KALKSANA DOSTUM

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
OLM YARDİM EDİN Bİ SANİYE OGLEN DURDUK YERE KALKTİ YİNE 1-2 KERE SUAN NİYE KALKMİYO AROMASİN ALDİM YİNE TEKRAR 6 MG SADECE Bİ DK NEDRN LAN HARBİ RAGEBAİT FALAN DEGİL OLM GECER Mİ BU

• JFL
Reactions: maarda
@ascendantwill olm sen tecrubelisin suan heyecandan mi olmuyo kaldirmayi dusundugum icin mi bi el at vallahi cok korkuyorum lutfen bakin lutfen

kullanmiyon zaten kaldirip napican anlamadim hani kalksa NE olacak

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, jsbera, ascendantwill and 4 others
@elemancomeback31

suan heyecabdan da oluyor olabilir baya stres oldhm odaklanamiyorum bir seye ya offfffffff

@maarda @kurdistan olm kim varsa bu isten anlayan lutfen @MogEater

yarrağı yedin sikin bir daha kalkmayacak

• +1
Reactions: jsbera, Serialsuicide, why not me? and 1 other person
yarrağı yedin sikin bir daha kalkmayacak
ya olm dalga geçmeyin harbi bişi lazım ciddiyim ben korkağım bak küçücük çocuğum 15 yaş yapmayın etmeyin

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, Serialsuicide and recessedheun
Ha Ha Ha Laughing GIF

• JFL
Reactions: Auchelius, jsbera, Zodiac and 4 others
  • JFL
Reactions: flows5991
yav bak korkudan heyecandan mı olmuyor bu valla yardım edin iki gün once 17 pg/ml geldi lan cidden yardim edin
yok dostum artık sikin hep öyle vakumla softmaxxle sikini real quick seksten önce

ilk öncelikle sakin ol driverların güncel mi?
yav taşşak geçmeyin lütfen hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum daha okulda 2 - 3 kere durduk yere oldu şimdi neden olmuyo ya

• JFL
Reactions: flows5991
Bu arada bu olay kalici @Atsizz onaylar oda kullandi

• +1
Reactions: Atsizz and why not me?
KALDIRABİLDİM

• Love it
Reactions: -BayHarbourButcher
@Atsizz

• JFL
Reactions: hanma lover, flows5991, Auchelius and 8 others
AROMASİNİNİZİ SİKEYİM

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, -BayHarbourButcher, Atsizz and 1 other person
düzelttim sanırım ama stresten başım ağrıdı ôyle bir stres hayatımda bôyle bir korku yaşamadım

• +1
sizce psikolojik miydi bırakmalı mıyım

ya taşşak geçmek yerine tavisye versenize 17 pg/mL'de nasıl bunları yaşıyorum ya da stresten mi oldu neden oldu bu
olm daha öğlen kalkmıs sen kalkmıyo diye thread acıyon

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill, -BayHarbourButcher and 3 others
OLM YARDİM EDİN Bİ SANİYE OGLEN DURDUK YERE KALKTİ YİNE 1-2 KERE SUAN NİYE KALKMİYO AROMASİN ALDİM YİNE TEKRAR 6 MG SADECE Bİ DK NEDRN LAN HARBİ RAGEBAİT FALAN DEGİL OLM GECER Mİ BU
hdmi kablosunu anakartın portuna takmadığından eminmisin bi kontrol et gel.

• +1
Reactions: Zodiac and -BayHarbourButcher
kalktığı zaman thread aç ok

• +1
OLM YARDİM EDİN Bİ SANİYE OGLEN DURDUK YERE KALKTİ YİNE 1-2 KERE SUAN NİYE KALKMİYO
seninle vedalaşmış...

• JFL
Reactions: hanma lover, Auchelius, recessedheun and 2 others
@ascendantwill olm sen tecrubelisin suan heyecandan mi olmuyo kaldirmayi dusundugum icin mi bi el at vallahi cok korkuyorum lutfen bakin lutfen
Kafana göre ilaç alırsan yarranda kafasına göre kalkar düşük e2 low libido bide zaten random niye kalksın orospucucu bu oyuncak mı gerekibce kalkar

• JFL
Reactions: flows5991 and Yagiz8928
Kafana göre ilaç alırsan yarranda kafasına göre kalkar düşük e2 low libido bide zaten random niye kalksın orospucucu bu oyuncak mı gerekibce kalkar
ya olm eskiden random kalkıyodu oyuncak gibi şimdi niye olmuyo kalkması için 30 saniye falan kız fotoğraflarına bakmam gerekiyo çok kötü hissediyom eskisi gibi değil ya. eskiden fotoğrafı açmayı düşününce bile saniyesinde hazırola geçiyordu şimdi bi yarım dk 1 dk bakmam gerekiyo fotoğraf falan

ya olm eskiden random kalkıyodu oyuncak gibi şimdi niye olmuyo kalkması için 30 saniye falan kız fotoğraflarına bakmam gerekiyo çok kötü hissediyom eskisi gibi değil ya. eskiden fotoğrafı açmayı düşününce bile saniyesinde hazırola geçiyordu şimdi bi yarım dk 1 dk bakmam gerekiyo fotoğraf falan
Orospu evladı beiide kendine high iq um ben dliyor

• +1
Reactions: Serialsuicide
ne zaman kendime high iq dedim aq
neyse sorun ne burda la eskisi gibi kalkmıyo işte
Normal kanka o idj ben senin yaşlarında makine gibiydim 40 kere patlarsa 41 .ye kalkardı şimdi 1 tane patlatır kapatırız

Normal kanka o idj ben senin yaşlarında makine gibiydim 40 kere patlarsa 41 .ye kalkardı şimdi 1 tane patlatır kapatırız
ya ilaçtan ônce pabtolonda tutamıyodum rahat durmuyodu bôyle vücyttaki tüm kan oraya gidiyodu şimdi boyu da hafif de olsa çok az azaldı ilacı bıraktığımda geçer mi

aga benimki durmadan kalkıyor daha yeni 25mg aromasin attım adam olsun diye

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, ascendantwill, Auchelius and 4 others
aga benimki durmadan kalkıyor daha yeni 25mg aromasin attım adam olsun diye
OP henüz trene binmediği için kalkmaması normal

• JFL
  • So Sad
  • Ugh..
Reactions: ascendantwill, Yagiz8928, growthplatessss111 and 2 others
ya ilaçtan ônce pabtolonda tutamıyodum rahat durmuyodu bôyle vücyttaki tüm kan oraya gidiyodu şimdi boyu da hafif de olsa çok az azaldı ilacı bıraktığımda geçer mi
Yok