growthplatessss111
Platinum
dislerimin arasina kagit koycam fraudlamak icin cenem geri degil ama deepbite var bazen dislerimi kapatiyom cok kotu oluyo ondan boyle bi karar verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koyabilirsin tabiki dostum fakat hiç düşündün mü kağıt erimeyecek mi sence 10 dakikadan sonra?dislerimin arasina kagit koycam fraudlamak icin cenem geri degil ama deepbite var bazen dislerimi kapatiyom cok kotu oluyo ondan boyle bi karar verdim
kagidi baya katlarimKoyabilirsin tabiki dostum fakat hiç düşündün mü kağıt erimeyecek mi sence 10 dakikadan sonra?
Sen bi iq testi yaptırsana reis çok merak ettim zeka seviyenikagidi baya katlarim
niye mantiksiz la buSen bi iq testi yaptırsana reis çok merak ettim zeka seviyeni
Eriyecekte her türlü o yüzden amk salağı su mu içmeyecek misin hiç gün içinde onu geçtim yemek nası yiyeceksin, tükürük yutarken bile erir ne kadar katlasandaniye mantiksiz la bu
insanlar yanımda değilken içerimEriyecekte her türlü o yüzden amk salağı su mu içmeyecek misin hiç gün içinde onu geçtim yemek nası yiyeceksin, tükürük yutarken bile erir ne kadar katlasanda
Daha cevap vermicem reis sanainsanlar yanımda değilken içerim
ya olm yapmayin bunu vazgectim cenem nedense cok geride durdu normalde boyle degildi neyse biz juttingden devam abiDaha cevap vermicem reis sana
ya olm yapmayin bunu vazgectim cenem nedense cok geride durdu normalde boyle degildi neyse biz juttingden devam abi
gerci normal sekilde nasil gozukuyom bilmiyom aynaya kendime bakarken hep hyoidi kaldiriyom + isirmiyom isirdigimda falan vok kotu duruyorumdur ya
SENDE DEEPBITE FALAN YOK ANASINISATAYIM DAHA ONCE YAZMAMIŞ MIYDIM???deepbite var
ya olm o foto fraudlu dedim ya sana ısırışıma bak orda görürsün deepbiteı atmıştım aynı yereSENDE DEEPBITE FALAN YOK ANASINISATAYIM DAHA ONCE YAZMAMIŞ MIYDIM???
bahsettiğin bu sanırım:dislerimin arasina kagit koycam fraudlamak icin
o fotoğrafın fraudlu olduğunu söylediğini hatırlamıyorum her neyse istersen fraudsuz atabilirsin mesaj kısmındanya olm o foto fraudlu dedim ya sana ısırışıma bak orda görürsün deepbiteı atmıştım aynı yere
bahsettiğin bu sanırım:
video sadece örnek olarak göstermiş yoksa o azı dişlerin arasına konulan şeyin yüzünü değiştirmesi imkansız çünkü iskeletsel değişim yaşanması için birbirine temas etmeyen dişlerin (azı dişleri-premolar) birbirine değmesi lazım ki dişlerinin arasına o şeyi koyduğun için dişlerin uzayamayacak (dişlerinin uzaması için boşluk lazım). iskeletsel ve dental etki birbiriyle komplike. bunu da ancak temporomandibular eklemi daima öne doğru zorlayarak oklüzal düzlemin konveksini değiştirerek gerçekleştirebilirsin ve bu şekilde çalışan tek bir aparey var o da herbst apareyi. eğer ergenlikteysen takriben 16 yaşının sonuna kadar herbst apareyi için potansiyelin var demektir.
View attachment 4429784
senin için herbst apareyi alman aşırı mantıksız olur çünkü yüzünde bir deformite yok. senin maloklüzyonun dental, bunun için ergenliğin bitmesini bekleyip class 2 elastikleri veya forsusu kullanmanda bile sakınca yok (ergenliğinin bitmiş olacağı için pre-maxillana etki etmez) veya sorunu şimdiden çözmek istiyorsan herbst muadili üst dişlerde recessiona yol açmayacak rastgele bir aparey kullanabilirsin.
dişlerinin arasına bir şey koymak gibi bir saçmalık yapma onun yerine jutting yap xD
boy konusunda evet tip konusunda pek degil lmtn idare ediyordünyanın en insecure adamı
bahsettiğin bu sanırım:
video sadece örnek olarak göstermiş yoksa o azı dişlerin arasına konulan şeyin yüzünü değiştirmesi imkansız çünkü iskeletsel değişim yaşanması için birbirine temas etmeyen dişlerin (azı dişleri-premolar) birbirine değmesi lazım ki dişlerinin arasına o şeyi koyduğun için dişlerin uzayamayacak (dişlerinin uzaması için boşluk lazım). iskeletsel ve dental etki birbiriyle komplike. bunu da ancak temporomandibular eklemi daima öne doğru zorlayarak oklüzal düzlemin konveksini değiştirerek gerçekleştirebilirsin ve bu şekilde çalışan tek bir aparey var o da herbst apareyi. eğer ergenlikteysen takriben 16 yaşının sonuna kadar herbst apareyi için potansiyelin var demektir.
View attachment 4429784
senin için herbst apareyi alman aşırı mantıksız olur çünkü yüzünde bir deformite yok. senin maloklüzyonun dental, bunun için ergenliğin bitmesini bekleyip class 2 elastikleri veya forsusu kullanmanda bile sakınca yok (ergenliğinin bitmiş olacağı için pre-maxillana etki etmez) veya sorunu şimdiden çözmek istiyorsan herbst muadili üst dişlerde recessiona yol açmayacak rastgele bir aparey kullanabilirsin.
dişlerinin arasına bir şey koymak gibi bir saçmalık yapma onun yerine jutting yap xD
23kanka yaşın kaç senin
Şu @reanrao Rira approved senin hmtneye ascendlemene yardımcı olabilirboy konusunda evet tip konusunda pek degil lmtn idare ediyor
Kocluk satıom 300 tlŞu @reanrao Rira approved senin hmtneye ascendlemene yardımcı olabilir
23 yaşındaysan bence ergenliğin bitmiştir eğer çok ağır latebloomer değilsen
23 değilim23 yaşındaysan bence ergenliğin bitmiştir eğer çok ağır latebloomer değilsen
bahsettiğin bu sanırım:
View attachment 4429784
dislerimin arasina kagit koycam fraudlamak icin cenem geri degil ama deepbite var bazen dislerimi kapatiyom cok kotu oluyo ondan boyle bi karar verdim
manyak amina koyim23 değilim
deepbite recessed chin değilmidislerimin arasina kagit koycam fraudlamak icin cenem geri degil ama deepbite var bazen dislerimi kapatiyom cok kotu oluyo ondan boyle bi karar verdim
Benden 4500 TL'ye kocluk alan var sakasizKocluk satıom 300 tl
recessed mandible ve chin farkli seylerdeepbite recessed chin değilmi
git çeneni bonesmashle en azınde inflamasyonla fraudlarsın
eğer o kağıdın cidden yardımcı olucağını düşünüyosan git plak yaptır ağzına rahat fraudlarsın zaten dişlerin yamuksa
vay amına koyım 2 yıla surgery lerden sonra bothced olmazsam denıcemBenden 4500 TL'ye kocluk alan var sakasiz![]()
knk bite plate ön dişlere taktırsam passive molar eruption olur mu her yaşta
sonradan relapse olmaması için ne lazım
Knk beni bilincli olarak mı ignoreluyon23 yaşındaysan bence ergenliğin bitmiştir eğer çok ağır latebloomer değilsen