sokrat3s
Iron
(Yapay zeka ile harmanlanmış çünkü oe yapay zeka kadınlara bazen saygısız yaklaştığımı söylüyor, ondan düzeltmesini istedim)
Flört etmek karmaşık, gizemli ya da ezberlenmesi gereken bir şey değil. Aslında çoğu zaman içgüdüsel bir süreçtir. İnsan da bir hayvan sonuçta. Diğer hayvanlara bak — içgüdüyle hareket ederler, kimse onlara "nasıl çiftleşilir?" diye öğretmez. Bizde fark ne? Konuşma ve düşünme yetisi. Ama temel dürtülerimiz hâlâ içimizde. Yani bu sürecin doğallığına güvenmek gerek. Flört etmek de tıpkı oyun oynamak gibi: her ilerlemede bir "bölüm" geçersin ve yeni şeyler denemeye başlarsın.
Flört bir oyunsa, sinyalleri iyi okuman gerek. Her pozitif tepki (göz teması, sık mesajlaşma, seni görmek istemesi) bir sonraki adıma geçmen için bir işarettir.
İlk birkaç gün (1-3 gün, kadının karakterine göre değişir) sohbetin arkadaşça gitmesi normaldir. Ama bu sürede onun seni tanımasına ve senin de onu çözmene izin ver. Sonra yavaş yavaş daha flörtöz yaklaşabilirsin. Çok düşünme, rahat ol, kendin ol. Zorlama bir karaktere girme. Kadınların çoğu yapaylığı hisseder.
Unutma: Bir kadın seninle sürekli sohbet ediyor, vakit geçiriyor, hatta buluşuyorsa — arada bir çıkar ilişkisi yoksa (örneğin ders notu, maddi menfaat, cinsel fayda vs.) — büyük ihtimalle seni bir şekilde beğeniyordur. Zira görünüşünü veya sohbetini hiç beğenmediği biriyle neden zaman harcasın?
Kadınlar:
"Nasıl flörtleşicem?", "Ne diycem?" diye düşünüyorsan korkma. İçinden geldiği gibi davran. Tatlı bir espri mi yapmak istedin? Yap. Onun güzel bir yönünü fark ettin mi? Ufak bir iltifat et ama abartma.
İşte bazı öneriler:
Kadınlar, özgüveni olan, kendine değer veren, hayır diyebilen erkekleri çekici bulur. Sürekli iltifat etmek, muhtaç gibi davranmak, kendi değerinden ödün vermek seni zayıf gösterir. Unutma, değerli şeyler nadirdir.
İşte kısa bir özet:
Gerçek şu ki: herkes ciddi bir ilişki aramaz. Bazıları sadece eğlenmek, vakit geçirmek, fiziksel yakınlık yaşamak ister. Bu tarz insanları anlamak ve çabayı fazla vermemek gerekir. Yoksa kendini yıpratır, karşılıksız bir ilgiyle enerjini boşa harcarsın.
Bu kişileri nasıl anlarsın?
Canın sıkıldığında onunla sohbet başlat:
Flört bir savaş değil, bir danstır. Kendinle barışık ol, içgüdülerine güven, kimseye muhtaç gibi davranma. Karşındaki seni gerçekten isterse, seni sen olduğun için isteyecek. Yoksa, zaten uğraşmaya değmez. Değerini bilenle, oyun değil bağ kurulur.
Hiç konuşmadığın birine ilk adımı atmak göz korkutucu gelebilir ama aslında işin bir formülü var. Karmaşık düşünmeye gerek yok. Basit, matematiksel gibi çalışan bir yapıdan bahsediyoruz. Yapacağın hamleler, ortamla ve kızın o anki ruh haliyle çarpan etkisi yaratır. Yani yaklaşımın + onun psikolojisi = sonucu belirler.
İlk olarak nerede olduğunu ve buna uygun hareket etmen gerektiğini fark et. Okuldaysan farklı, Instagram’daysan farklı davranman gerekir. Ortamı gözlemle, çok kasma.
Karşındaki kişiyi gözlemleyerek onun ilgisini çekebilecek küçük bir şeyden yola çık. Basit bir gözlem, bir ortak alan ya da bir detay bile yeterli olur. Amaç: konuşmayı başlatmak, tartışma yaratmak değil.
