atess
6'3
amk az nd olim dedim 1 ay falan kız tarafi ilk gozunu ceker ben cekiyorum kizin benden hoslandigi belli gidiyo maymunlarla takiliyocildiricam asla hicbisey yapamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ya çocuk beni delirtme amına koyduğumun asosyali siktirgit thread açıcağına kızla konuş yoksa o bacaklarını keserimamk az nd olim dedim 1 ay falan kız tarafi ilk gozunu ceker ben cekiyorum kizin benden hoslandigi belli gidiyo maymunlarla takiliyocildiricam asla hicbisey yapamiyorum
napsin kiz peşinden mi kossunkizin benden hoslandigi belli gidiyo maymunlarla takiliyocildiricam asla hicbisey yapamiyorum
la yapamam iste amkOğlum zihinsel engelli misn
Tcde kızlar insta istemiyor senim istemen gerrk
konusamamya çocuk beni delirtme amına koyduğumun asosyali siktirgit thread açıcağına kızla konuş yoksa o bacaklarını keserim
Senden 20cm kısayom ama daha özgüvenliyim amk değişik misin nesinla yapamam iste amk
la iste maymun tipli oclar bile sevgili yapıyor hergun sırf ozguvensizim diye bide normalde oyle degilim yani publicte falan bi sıkıntı yok cogu kisiden ozguvenliyim ama gidip bi kızla asla konusamamSenden 20cm kısayom ama daha özgüvenliyim amk değişik misin nesin
Ben konuşabilirimla iste maymun tipli oclar bile sevgili yapıyor hergun sırf ozguvensizim diye bide normalde oyle degilim yani publicte falan bi sıkıntı yok cogu kisiden ozguvenliyim ama gidip bi kızla asla konusamam
imkansız değil nadirTcde kızlar insta istemiyor senim istemen gerrk
chadsin tabi senimkansız değil nadir
Benden istendi şahsen.imkansız değil nadir
o boklu istanbuluna gelmem zatenÖldürecem oğlum seni çıkma karşıma
Sildim istanbulu ztn yavşak belki değilsindir diye söyle şehrini atlayıp geliyimo boklu istanbuluna gelmem zaten
Her gün disari kafeye fln çıktığınızda bir iki kız instanizi istemiyorsa over bu aradaimkansız değil nadir
Dışarı çıktığımızı düşünmen hoşmuşdisari kafeye fln çıktığınızda
en son 1 ay önce şehire indimHer gün disari kafeye fln çıktığınızda bir iki kız instanizi istemiyorsa over bu arada
1 salise önce yazdı ççDışarı çıktığımızı düşünmen hoşmuş
ebenin amı amkHer gün disari kafeye fln çıktığınızda bir iki kız instanizi istemiyorsa over bu arada
atla gel izmireSildim istanbulu ztn yavşak belki değilsindir diye söyle şehrini atlayıp geliyim
nt*niye nd olmaya çalışıyosun gerizekalımısın amk
nd olmak otistik davranıp kızlarla konuşamamak değil sadece
Öyle olmuyor munapsin kiz peşinden mi kossun
chadmisinÖyle olmuyor mu
Chad olsam ne ararım burdachadmisin
ilgi falan vermedi kızla 1 kelime konusmadık full kesisiyozkesin sen sırf ilgi verdi diye kız sana aşık sanıyosundur