Kafama takıldı

meert

meert

Banned
M-ltn den m-htn olsak reddeden kızın fikri değişir mi

• JFL
Reactions: kurdistan and eniyiguresci
çok konuşmaya başladıum ama forum sardi neyse aga aranızdaki iletişime göre degişebilir ama görüntüden cok kızın seni nasıl reddettigine baglı eger açık kapı bıraktıysa degişebilir ama direk siktir git e getirdiyse zor

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide, meert and 1 other person
çok konuşmaya başladıum ama forum sardi neyse aga aranızdaki iletişime göre degişebilir ama görüntüden cok kızın seni nasıl reddettigine baglı eger açık kapı bıraktıysa degişebilir ama direk siktir git e getirdiyse zor
.

Last edited:
  • JFL
Reactions: eniyiguresci
Böyle yapacagina siktir git sub5 sin bidaha yaklasma yakınıma dese daha iyi olurdu yemin ederim
Dost siktir git demedi amk kızı anlamıyorum bir türlü yüzyüze gayet iyi gülüyor soru soruyor değişmişsin dedi instadan konuşurken de iyi yakın arkadaşlara aldı flörtöz konuşuyor yüzünü yakın çekim attı kedisini attı ama amk konuşmaya gittim date teklif ettim işten fırsat olmuyor dedi akşam engelledi

• JFL
Reactions: kurdistan and Deleted member 296410
Böyle yapacagina siktir git sub5 sin bidaha yaklasma yakınıma dese daha iyi olurdu yemin ederim
baba öyle zaten belirsizlik adamı daha cok yorar ama anlattıgın kadarıyla bence kız bi tık senle gönül eglendiriyor çünkü nolursa olsun bir kız engellemez eger ilişkisi yeni bittiyse ama belki henuz hazır degildir ve sınır ciziyordur çok ilgi verdiysen kıza biraz kendi haline bırak engeli açınca 2-3 gün yazma en az

AJDBIWMSPEKDMDM
Dost siktir git demedi amk kızı anlamıyorum bir türlü yüzyüze gayet iyi gülüyor soru soruyor değişmişsin dedi instadan konuşurken de iyi yakın arkadaşlara aldı flörtöz konuşuyor yüzünü yakın çekim attı kedisini attı ama amk konuşmaya gittim date teklif ettim işten fırsat olmuyor dedi akşam engelledi
Yav ne APTAL BIR ASALAKSIN SEN AGLICAM AMK ilk ilgi veren öz büyük ihtimal sende o sana aşık sandın amk mali lan red yetmişsin niye ascdndelyip tekrar aynı kıza sorarsın ki omurgasız misin resmen tipininsikim demiş kış olm artık düşünerek yaz o kadar ascendleuip niye böyle birr seu yapar bir insan ki sen büyük ihtimal haftaya hmtn olacağını falan saniyosundur olm jfl vallaha teiggerlandim sana amkamkkkkk

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan and -BayHarbourButcher
ltn sen htnye çok zor senin tiple ameliyat falan

• +1
Reactions: kurdistan and why not me?
Rotlamayinbirak git BOTB biseyler kap amk burası kışlar soruyor degi ascendelmen lazım hesap kitap yapman degil

• +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan and Deleted member 251512
Rotlamayinbirak git BOTB biseyler kap amk burası kışlar soruyor degi ascendelmen lazım hesap kitap yapman degil
1 sene lurklemiş daha ne kadar kapsın

• JFL
Reactions: Serialsuicide and kurdistan
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, kurdistan and -BayHarbourButcher
AJDBIWMSPEKDMDM

Yav ne APTAL BIR ASALAKSIN SEN AGLICAM AMK ilk ilgi veren öz büyük ihtimal sende o sana aşık sandın amk mali lan red yetmişsin niye ascdndelyip tekrar aynı kıza sorarsın ki omurgasız misin resmen tipininsikim demiş kış olm artık düşünerek yaz o kadar ascendleuip niye böyle birr seu yapar bir insan ki sen büyük ihtimal haftaya hmtn olacağını falan saniyosundur olm jfl vallaha teiggerlandim sana amkamkkkkk
Ekran grnts 2025 12 12 164035 algılayamıyor bazıları

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, eniyiguresci and kurdistan
  • JFL
Reactions: maarda and Deleted member 240816
m htn olma motivasyonun bu mu aminakoyim
Amk sapiklari ben siz gibi am sikme derdinde degilim olm hayatında hic mi asik olmadin lan birine suan oyle bir donemi yasiyorum low iq yum biliyorum suan ama ne yapayim elimde değil

• JFL
Reactions: Serialsuicide and kurdistan
Amk sapiklari ben siz gibi am sikme derdinde degilim olm hayatında hic mi asik olmadin lan birine suan oyle bir donemi yasiyorum low iq yum biliyorum suan ama ne yapayim elimde değil
sapık orospu cocugu kız 2 gülmüş sonra beğenmemiş sonra onu sikmek için yakışıklı olmaya karar vermişsin kızın hakkında bi forumda konu açmışsın
sonra neden hipergami var amınakoyyim ltnye gülersen böyle olur

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher and Serialsuicide
  • JFL
Reactions: kurdistan