim beni kadın düşmanı ilan etti aq
YOU ARE MİSOGYNY MİSOGYNY falan diyip durdu bozuk saat gibi. Abi karılar çok cirkin olmadıkları sürece yalnız kalamaz amk kalaaamaz her şeyi larplıyor zaten cinsel dürtülerim olmasa kadınlar ile konuşmam sohbetleride çok sarmıyor zaten
YOU ARE MİSOGYNY MİSOGYNY falan diyip durdu bozuk saat gibi. Abi karılar çok cirkin olmadıkları sürece yalnız kalamaz amk kalaaamaz her şeyi larplıyor zaten cinsel dürtülerim olmasa kadınlar ile konuşmam sohbetleride çok sarmıyor zaten
ler saf melekleri(kadınları) asla anlayamayız hocam haklısın