Ne söylediğin kadar, nasıl söylediğin de önemlidir. Kendinden emin ama yapay değil. Dürüstlük ve doğallık en etkileyici yönün olur.
Tanıdığın biri için:
“Ya Ayşe naber, bizim felsefe hocası yine efsane bir şey yaptı. Cidden bu adamla dersi geçmek mucize.”
İlk adımda okuldan, ortamdan gir; mizah ve samimiyetle yakınlaş.
Tanımadığın biri için:
“Merhaba, seni sürekli koridorda görüyorum, bir selam vermek istedim. Ben Abdulrezzak.”
Cesur ol. Elini uzat, tanış. Sonrasında ona dair sorularla sohbeti ilerlet.
Hikâyeden/Snap’ten yürümek:
“Bu manzara çok hoş, sen mi çektin?”
Görsel üzerinden gir, ilgi alanını öğren, sonra sohbeti ortak noktalara taşı.
Yeni ekleyen biri:
“Merhaba, kimsin tanışıyor muyuz?”
“Hayır.”
“+ O zaman tanışalım
”
Direkt, kibar ve flörtöz. Kızı Beğendiysen bunu belli etmekten çekinme.
Bazen göz göze gelmeler olur, o an içgüdüler devreye girer. İşte yapman gereken:
Reddedilme ihtimali burada %40-50 civarı. Ama korkma, bu oran oldukça normal.
Unutma: reddedilmek seni değersiz yapmaz, sadece onun o anki ruh haliyle veya beklentisiyle uyuşmadığını gösterir.
Sonuç:
İlk adımı atmak her zaman bir cesaret işidir. Ama matematik gibi düşün: doğru ortam + doğru zamanlama + dürüst ve özgüvenli yaklaşım = başarıya daha yakın bir sonuç.
Yapay zeka olmayan saf hali:
her yeni bölüme geçtiğini kızdan aldığın sinyallerle anlıyorsun.
yeni bir bölüme geçtikçe kıza yakınlaşman ve yavaşca flörtöz olman gerekiyor.
bu süreçte; içinden geleni yapmalısın, fazla düşünmemelisin, kaybedecek bişeyden korkmamalısın. kendin olmalısın.
kadınlarla sağlıklı ilişki ilk başta arkadaş gibi konuşarak başlar.
1-2-3 gün arası (kadının zorluk seviyesine göre) arkadaşca konuşursun sonra yavaş yavaş leveli arttırıp avını yakalmaya yaklaşabilirsin.
bir kadın seninle arkadaşlık kuruyorsa bu boş bir neddenden değildir, tıpkı erkeklerin beğenmedikleri kızlarla büyük bir çıkarı yoksa arkadaş olmadıkları gibi örn
ders notları, cinsellik)
kadınlar görünüş olarak beğenmedikleri erkeklerle arkadaşlık kurmazlar,
sohbeti sarmayan erkeklerle uzun süre sohbet etmezler ve mesajlarına geç cevap verirler.
(bu ikisi sende yoksa +2 öndesin ve rahat olmalısın)
Kısaca - İlgi varsa zaman ayırır. Ama bu ilginin derecesini anlamak için göz temasına, mesaj sıklığına, buluşma isteğine bak.
nasıl flörtleşicem ne dicem diye merak ediyorsan korkma,
sadece içine doğan şeyi yapman yeterli çünkü bizlerde hayvan kategorisindeyiz (doğal ol rahat ol içinden geleni yap), akli-iradesi olmayan hayvanlar çiftleşmeyi ve çoğalmayı bir içgüdü olarak yaparlar ve kimse onlara birşey öğretmez.
seninde onlardan farkın yok, tabi aklı idaresi olan varlıklarla konuştuğun için sadece tecrübeye ihtiyacın var. bunuda kadınlarla konuşarak ve arkadaşlarından örnek alarak geliştirebilirsin.
yapman gereken şeyler şunlar olabilir dostum
ara sıra iltifat et, boş konuşma, boş espri yapma, kadını güldür, hoşuna gidecek şeyler yap, güzel sözler söyle (çok değil ara sıra), iltifalar et zamanında ve bokunu çıkarmayarak, kadınla olabildiğince sesli görüşmeye çalış çünkü ses insanı büyüler, yazışmak pek etkili değildir oranlar %30-'a %60 civarı bişey, kadınla olabildiğince gerçek hayatta vakit geçir, kafeye git sinemaya git ve buluşma çok olduğunda fırsat yakalayarak iltifat et veya doğru anı hissettiğinde öp(elini, yanağını)
(
bazı kadınlar kolay elde edilebilir oluyor çünkü ciddi bir ilişki aramazlar, sadece eğlenip sikişip geçmek isterler.
