Kaliteli çiğ et nereden tedarik edebilirim?

Dwrk

Dwrk

❗BE AWARE❗
Aranızda çiğ et tüketen var mı?
Varsa nereden alıyorsunuz?

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: auitistsurvior, swaggy, Resistance. and 3 others
Aranızda çiğ et tüketen var mı?
Varsa nereden alıyorsunuz?
Ben tüketiyorum ve tadi cok guzel aq parazit olayi hem senin bagirsak sagliginla alakali hemde aldigin saticiyla alakali urunu nasil muhafaza falan ediyor hangi kosullar altinda kesiyor cart curt. Köylerden al alabiliyorsan alamiyorsanda guvenilir bir kasap bul al valla ben market etini bile cig yiyorum midede bi sikim olmuyor , artik kan bile icmeye basladim tadi biraz degisik ama nedense her ictigimde mutlu oluyorum degisik olay biraz

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: whoishe, deathisseks, pashanimair and 4 others
Olm siz surgery hariç neden her şeyi yapıyonuz surgery yapın kurtulun işte amk asendlemek ıcın niye çiğ et yer bir insan

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, auitistsurvior, deathisseks and 6 others
Olm siz surgery hariç neden her şeyi yapıyonuz surgery yapın kurtulun işte amk asendlemek ıcın niye çiğ et yer bir insan
Ben normal pismis etten daha guzel buluyorum tadini nedense

• +1
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: whoishe, deathisseks, pashanimair and 3 others
Looksmax Orgun insan üzerinde etkileri
Lan vallahi ciddiyim aq herkes bi kere denemeli bence cig et yemeyi en kotu az biraz pisir ici kanli kanli olsun oyle ye normal pismis etten daha guzel tadi

• +1
  • Hmm...
Reactions: deathisseks, pashanimair, Dwrk and 1 other person
Ben tüketiyorum ve tadi cok guzel aq parazit olayi hem senin bagirsak sagliginla alakali hemde aldigin saticiyla alakali urunu nasil muhafaza falan ediyor hangi kosullar altinda kesiyor cart curt. Köylerden al alabiliyorsan alamiyorsanda guvenilir bir kasap bul al valla ben market etini bile cig yiyorum midede bi sikim olmuyor , artik kan bile icmeye basladim tadi biraz degisik ama nedense her ictigimde mutlu oluyorum degisik olay biraz
Kan içme haram aq domuz etiyle aynı ayette geçiyo yoksa domuz eti de mi raw yiyorsun

• +1
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, whoishe, deathisseks and 3 others
Kan içme haram aq domuz etiyle aynı ayette geçiyo yoksa domuz eti de mi raw yiyorsun
Kan icmek haramiydi 🤔 domuz etide tüketmiyorum

• +1
Reactions: deathisseks, pashanimair, Dwrk and 1 other person
Şimdi kanka eskiden apandisit diye bi ağabey vardı vücutta o zamanlar çalışıyordu işlevliydi ondan ciğ et mi yersin ciğ süt mü içersin kirli sudan su mu içersin çok koymaz çünkü bu adam bağrasktan gelen parazitleri emcüklerdi şimdi günümüzdeki çoğu insanda bu organ işlevsiz duruyor ondan riskli olabilir

• +1
Reactions: pashanimair, Dwrk and Auchelius
Şimdi kanka eskiden apandisit diye bi ağabey vardı vücutta o zamanlar çalışıyordu işlevliydi ondan ciğ et mi yersin ciğ süt mü içersin kirli sudan su mu içersin çok koymaz çünkü bu adam bağrasktan gelen parazitleri emcüklerdi şimdi günümüzdeki çoğu insanda bu organ işlevsiz duruyor ondan riskli olabilir
Kanka ben soyle soyleyeyim sana cig yumurta 2 ay boyunca araliksiz gunde sabahleyin 4-5 tane iciyordum bardaga dokup karistirmadan ve ogle veya aksam yatmadanda cig sut iciyordum 3-4 bardak varsa evde cig cigde et gomuyorum evdekiler artik alisti bana amk ruh hastasi olarak goruyorlardi beni arayi duzeltim ama cig yumurta ile cig sutu icmeyi biraktim etleride artik azicik pisirip kanli yiyorum

