Kaldiramiyorum

ascendantwill

ascendantwill

A
Yahu bir insan aptal olabilir gerizekali olabilir hatta zihinsel engellide olabilir ama bu tiktoktaki orospu evlatları kadar ahmak ve gelişmemiş olmaz bune orospu çocukları siktigim kafesindeki evrimlesememis maymunlardan bile daha beterler

• +1
  • JFL
Reactions: Iranidnordid, piuafl, nikolata and 14 others
hayatını etkilemeyen herşeye ignore at özellikle sosyal medyada

• +1
Reactions: ascendantwill, piuafl, Orcairis and 4 others
Yahu bir insan aptal olabilir gerizekali olabilir hatta zihinsel engellide olabilir ama bu tiktoktaki orospu evlatları kadar ahmak ve gelişmemiş olmaz bune orospu çocukları siktigim kafesindeki evrimlesememis maymunlardan bile daha beterler
kanka sımdı bana kızıcaklar TR SOSYAL MEDYASINI GKTHNDEN SIKIYIM herkes mal herkws orospucocuklari her kesfetimi yabanci yaptim cortisol dusuk

• +1
Reactions: EK0, veneficus and iwishiwastaller
Kanka tiktoğa gireyim dedim, iq düştü sonra exin hesabını buldum cortisol spike etti. Sadece baranpsl ile konuşmak için kullanıyorum. Her şeyi ignore etme yolu yok mu

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, piuafl, szenn and 9 others
kanka 2-3 gündür tiktokta feminist keşfetindeyim bunlar ne salak salak şeylere inanıyor amk neymiş eski zamanda tüm eserleri aslında kadınlar yapmış o popüler sanatçılar kadınlardan çalmış onları vay amk :lul: ha bide 8 yaşında filozof olmuş kızlar 8 yaşında hayatı düşünüyolarmış

• JFL
Reactions: ascendantwill and Orcairis
Kaldiramıyorum diye başlık mı olur amk yanlış anladım başta :lul:

• +1
Reactions: arsenist