bunu içgüdülerinden anlayabilirsin. kadının karakterini ve zorluğunu kendin algılayıp ona göre tavlama sürecini genişletip veya daraltabilirsin.
kısaca - Bazı insanlar ciddi ilişki aramaz, bunu fark et ve enerjini(çabanı) doğru yere ver, çünkü ne kadar büyük çaba verirsen ver o kadınla bir süre vakit geçirip işin sonunda ayrılacaksın, kendine yazık etme.
Flört aşamasında asla kendinden ödün verme, kadına muhtaç gözükme, iltifatlarını nadir yap. kadını elde tutmak veya elde etmek için kendinden ödün verme, gerekirse ona karşı çık ve hep kendin ol.
kendin ol çünkü seni öyle kabul etmeyen bir kadına ihtiyacın yok.
Edit:
canın sıkıldığında kadınla sohbet et, kendi ilgi alanlarından bahset, onun ilgi alanları hakkında konuş sohbet et ve gerekirse zorbala ve şaka yap.
konu bul
Gerisi gelecektir.
matematiksel bir formül,
etkenler bulunduğur ortama göre değişiyor,
yapacağın hareketler ve yaklaşım biçimin * kızın o anki ruh haliyle çarpanlarına katlanıyor.
Ortamı belirle,
konu bul,
özgüvenli ve rahat bir şekilde yaz.
Örnekler:
Okul:
Tanıdığın biri; ayşe nasılsın naber, ya bizim felsefe hocasının götünü sikim böyle şöyle yaptı. (okul olduğu için ilk başta yavaş başlayıp sonrasında dozu arttırarak yakınlaşmalısın)
Tanımadığın Biri; (dürüst olacaksın) merhaba seni sürekli koridorda görüyorum bir selam vermek istedim ben abdulrezzak diyip elini uzatacaksın sonra sohbet başlatacaksın (onunla ilgili sorular sorarak)
İnstagram:
St: bu manzara fotoğrafı çok güzelmiş sen mi çektin? diyip sohbet başlatıp ilk başta kızın ilgi alanlarını alıp kendi ilgi alanlarınla harmanlayıp sohbet başlatacaksın
Ekleyen yeni biri: merhaba kimsin tanışıyormuyuz? - hayır, + ozaman tanışacağız (beğendiysen kızı)
Bakıştığın Güzel kız:
gidip merhaba de, nereli olduğunu sor, instagramı al sonra siktir olup evine git kız yaz. (reddedilme ihtimalın bakıştığın için %40-50 bişey
ama reddedilince üzülme bu normal bişey.
Flört Etmenin Doğal Hali: İçgüdüler, İletişim ve Değerli Olmak Üzerine Bir Rehber
Flört etmek karmaşık, gizemli ya da ezberlenmesi gereken bir şey değil. Aslında çoğu zaman içgüdüsel bir süreçtir. İnsan da bir hayvan sonuçta. Diğer hayvanlara bak — içgüdüyle hareket ederler, kimse onlara "nasıl çiftleşilir?" diye öğretmez. Bizde fark ne? Konuşma ve düşünme yetisi. Ama temel dürtülerimiz hâlâ içimizde. Yani bu sürecin doğallığına güvenmek gerek. Flört etmek de tıpkı oyun oynamak gibi: her ilerlemede bir "bölüm" geçersin ve yeni şeyler denemeye başlarsın.
Adım Adım Yaklaşım: Oyunun Kuralları Gibi Düşün
Flört bir oyunsa, sinyalleri iyi okuman gerek. Her pozitif tepki (göz teması, sık mesajlaşma, seni görmek istemesi) bir sonraki adıma geçmen için bir işarettir.İlk birkaç gün (1-3 gün, kadının karakterine göre değişir) sohbetin arkadaşça gitmesi normaldir. Ama bu sürede onun seni tanımasına ve senin de onu çözmene izin ver. Sonra yavaş yavaş daha flörtöz yaklaşabilirsin. Çok düşünme, rahat ol, kendin ol. Zorlama bir karaktere girme. Kadınların çoğu yapaylığı hisseder.
