kafa dağıtmak

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
kafa dağıtmalık aktivite önersenize kulaklıklarımı alıp urbex yapmaya başladım hafta sonlarında çok sarıyor bir de dağa yüksek bir yerlere falan çıkıp şehire bakıyoz bazen arkadaşlarla bi 2 3 saat çekirdek kola yapıp dağda sohbet ediyoruz amk başka aktivite lazım gitmediğimiz dağ kalmadı şehirde aq

• +1
Reactions: kurdistan, Auchelius and Resistance.
bi de acaba infralarım zaten iyi daha da iyi olsa nasıl olur diye merak ettim ödem toplasın diye bonesmash yaptım başım ağrımaya başladı aq çok fena neyse şu an eye area mogger oldu tam 1 2 saate geçer herhalde ödem ve inflamasyon

• JFL
Reactions: kurdistan, Auchelius, Resistance. and 1 other person
kafa dağıtmalık aktivite önersenize kulaklıklarımı alıp urbex yapmaya başladım hafta sonlarında çok sarıyor bir de dağa yüksek bir yerlere falan çıkıp şehire bakıyoz bazen arkadaşlarla bi 2 3 saat çekirdek kola yapıp dağda sohbet ediyoruz amk başka aktivite lazım gitmediğimiz dağ kalmadı şehirde aq
Arkadaşın var aktivitemi arıyon takıl işte amk

• +1
Reactions: kurdistan
HUNTEREYES ICIN GOZLERINE FLAS ISIG TUTUYORDU BU OROSPU EVLADI
1762604524639

Users who are viewing this thread

Back