ochinchin
MSM overdose until i die
işyerinde bi eleman var hep aynı kokuyor kokusu değişmiyor adamın 1 metre yakınındaysan parfüm kokusu geliyor 7/24 bunun taktiği nedir anlatın hocam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben parfum demleme diye bir sey duymustum denedim ve isine yarar diye anlatiyorum parfumu alinca 2 3 kez sıkıyosun sonra gunes gormeyen serin kuru bir yere koy her gun birer kez hafifce calkala 1 ay sonra kullan parfum daha kalici oluyoişyerinde bi eleman var hep aynı kokuyor kokusu değişmiyor adamın 1 metre yakınındaysan parfüm kokusu geliyor 7/24 bunun taktiği nedir anlatın hocam
Her gün birer kez calkalarken kullanak mi 1 ay sonra mi kullanmaya başlayalımBen parfum demleme diye bir sey duymustum denedim ve isine yarar diye anlatiyorum parfumu alinca 2 3 kez sıkıyosun sonra gunes gormeyen serin kuru bir yere koy her gun birer kez hafifce calkala 1 ay sonra kullan parfum daha kalici oluyo
hocam genelde cildinin kuru olmamasına lazım bide kullandığın parfümdeki yağın kalitesine bağlı içindeki notlara bağlı mesela citrus notalı parfümler çok kalıcı değildir kalıcılığını arttırmak için musk falan eklerler git bak yazın için bence hugo boss bottled absolu alişyerinde bi eleman var hep aynı kokuyor kokusu değişmiyor adamın 1 metre yakınındaysan parfüm kokusu geliyor 7/24 bunun taktiği nedir anlatın hocam
bois imperial da güzeldir tüm yıl kullanırsınhocam genelde cildinin kuru olmamasına lazım bide kullandığın parfümdeki yağın kalitesine bağlı içindeki notlara bağlı mesela citrus notalı parfümler çok kalıcı değildir kalıcılığını arttırmak için musk falan eklerler git bak yazın için bence hugo boss bottled absolu al
çalkalamana gerek yok ama zaten birçok parfüm şişelere konulmadan önce maksare ediliyor sizin yapmanıza gerek yok tabi bu bi zara parfümüdür bazı arap parfümleridir bunlarda işe yararBen parfum demleme diye bir sey duymustum denedim ve isine yarar diye anlatiyorum parfumu alinca 2 3 kez sıkıyosun sonra gunes gormeyen serin kuru bir yere koy her gun birer kez hafifce calkala 1 ay sonra kullan parfum daha kalici oluyo
yalnız eleman böyle düz parfüm gibi kokuyor iyi de diyemiyorum tam parfüme alıştığım için ideal gelmiyor, kolonya gibi kokuyor mkhocam genelde cildinin kuru olmamasına lazım bide kullandığın parfümdeki yağın kalitesine bağlı içindeki notlara bağlı mesela citrus notalı parfümler çok kalıcı değildir kalıcılığını arttırmak için musk falan eklerler git bak yazın için bence hugo boss bottled absolu al
yarrak elixir sıkıyodur ne diyim bilader yada 10 fıs sıkıyoduryalnız eleman böyle düz parfüm gibi kokuyor iyi de diyemiyorum tam parfüme alıştığım için ideal gelmiyor, kolonya gibi kokuyor mk