Matthias of Hungary
Silver
ne alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kendisine ait olmayan bir hesabın üzerinden kendisininmiş gibi larp yaptığı için bu yasak@Resistance. @christaken niye banlı
hangi hesap kimi larpladıKendisine ait olmayan bir hesabın üzerinden kendisininmiş gibi larp yaptığı için bu yasak
ne bilim Matias Hungaryli bişiydihangi hesap
yok buna atamam çünkü bu direkt moderasyonla ilgili bişi ve sahiplendiği kişinin postunun altına yazdın ondan dolayı sorun yok high effort veya boş olmayan bumplarda atmıyoruz@Resistance. bana necrodan warning atarsan sevinirim
Olm şununkisi ne iyi amk profiline niye tıklanmıyo şu elemanın @Resistance.sikinin keyfine göre
nuked çar çünkü amkOlm şununkisi ne iyi amk profiline niye tıklanmıyo şu elemanın @Resistance.
Olm bunlar niye nukluyo amk kendilerini çok önemli birilerimi sanıyolar mogyiyici ve sen gibinuked çar çünkü amk
mogyiyici ve sen gibi![]()
İstediği için nukelamadi aq er gideceğine dair silahlı fotolar paylaştı offtopicte adminlerin götü tutuşup patlattı bunun hesabıOlm bunlar niye nukluyo amk kendilerini çok önemli birilerimi sanıyolar mogyiyici ve sen gibi![]()
olm sen herşeyi naısl biliyosun amkİstediği için nukelamadi aq er gideceğine dair silahlı fotolar paylaştı offtopicte adminlerin götü tutuşup patlattı bunun hesabı
Fbi? Cia? Kgb? Hangi Ajendadasın kralİstediği için nukelamadi aq er gideceğine dair silahlı fotolar paylaştı offtopicte adminlerin götü tutuşup patlattı bunun hesabı
bi yarram bilmiyo amk her sike inanıyonuz hemenolm sen herşeyi naısl biliyosun amk
hee mogeateri dedin sandım ben aq
o arşivi görmeden ölmicem
O arşiv buraya gelecek
orospu çocukluğu larpını niye benimsedin maardayı geçecen haKendisine ait olmayan bir hesabın üzerinden kendisininmiş gibi larp yaptığı için bu yasak
maardayı geçmem gibi bir durum söz konusu değilorospu çocukluğu larpını niye benimsedin maardayı geçecen ha
GAYPOST FALAN ATSANA KRDSM@Resistance. bana necrodan warning atarsan sevinirim
Bizdirİstediği için nukelamadi aq er gideceğine dair silahlı fotolar paylaştı offtopicte adminlerin götü tutuşup patlattı bunun hesabı