ascendantwill
A
Gittikçe mentalcel oluyorum bu iyi degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Life mogs me
lifefuel olcak o bikere aqhopefuel verin abime
greyliğime ver kulhan beyi adam insanmı bu aradalifefuel olcak o bikere aq
View attachment 4560676tanıyonuz mu bu mahlukatı??
bu adam evleniyor 9tane doğuruyor aq
çok üzücü ya. Bu insanlara bakıp nası daha iyi hissedebilir ki birisi? Feci üzülüyorum
nijerya geomax mi atsak acababu adam evleniyor 9tane doğuruyor aq
wola haklısın ne diyeyimçok üzücü ya. Bu insanlara bakıp nası daha iyi hissedebilir ki birisi? Feci üzülüyorum
ayak fetişistiysen eğer asyaya geomax at kardeşimnijerya geomax mi atsak acaba
ayak fetişistiysen eğer asyaya geomax at kardeşim
bak bunu unutma harbi söylüyorum bak
ya baba bu fotolar başkasının profilindeydi aqView attachment 4560710View attachment 4560711
ölürüm şunlara asyadan kastığın uzak doğu demi hint falan görürsem çıldırırım kesin köri kokuyodur onların ayağı
kilo verince ropelarKAFAMA SIKTIM SİLAH TUTUKLUK YAPTI ROPELAYAMADIM DİYE KONU GELİR Mİ
keşke dashayı koymasaydık ya her gün bakıp 31 çekiyon demiView attachment 4560710View attachment 4560711
ölürüm şunlara asyadan kastığın uzak doğu demi hint falan görürsem çıldırırım kesin köri kokuyodur onların ayağı
en sonunda kafana sıkıcak cesareti buluyosun sonra bi doktor hayatının performansını yapıp seni hayata döndürüyor @maardaKAFAMA SIKTIM SİLAH TUTUKLUK YAPTI ROPELAYAMADIM DİYE KONU GELİR Mİ
hocam ppme gönderme mi yapıldıen sonunda kafana sıkıcak cesareti buluyosun sonra bi doktor hayatının performansını yapıp seni hayata döndürüyor @maarda
sağdakini çaldımda soldakini reditte 31 çekerken keşfettim dasha taran aşkmya baba bu fotolar başkasının profilindeydi aq
evetkeşke dashayı koymasaydık ya her gün bakıp 31 çekiyon demi
silahla intihar mallık amk git boğazdan falan atla düşerken manzara görürsün en azından yada ne biliyim banka soy amk ölmeyi göze almışsın zaten yada 42 posta 31 çek öyle ölSilah yok ki aq. İntihar etmek bile zor amınakoyım silah olsa koy kafana sık öl. Fişi çekmek kadar basit ve acımasız ama diğer intihar yöntemleri zor ve göt istiyor
Dilini kes yada sertçe ısır kopar, ağzını hızlıca bantla gözlerini kapa akan kanları yutmaya çalışma yavaş yavaş boğulursun kendi kanların eşliğindesilahla intihar mallık amk git boğazdan falan atla düşerken manzara görürsün en azından yada ne biliyim banka soy amk ölmeyi göze almışsın zaten yada 42 posta 31 çek öyle öl
şunlar nerden aklına geliyo amk acı verici bide git minareden atla amkDilini kes yada sertçe ısır kopar, ağzını hızlıca bantla gözlerini kapa akan kanları yutmaya çalışma yavaş yavaş boğulursun kendi kanların eşliğinde
bazen yasama amacim oldugunu unutuyorum
yaşama amacım dasha taranla evlenmek knk tabutuna bile okeyim ben seninde oyle olsunbazen yasama amacim oldugunu unutuyorum
acilen ascendleyip pullamam gerektigini hissettirmeye basladi bu bana kiz gormemekten unutmusum…yaşama amacım dasha taranla evlenmek knk tabutuna bile okeyim ben seninde oyle olsun
we listen and we don’t judgeşunlar nerden aklına geliyo amk acı verici bide git minareden atla amk
Yarrağını kaldırım tasıyla ezme teorisiDilini kes yada sertçe ısır kopar, ağzını hızlıca bantla gözlerini kapa akan kanları yutmaya çalışma yavaş yavaş boğulursun kendi kanların eşliğinde
olum yüzüne bakmak mutluluk veriyo amk çok iyi bişey lan bide buna mtb diyip gio scotti true eve diyenler var onların kafatasını sikcem of askim dashaacilen ascendleyip pullamam gerektigini hissettirmeye basladi bu bana kiz gormemekten unutmusum…
Ondan sonra benimkini yap işte on numara olursun namusumaYarrağını kaldırım tasıyla ezme teorisi
estağfurullah liposcum![]()
yanlış bişey dedik galiba
ya yok ben bi ara böyle bişi demiştim nerede ne zaman dediğimi bile hatırlamıyorum orospu cocugu aklına kazımış işi yok amkhocam ppme gönderme mi yapıldı
hatırlıyom ya yazın yazdıydınya yok ben bi ara böyle bişi demiştim nerede ne zaman dediğimi bile hatırlamıyorum orospu cocugu aklına kazımış işi yok amk
Bu @İNTİKAM VAKTİ nin intihar hakkında mı yoksa Shooting hakkında mı ne Threaddi vardı biraz arasan belki bulursun hatta, çünkü benim hatırladığım orada yazmıştın senya yok ben bi ara böyle bişi demiştim nerede ne zaman dediğimi bile hatırlamıyorum orospu cocugu aklına kazımış işi yok amk
benim götüm yemez ama hayatı saldım bendeGittikçe mentalcel oluyorum bu iyi degil
Testere tuzagi gibi aminakoyimDilini kes yada sertçe ısır kopar, ağzını hızlıca bantla gözlerini kapa akan kanları yutmaya çalışma yavaş yavaş boğulursun kendi kanların eşliğinde
ya yok ben bi ara böyle bişi demiştim nerede ne zaman dediğimi bile hatırlamıyorum orospu cocugu aklına kazımış işi yok amk