• +1
Reactions: pashanimair and Dwrk
ver 200k yı yapıyım knk

• +1
Reactions: Kayra139, deathisseks, swaggy and 3 others
tadıyla nası deal'liyon abi

• +1
Reactions: Dwrk
Funny GIF

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, pashanimair, yadih and 4 others
ver 200k yı yapıyım knk
bi işe gir 1 yıl kadar çalışıp biriktir ol amk.
genetiğinde yoksa çiğ eti götüne bile soksan ascendletmeyecek seni

• +1
Reactions: deathisseks and Dathomirian Zabrak
aferin la sana birileri goatis izlemiş

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Kayra139 and deathisseks
1. cig et cope
2. buyuk marketlerden al kasaplar genelde cok kotu veya cok cok iyi ama 2x price
3. her tarafi 1dk olcak sekilde yap, dokum tava kullan ici hala cig kaliyor yani mid rare filan degil rare bile degil daha cig oluyor
4. sosunu iyi ayarla
5. tadini cikar
6. cig et cope ama tum besinleri rare yakin yemek lazim atesi cok az kullanmalidin

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Auchelius, swaggy and 3 others
1. cig et cope
2. buyuk marketlerden al kasaplar genelde cok kotu veya cok cok iyi ama 2x price
3. her tarafi 1dk olcak sekilde yap, dokum tava kullan ici hala cig kaliyor yani mid rare filan degil rare bile degil daha cig oluyor
4. sosunu iyi ayarla
5. tadini cikar
6. cig et cope ama tum besinleri rare yakin yemek lazim atesi cok az kullanmalidin
ya olm yok dur @Dwrk git pişir ye düzgün şekilde ölcen amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Auchelius, Dwrk and 1 other person
ya olm yok dur @Dwrk git pişir ye düzgün şekilde ölcen amk
etin aromasini alamazsin rareden fazla yaparsan, zaten pahali bir yemek neden kaliteli bir yemegi well done yaparak bozuyorsunuz

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Dwrk, Serialsuicide and 1 other person
1. cig et cope
4. sosunu iyi ayarla
5. tadini cikar
sende goatis izle

• +1
Reactions: deathisseks and Dwrk
Kan cok icersen iron overload yarragi yersin knk ona dikkat et.

Bir de nerden buluyorsun kanı

Taze mi

• +1
Reactions: deathisseks, Auchelius and Dwrk
Kan icmek haramiydi 🤔 domuz etide tüketmiyorum
Allah size leşi, kanı, domuz etini ve Allah'tan başkası adına kesilen hayvanların etini haram kıldı. Bununla birlikte, kim yemediği takdirde ölecek derecede mecbur kalırsa, başkasının hakkına tecavüz etmemek ve zaruret sınırını aşmamak kaydıyla bunlardan yemesinde bir günah yoktur.

• +1
Reactions: Auchelius
cig et ergenlikte cope degil bu arada

• +1
  • Hmm...
Reactions: Dwrk, Auchelius and Resistance.
cig et ergenlikte cope degil bu arada
olm o kdr fazla subforuma uğramayıp takılan türk kullanıcı var ki her gün birinizi keşfediyoz :lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
  • JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
Kan cok icersen iron overload yarragi yersin knk ona dikkat et.

Bir de nerden buluyorsun kanı

Taze mi
Cig yedigim icin tabak full kan doluyordu onu bardaga dokup iciyordum o sayede fazla overload sikintisinida yasamazsin ,olmuyor zaten bardagin yarisi bile dolmuyor aq

• +1
Reactions: Dwrk, swaggy and why not me?
Cig yedigim icin tabak full kan doluyordu onu bardaga dokup iciyordum o sayede fazla overload sikintisinida yasamazsin ,olmuyor zaten bardagin yarisi bile dolmuyor aq
kardeşim kendini nasıl hissediyor
9wgqhwrnkzw61
Maxresdefault 1

