efe3344
estrogenmaxx
arkadaşlar bu bir sosyal deneydi yani şakaydı kusura bakmayın 
(aslında değildi)
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ee ne var bundabro said "acaba arkasına bonesmash yapsam"
Kafa arkana bonesmash yap paralize kal amk ciddi mi bu postkafamın arkasında düzlük var birkaç kişi bu sorunu yaşıyor benimle kafanın arkası bombe olmamaması acaba arkasına bonesmasing yapsam gündede 4 ui hgh alsam orası kemikleşirmi ne yapam ameliyatsız ameliyat öneren kel kalsın inş
niye amk ne var kafamın arkası 404:not found amk orayı noodle ile mi düzeşteyim amk çinliler gibiAllah seni kahretmesin bunu sormuş olamazsın amk
niye paralize kalim ben kalın kafalıyım ayrıca hafif vuracam close your eyes make a wish dostum yaniKafa arkana bonesmash yap paralize kal amk ciddi mi bu post
espri yapicam ciddiye alican diye korkuyorum yapma dostum oyle biseyniye paralize kalim ben kalın kafalıyım ayrıca hafif vuracam close your eyes make a wish dostum yani
yani şuan burdan biri çıksa "yap kardeşim düzelir" dese sen gidip kafanın arkasına vurucaksın çekicle doğru muyumniye amk ne var kafamın arkası 404:not found amk orayı noodle ile mi düzeşteyim amk çinliler gibi
just joke bro calm downespri yapicam ciddiye alican diye korkuyorum yapma dostum oyle bisey
insallahjust joke bro calm down
nope şaka kankayani şuan burdan biri çıksa "yap kardeşim düzelir" dese sen gidip kafanın arkasına vurucaksın çekicle doğru muyum
kanka bence şaka değildi bu biz dalga geçince diğerleri gelmeden konuyu çevirmeye çalıştıinsallah
Saka degildi bence dekanka bence şaka değildi bu biz dalga geçince diğerleri gelmeden konuyu çevirmeye çalıştıamk konu ismini değiştirmiş bide kesin ciddiydi bu POKAWPODAKPOWDKOPA
ashasgdıasgdkasgdkaj vallaha şaka lankanka bence şaka değildi bu biz dalga geçince diğerleri gelmeden konuyu çevirmeye çalıştıamk konu ismini değiştirmiş bide kesin ciddiydi bu POKAWPODAKPOWDKOPA
lan yok gerizekalı söyle cevabı git amk zorlamı tutuyoz merak ettim aqbu orospu evladı bizle taşşak geçiyor
only softmaxx hardmaxx istemiyorumkafatası estetiği reklamı çıkıyo arada instada gir bak istiyosan kafatasına estetik yap bence
Softmaxx dedigin nedir ki amk kaş kirpik saç sakal cilt spor frauding başka bişey yokonly softmaxx hardmaxx istemiyorum
kanka sildi soruyuda normalde şey sormuştu kafamın arkasına bonesmash yapsam düzelir mi sormuştu bu hala onun cevabını bekliyorSoftmaxx dedigin nedir ki amk kaş kirpik saç sakal cilt spor frauding başka bişey yok
Onu anladım braindead adam lowkey overkanka sildi soruyuda normalde şey sormuştu kafamın arkasına bonesmash yapsam düzelir mi sormuştu bu hala onun cevabını bekliyor
buda mı şaka reis@
hardmaxxx şaka maka sakat kalırmıyım amk bence bişey olmaz çok sert vurmuyacam yada oraya synthol mü enjekte etsem çok azıcık zaten kafa arkası amk
buda mı şaka reis
ım fucking autizm2026 millet bonesmash gerçek mi degil mi tartışıyor adam kafamın arkasına yapayım mı diyor şaka gibi amk
Gençsin daha softmaxx iyi iş görebilir genlerine bağlı olarakım fucking autizm
ne yapak başka ameliyata paramız yok evde kendimiz yapıyoz DIY surgery ye başvurucam zaten ama kafatası için değil çünkü high risk low reward DIY rhino yapcam bana zımpara lazımGençsin daha softmaxx iyi iş görebilir genlerine bağlı olarak
Beyaz götlü işsiz dertsizlikten sikik sokuk şeylerle uğraşan mal avrupalılarla yarışa girme compound kullanma konusunda kendine yazık edersin amk salakları artık ascendlemekten şeye evrildi kim daha ağır sikici cycle’lar yapıyor geberecekler bu gidişle
hee şöyle ya adamsın knk tmm yapıcam bonesmash den daha mantıklı geldişaka kardeşim reverse neck curl ve üst trapez çalışarak biraz fixleyebilirsin ama kafatasının tam arkasını delsende düzelmez, bide saçını uzat oralara texture ver fraudla ok