Neden Sohbet Ediyor? Boşuna Değil
Unutma: Bir kadın seninle sürekli sohbet ediyor, vakit geçiriyor, hatta buluşuyorsa — arada bir çıkar ilişkisi yoksa (örneğin ders notu, maddi menfaat, cinsel fayda vs.) — büyük ihtimalle seni bir şekilde beğeniyordur. Zira görünüşünü veya sohbetini hiç beğenmediği biriyle neden zaman harcasın?Kadınlar:
- Görünüşünü beğenmedikleri erkeklerle arkadaşlık kurmaz.
- Sohbetinden sıkıldıkları erkeklere geç cevap verir, uzaklaşır.
- İlgi göstermedikleriyle buluşma planı yapmaz.
Doğru Zaman, Doğru Tepki: Ne Zaman Ne Yapmalı?
"Nasıl flörtleşicem?", "Ne diycem?" diye düşünüyorsan korkma. İçinden geldiği gibi davran. Tatlı bir espri mi yapmak istedin? Yap. Onun güzel bir yönünü fark ettin mi? Ufak bir iltifat et ama abartma.İşte bazı öneriler:
- Ara sıra iltifat et ama sürekli değil, kararında.
- Boş espriler yapma; onu gerçekten güldürmeye çalış.
- Kendi ilgi alanlarından bahset, onun ilgilerini sor, bağ kur.
- Zamanla sesli görüşmelere (arama) geç. Ses etkileyicidir, yazışmaya göre daha etkilidir.
- Gerçek hayatta vakit geçirmek en değerlisi: kafeye git, yürüyüş yap, sinema planla.
- Doğru anı hissettiğinde (göz temasında kalma, yakın oturma gibi sinyaller) basit bir fiziksel temasta bulunabilirsin: elini tutmak, yanağından öpmek gibi. Ama asla zorlama — içgüdünle hareket et.
Dengede Kal: Ne Fazla Ne Eksik
Kadınlar, özgüveni olan, kendine değer veren, hayır diyebilen erkekleri çekici bulur. Sürekli iltifat etmek, muhtaç gibi davranmak, kendi değerinden ödün vermek seni zayıf gösterir. Unutma, değerli şeyler nadirdir.İşte kısa bir özet:
- Kibar ol ama kendini ezdirme.
- Gerektiğinde "hayır" de.
- Onu etkilemeye çalışırken kendini kaybetme.
- Sen olduğun gibi güzelsin. Seni o şekilde kabul etmeyen biriyle vakit kaybetme.
Bazı Kadınlar (ve Erkekler) Ciddi Bir Şey İstemez
Gerçek şu ki: herkes ciddi bir ilişki aramaz. Bazıları sadece eğlenmek, vakit geçirmek, fiziksel yakınlık yaşamak ister. Bu tarz insanları anlamak ve çabayı fazla vermemek gerekir. Yoksa kendini yıpratır, karşılıksız bir ilgiyle enerjini boşa harcarsın.Bu kişileri nasıl anlarsın?
- Sürekli kaçamak konuşmalar.
- Bağ kurmak yerine yüzeysel sohbetler.
- Sadece fiziksel yakınlık istemeleri.
- Geleceğe dair bir şey konuşmaktan kaçmaları.
Bonus: Sohbet Başlatmak İçin Küçük Tüyolar
Canın sıkıldığında onunla sohbet başlat:- Ortak bir ilgi alanı yakala, üzerine konuş.
- Onun ilgisini çekecek konulara gir.
- Arada tatlı tatlı takıl, espriler yap, şakalaş.
- Şakalaşırken hafifçe zorbala bile (samimi sınırları aşmadan).
- Konu bulmakta zorlanma, sohbet zaten doğal olarak akar.
Flört bir savaş değil, bir danstır. Kendinle barışık ol, içgüdülerine güven, kimseye muhtaç gibi davranma. Karşındaki seni gerçekten isterse, seni sen olduğun için isteyecek. Yoksa, zaten uğraşmaya değmez. Değerini bilenle, oyun değil bağ kurulur.
Tanımadığın Biriyle Nasıl Konuşma Başlatılır? (Gerçek Hayat & Dijital)
Hiç konuşmadığın birine ilk adımı atmak göz korkutucu gelebilir ama aslında işin bir formülü var. Karmaşık düşünmeye gerek yok. Basit, matematiksel gibi çalışan bir yapıdan bahsediyoruz. Yapacağın hamleler, ortamla ve kızın o anki ruh haliyle çarpan etkisi yaratır. Yani yaklaşımın + onun psikolojisi = sonucu belirler.