• JFL
Reactions: swaggy and Auchelius
Kanka bak adam threadinde cig et nereden tedarik edebilirim , cig et tüketen varmi diyor bende tüketigimi ve deneyimlerimi paylasiyorum sevmezsin o sana kalmis gidip denedin mi hic cig eti yada onun kanini ictin mi dene bak sevmezsen bi daha yapmazsin zaten olecek biri olsa ilk ben olurdum herhalde

• +1
Reactions: Dwrk and swaggy
Kanka bak adam threadinde cig et nereden tedarik edebilirim , cig et tüketen varmi diyor bende tüketigimi ve deneyimlerimi paylasiyorum sevmezsin o sana kalmis gidip denedin mi hic cig eti yada onun kanini ictin mi dene bak sevmezsen bi daha yapmazsin zaten olecek biri olsa ilk ben olurdum herhalde
kanka yamyam veya psikolojik sorunları olan biri değilim gidip kan içip çiğ et yiyip vücudumu kıl kurdu ile doldurmayacağım

• +1
Reactions: swaggy
bi işe gir 1 yıl kadar çalışıp biriktir ol amk.
genetiğinde yoksa çiğ eti götüne bile soksan ascendletmeyecek seni
Sırf götü boklu karıları etkilemek için(etkileyeceğin muamma) 1yıl götünü siktirip eziyet çekmek saçmalık

• +1
kanka yamyam veya psikolojik sorunları olan biri değilim gidip kan içip çiğ et yiyip vücudumu kıl kurdu ile doldurmayacağım
Bu saydiklarinin hic biri bende yok dostum

• +1
Reactions: Dwrk and swaggy
kanka kurt yapmaz mı

• +1
Reactions: Auchelius
kanka kurt yapmaz mı
Kanka sahsen bende bi sik olmadi neredeyse 3 ay oldu yemeye baslayali mide bagirsak sagligimda yerinde yani gunde 2-4 arasi normal sekilde siciyorum idrardada sikinti yok ve kefir falan tuketiyorum probiyotik tuketmelisiniz bagirsak sagliginiz icin genede bu tür endisen varsa mogeaterin dedigi gibi her yerini 1 dk pisir zaten ici kanli kanli cig oluyor hapur hupur yersin belki fazla yediginde mide bulantisi yapar kanli yiyorsun diye ama az az yersen sikinti olmaz bi kere dene olmazsa birak yemezsin bi daha olmadi en kotu biraz daha pisirirsin eti hem et ziyan olmaz hem senin merakin giderilir ve tabaginda kan dolu olucak onuda bir bardaga doldurup ic

• +1
Reactions: swaggy
Kanka sahsen bende bi sik olmadi neredeyse 3 ay oldu yemeye baslayali mide bagirsak sagligimda yerinde yani gunde 2-4 arasi normal sekilde siciyorum idrardada sikinti yok ve kefir falan tuketiyorum probiyotik tuketmelisiniz bagirsak sagliginiz icin genede bu tür endisen varsa mogeaterin dedigi gibi her yerini 1 dk pisir zaten ici kanli kanli cig oluyor hapur hupur yersin belki fazla yediginde mide bulantisi yapar kanli yiyorsun diye ama az az yersen sikinti olmaz bi kere dene olmazsa birak yemezsin bi daha olmadi en kotu biraz daha pisirirsin eti hem et ziyan olmaz hem senin merakin giderilir ve tabaginda kan dolu olucak onuda bir bardaga doldurup ic
miden bulanmıyo mu peki
ben düz et bile zar zor yıkıyorum şuan

• +1
Reactions: Dwrk and Auchelius
miden bulanmıyo mu peki
ben düz et bile zar zor yıkıyorum şuan
ilk baslarda garip geliyordu bulanti falan yasamiyorum ama gelip 500 gram cig et yersen sisiyorsun yemekten bulanti geliyor ama genede kusma falan yasamadim max 2 defa olmustur o bulanti hissi eger cig et yemeyi dusunuyorsan dedigim gibi her yerini 1-2 dk pisir kanli yemeye alis ilk ondan sonra cig yemek istersen gecis yaparsin

• +1
subforumun geldigi hale bak

gatisin tek dogru dedigi sey no stress no stress no stresss

• +1
Reactions: Dwrk, Auchelius and Serialsuicide