evexoria
2x15
beyler kullananlar var mı etkisi iyi mi bide nerden aldınız.
@truefoidslayerpqoqo @Demirs @ankaranin_adami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Internetten aldim infralar icin bi boga yaramadibeyler kullananlar var mı etkisi iyi mi bide nerden aldınız.
@truefoidslayerpqoqo @Demirs @ankaranin_adami
harbi yaramıyo muInternetten aldim infralar icin bi boga yaramadi![]()
ama senin infralar o kadar kötü değilmiş eskidende beni gördün amkInternetten aldim infralar icin bi boga yaramadi![]()
Yani biraz yariyoda sen bilirsinama senin infralar o kadar kötü değilmiş eskidende beni gördün amk
çok pahalı değil zaten en iyisi 1200tl onu alıcam kullanırımYani biraz yariyoda sen bilirsin
öyle mi geçiyor @truefoidslayerpqoqofat burner demiyonmu kafein kremi olaraj
Hyröyle mi geçiyor @truefoidslayerpqoqo
bende recessed infras var dediklerinin hepsini yapıyorum gerçi 10da uyumayı yapmıyorumgöz altı morluğu için soruyosan bi sike yaramaz uyku düzenini düzelt 10da uyu kalkınca muslukdan akan soğuk suyla yıka düzeltmesi zaten kolay
bikaçgün dene dediğimi bide sabahları güneş al dışarı çıkarak bişey yapmasan bile parkta güneşe oturup 6 5 dk kuş cıvıltısı dinlebende recessed infras var dediklerinin hepsini yapıyorum gerçi 10da uyumayı yapmıyorum
sabah 5de uyanıp hazırlanmakta çok zor bebikaçgün dene dediğimi bide sabahları güneş al dışarı çıkarak bişey yapmasan bile parkta güneşe oturup 6 5 dk kuş cıvıltısı dinle
ne sabah 5i amk saat akşam 10da uyu ne zaman kalkarsan o zaman çık dışarı 8 9 gibi kalkarsın zaten bide annen kahvaltı hazırlayana kadar sürer bide vücüt zamanı ayarlıyo sabah güneş alıncasabah 5de uyanıp hazırlanmakta çok zor be![]()
zaten 8de okulum oluyor ondan en geç 6.30da çıkıp 7de eve dönüp hazırlanmam gerekir uykumu düzene sokunca yaparım umarımne sabah 5i amk saat akşam 10da uyu ne zaman kalkarsan o zaman çık dışarı 8 9 gibi kalkarsın zaten bide annen kahvaltı hazırlayana kadar sürer bide vücüt zamanı ayarlıyo sabah güneş alınca
doğru la yaz tatili bitti amk sen okula giderken alacağın güneşi alırsın okulsuz hayata alışmışım görüyonmu 1 haftaya başlıyo şu amk şeyi yinezaten 8de okulum oluyor ondan en geç 6.30da çıkıp 7de eve dönüp hazırlanmam gerekir uykumu düzene sokunca yaparım umarım![]()
Valla kral sana lazim degil gibi ztn yaInternetten aldim infralar icin bi boga yaramadi![]()
malesef recessedknk hidrokinon işe yarıyor infraların recessed değilse
volufiline kullanırsan biraz dolgun gösterip azaltabilir renk olarak morluk siyahlık varsa hidrokinon kullanmalesef recessed
iz yapıyo falan diyolar eger cidden ise yarıyosa yapıyımBsle infralarini
yapma aq görüşün zarar görücekiz yapıyo falan diyolar eger cidden ise yarıyosa yapıyım
üstüne doku topluyo diyolarsorun cidden uyku ödemse falan işe yarıyabilir kemiksel bişeyse yaramaz
kanka diyom ya problem uykuysa mantıkken olması lazım yani ama probleminin uyku falan olması lazımüstüne doku topluyo diyolar
bir tane daha krem vardı adını unuttum o daha iyi
kemiğe zatwn yapcak bir şey yok üstüne doku toplatmak sadece o çökük görünümü azaltıyor iştekanka diyom ya problem uykuysa mantıkken olması lazım yani ama probleminin uyku falan olması lazım