Adım 1: Ortamı Tanı
İlk olarak nerede olduğunu ve buna uygun hareket etmen gerektiğini fark et. Okuldaysan farklı, Instagram’daysan farklı davranman gerekir. Ortamı gözlemle, çok kasma.
Adım 2: Konu Bul
Karşındaki kişiyi gözlemleyerek onun ilgisini çekebilecek küçük bir şeyden yola çık. Basit bir gözlem, bir ortak alan ya da bir detay bile yeterli olur. Amaç: konuşmayı başlatmak, tartışma yaratmak değil.
Adım 3: Rahat ve Özgüvenli Ol
Ne söylediğin kadar, nasıl söylediğin de önemlidir. Kendinden emin ama yapay değil. Dürüstlük ve doğallık en etkileyici yönün olur.
Okul Ortamında
Tanıdığın biri için:“Ya Ayşe naber, bizim felsefe hocası yine efsane bir şey yaptı. Cidden bu adamla dersi geçmek mucize.”

Tanımadığın biri için:
“Merhaba, seni sürekli koridorda görüyorum, bir selam vermek istedim. Ben Abdulrezzak.”

Instagram Üzerinden
Hikâyeden/Snap’ten yürümek:“Bu manzara çok hoş, sen mi çektin?”

Yeni ekleyen biri:
“Merhaba, kimsin tanışıyor muyuz?”
“Hayır.”
“+ O zaman tanışalım

Bakıştığın Güzel Kız
Bazen göz göze gelmeler olur, o an içgüdüler devreye girer. İşte yapman gereken:- Yanına git, “Merhaba” de.
- Nereli olduğunu sor.
- Sohbeti kısa tut, Instagram’ını iste.
- Sonra uzaklaş. Eğer ilgisi varsa o yazar zaten.

Sonuç:
İlk adımı atmak her zaman bir cesaret işidir. Ama matematik gibi düşün: doğru ortam + doğru zamanlama + dürüst ve özgüvenli yaklaşım = başarıya daha yakın bir sonuç.
Yapay zeka olmayan saf hali:
adım adım bir oyun düşün,Nasıl kadınlarla flörtleşiyonuz?
her yeni bölüme geçtiğini kızdan aldığın sinyallerle anlıyorsun.
yeni bir bölüme geçtikçe kıza yakınlaşman ve yavaşca flörtöz olman gerekiyor.
bu süreçte; içinden geleni yapmalısın, fazla düşünmemelisin, kaybedecek bişeyden korkmamalısın. kendin olmalısın.
kadınlarla sağlıklı ilişki ilk başta arkadaş gibi konuşarak başlar.
1-2-3 gün arası (kadının zorluk seviyesine göre) arkadaşca konuşursun sonra yavaş yavaş leveli arttırıp avını yakalmaya yaklaşabilirsin.
bir kadın seninle arkadaşlık kuruyorsa bu boş bir neddenden değildir, tıpkı erkeklerin beğenmedikleri kızlarla büyük bir çıkarı yoksa arkadaş olmadıkları gibi örn
kadınlar görünüş olarak beğenmedikleri erkeklerle arkadaşlık kurmazlar,
sohbeti sarmayan erkeklerle uzun süre sohbet etmezler ve mesajlarına geç cevap verirler.
(bu ikisi sende yoksa +2 öndesin ve rahat olmalısın)
Kısaca - İlgi varsa zaman ayırır. Ama bu ilginin derecesini anlamak için göz temasına, mesaj sıklığına, buluşma isteğine bak.
nasıl flörtleşicem ne dicem diye merak ediyorsan korkma,
sadece içine doğan şeyi yapman yeterli çünkü bizlerde hayvan kategorisindeyiz (doğal ol rahat ol içinden geleni yap), akli-iradesi olmayan hayvanlar çiftleşmeyi ve çoğalmayı bir içgüdü olarak yaparlar ve kimse onlara birşey öğretmez.
seninde onlardan farkın yok, tabi aklı idaresi olan varlıklarla konuştuğun için sadece tecrübeye ihtiyacın var. bunuda kadınlarla konuşarak ve arkadaşlarından örnek alarak geliştirebilirsin.
