kagit

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
dislerimin arasina kagit koycam fraudlamak icin cenem geri degil ama deepbite var bazen dislerimi kapatiyom cok kotu oluyo ondan boyle bi karar verdim

• JFL
Reactions: why not me?, flows5991 and Duck Eats Bagel
dislerimin arasina kagit koycam fraudlamak icin cenem geri degil ama deepbite var bazen dislerimi kapatiyom cok kotu oluyo ondan boyle bi karar verdim
Koyabilirsin tabiki dostum fakat hiç düşündün mü kağıt erimeyecek mi sence 10 dakikadan sonra?

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius and Duck Eats Bagel
niye mantiksiz la bu
Eriyecekte her türlü o yüzden amk salağı su mu içmeyecek misin hiç gün içinde onu geçtim yemek nası yiyeceksin, tükürük yutarken bile erir ne kadar katlasanda

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel
Eriyecekte her türlü o yüzden amk salağı su mu içmeyecek misin hiç gün içinde onu geçtim yemek nası yiyeceksin, tükürük yutarken bile erir ne kadar katlasanda
insanlar yanımda değilken içerim

Daha cevap vermicem reis sana
ya olm yapmayin bunu vazgectim cenem nedense cok geride durdu normalde boyle degildi neyse biz juttingden devam abi

gerci normal sekilde nasil gozukuyom bilmiyom aynaya kendime bakarken hep hyoidi kaldiriyom + isirmiyom isirdigimda falan vok kotu duruyorumdur ya

• +1
Reactions: NoxInfernum
ya olm yapmayin bunu vazgectim cenem nedense cok geride durdu normalde boyle degildi neyse biz juttingden devam abi

gerci normal sekilde nasil gozukuyom bilmiyom aynaya kendime bakarken hep hyoidi kaldiriyom + isirmiyom isirdigimda falan vok kotu duruyorumdur ya
deepbite var
SENDE DEEPBITE FALAN YOK ANASINISATAYIM DAHA ONCE YAZMAMIŞ MIYDIM???

• +1
SENDE DEEPBITE FALAN YOK ANASINISATAYIM DAHA ONCE YAZMAMIŞ MIYDIM???
ya olm o foto fraudlu dedim ya sana ısırışıma bak orda görürsün deepbiteı atmıştım aynı yere

• Hmm...
  • JFL
Reactions: NoxInfernum and Duck Eats Bagel
dislerimin arasina kagit koycam fraudlamak icin
bahsettiğin bu sanırım:

video sadece örnek olarak göstermiş yoksa o azı dişlerin arasına konulan şeyin yüzünü değiştirmesi imkansız çünkü iskeletsel değişim yaşanması için birbirine temas etmeyen dişlerin (azı dişleri-premolar) birbirine değmesi lazım ki dişlerinin arasına o şeyi koyduğun için dişlerin uzayamayacak (dişlerinin uzaması için boşluk lazım). iskeletsel ve dental etki birbiriyle komplike. bunu da ancak temporomandibular eklemi daima öne doğru zorlayarak oklüzal düzlemin konveksini değiştirerek gerçekleştirebilirsin ve bu şekilde çalışan tek bir aparey var o da herbst apareyi. eğer ergenlikteysen takriben 16 yaşının sonuna kadar herbst apareyi için potansiyelin var demektir.
1765901703572

senin için herbst apareyi alman aşırı mantıksız olur çünkü yüzünde bir deformite yok. senin maloklüzyonun dental, bunun için ergenliğin bitmesini bekleyip class 2 elastikleri veya forsusu kullanmanda bile sakınca yok (ergenliğinin bitmiş olacağı için pre-maxillana etki etmez) veya sorunu şimdiden çözmek istiyorsan herbst muadili üst dişlerde recessiona yol açmayacak rastgele bir aparey kullanabilirsin.
dişlerinin arasına bir şey koymak gibi bir saçmalık yapma onun yerine jutting yap xD

• +1
Reactions: NoxInfernum and why not me?
ya olm o foto fraudlu dedim ya sana ısırışıma bak orda görürsün deepbiteı atmıştım aynı yere
o fotoğrafın fraudlu olduğunu söylediğini hatırlamıyorum her neyse istersen fraudsuz atabilirsin mesaj kısmından

• JFL
bahsettiğin bu sanırım:

video sadece örnek olarak göstermiş yoksa o azı dişlerin arasına konulan şeyin yüzünü değiştirmesi imkansız çünkü iskeletsel değişim yaşanması için birbirine temas etmeyen dişlerin (azı dişleri-premolar) birbirine değmesi lazım ki dişlerinin arasına o şeyi koyduğun için dişlerin uzayamayacak (dişlerinin uzaması için boşluk lazım). iskeletsel ve dental etki birbiriyle komplike. bunu da ancak temporomandibular eklemi daima öne doğru zorlayarak oklüzal düzlemin konveksini değiştirerek gerçekleştirebilirsin ve bu şekilde çalışan tek bir aparey var o da herbst apareyi. eğer ergenlikteysen takriben 16 yaşının sonuna kadar herbst apareyi için potansiyelin var demektir.
View attachment 4429784
senin için herbst apareyi alman aşırı mantıksız olur çünkü yüzünde bir deformite yok. senin maloklüzyonun dental, bunun için ergenliğin bitmesini bekleyip class 2 elastikleri veya forsusu kullanmanda bile sakınca yok (ergenliğinin bitmiş olacağı için pre-maxillana etki etmez) veya sorunu şimdiden çözmek istiyorsan herbst muadili üst dişlerde recessiona yol açmayacak rastgele bir aparey kullanabilirsin.
dişlerinin arasına bir şey koymak gibi bir saçmalık yapma onun yerine jutting yap xD

jutting yapıyom da unutuyom bazen ya

ben de dediklerini dusunuyom da cok hafif 1-2 mm'lik gerilik de var (zaten olmasa o kapanis o kadar derin olmaz). dental problem ama tel takmaya bile para yok ayrica expansion yaptirmadan herhangi bir sey yaptirmam

lise bitince bir sekilde belki mse/rpe ardindan alt icin bi sekilde dental olarak genisletirler kapanis icin derinlik de duzelir darlik da

• +1
Reactions: NoxInfernum and Duck Eats Bagel
dünyanın en insecure adamı

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, anathema, Auchelius and 1 other person
bahsettiğin bu sanırım:

View attachment 4429784

knk bite plate ön dişlere taktırsam passive molar eruption olur mu her yaşta

sonradan relapse olmaması için ne lazım

• +1
Reactions: NoxInfernum and Auchelius
bahsettiğin bu sanırım:

View attachment 4429784

pm bakar mısn

• +1
Reactions: Auchelius, NoxInfernum and Duck Eats Bagel
deepbite recessed chin değilmi
git çeneni bonesmashle en azınde inflamasyonla fraudlarsın
eğer o kağıdın cidden yardımcı olucağını düşünüyosan git plak yaptır ağzına rahat fraudlarsın zaten dişlerin yamuksa

• +1
deepbite recessed chin değilmi
git çeneni bonesmashle en azınde inflamasyonla fraudlarsın
eğer o kağıdın cidden yardımcı olucağını düşünüyosan git plak yaptır ağzına rahat fraudlarsın zaten dişlerin yamuksa
recessed mandible ve chin farkli seyler
normal durumda mandible de chin de recessed olabilir deep bite varsa.
benim chin recessed ama mandible degil (cok az yok denecek kadar bisi tek var).
sorun sadece dissel kemiksel cok bi soeun yok