yapman gereken şeyler şunlar olabilir dostum
ara sıra iltifat et, boş konuşma, boş espri yapma, kadını güldür, hoşuna gidecek şeyler yap, güzel sözler söyle (çok değil ara sıra), iltifalar et zamanında ve bokunu çıkarmayarak, kadınla olabildiğince sesli görüşmeye çalış çünkü ses insanı büyüler, yazışmak pek etkili değildir oranlar %30-'a %60 civarı bişey, kadınla olabildiğince gerçek hayatta vakit geçir, kafeye git sinemaya git ve buluşma çok olduğunda fırsat yakalayarak iltifat et veya doğru anı hissettiğinde öp(elini, yanağını)
(
- Kendine değer veren, özgüveni olan insanlar daha çekicidir.
- Fazla iltifat ya da ihtiyaç göstermek, karşındakine “bu beni fazlasıyla önemsiyor, ben onun için fazlayım” hissi verir. ve kadının gözünde değerin kalmaz. (erkektede aynı şey var, flörtüne çekici gelmezsin kısaca.)
- Yani İltifatı dozunda yap, samimi ol, ama kendi değerinden taviz verme. Gerekirse ‘hayır’ demeyi bil. Bu hem saygı hem de çekicilik yaratır
- Bu yaklaşım seni "değerli" kılar çünkü kendini ezdirmeyen bir kişi her zaman daha dikkat çekicidir.
bazı kadınlar kolay elde edilebilir oluyor çünkü ciddi bir ilişki aramazlar, sadece eğlenip sikişip geçmek isterler.
bunu içgüdülerinden anlayabilirsin. kadının karakterini ve zorluğunu kendin algılayıp ona göre tavlama sürecini genişletip veya daraltabilirsin.
kısaca - Bazı insanlar ciddi ilişki aramaz, bunu fark et ve enerjini(çabanı) doğru yere ver, çünkü ne kadar büyük çaba verirsen ver o kadınla bir süre vakit geçirip işin sonunda ayrılacaksın, kendine yazık etme.
Flört aşamasında asla kendinden ödün verme, kadına muhtaç gözükme, iltifatlarını nadir yap. kadını elde tutmak veya elde etmek için kendinden ödün verme, gerekirse ona karşı çık ve hep kendin ol.
kendin ol çünkü seni öyle kabul etmeyen bir kadına ihtiyacın yok.
Edit:
canın sıkıldığında kadınla sohbet et, kendi ilgi alanlarından bahset, onun ilgi alanları hakkında konuş sohbet et ve gerekirse zorbala ve şaka yap.
konu bul
Gerisi gelecektir.
basit,Hiç konuşmadığın biriyle nasıl konuşma başlatırsın? Gerçek hayat ya da dijital(instagram vs.)fark etmez
matematiksel bir formül,
etkenler bulunduğur ortama göre değişiyor,
yapacağın hareketler ve yaklaşım biçimin * kızın o anki ruh haliyle çarpanlarına katlanıyor.
Ortamı belirle,
konu bul,
özgüvenli ve rahat bir şekilde yaz.
Örnekler:
Okul:
Tanıdığın biri; ayşe nasılsın naber, ya bizim felsefe hocasının götünü sikim böyle şöyle yaptı. (okul olduğu için ilk başta yavaş başlayıp sonrasında dozu arttırarak yakınlaşmalısın)
Tanımadığın Biri; (dürüst olacaksın) merhaba seni sürekli koridorda görüyorum bir selam vermek istedim ben abdulrezzak diyip elini uzatacaksın sonra sohbet başlatacaksın (onunla ilgili sorular sorarak)
İnstagram:
St: bu manzara fotoğrafı çok güzelmiş sen mi çektin? diyip sohbet başlatıp ilk başta kızın ilgi alanlarını alıp kendi ilgi alanlarınla harmanlayıp sohbet başlatacaksın
Ekleyen yeni biri: merhaba kimsin tanışıyormuyuz? - hayır, + ozaman tanışacağız (beğendiysen kızı)
Bakıştığın Güzel kız:
gidip merhaba de, nereli olduğunu sor, instagramı al sonra siktir olup evine git kız yaz. (reddedilme ihtimalın bakıştığın için %40-50 bişey
ama reddedilince üzülme bu normal bişey.