kalori sayimi ve diyet

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - In memory of Zagro
hayatimda ilk defa yapicam, bugun bf olcturucem ve sagliksiz herseyi cikarip kola filan dahil diyete baslicam no more mcdonalds, skin sorunum yok kilo sorunum yok ama sadece birseyleri daha iyi yapmak istiyorum, tavsiye filan iyi olur en buyuk sikinti yemekler, meal prep yapicam o sekilde halletmeye calisicam.
only su, potasyum ve sodyum sayimi

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Dathomirian Zabrak, Arisylva and 2 others
kanka kalori açığı bırak sürece sadık kal yetiyo aq

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and HasSıkımovıc_31
hayatimda ilk defa yapicam, bugun bf olcturucem ve sagliksiz herseyi cikarip kola filan dahil diyete baslicam no more mcdonalds, skin sorunum yok kilo sorunum yok ama sadece birseyleri daha iyi yapmak istiyorum, tavsiye filan iyi olur en buyuk sikinti yemekler, meal prep yapicam o sekilde halletmeye calisicam.
only su, potasyum ve sodyum sayimi
Sağlıklı olma yolunda 1 adım

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and HasSıkımovıc_31
anani sikeyim bu cok zormus,
simdi sabah gronola 120gr 30gr yulaf 160ml sut ekledim simdi naoicam amk kola yerine sut ictim amk 23bmi 15bf kadar dirty bulk iyiydi simdi maintan clean yapicam ama zor amk

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
neyse devam knk
sadece sodyum sayimini nasil yapabilirim?

• +1
gun sonunda aldigim sodyumun iki ketini potasyum olarak alicam ama aromel kapatti sanirim hangi marka var?

• +1
cola zero, ice teanın 0kalorisi, monsterın 0 kalorisini falan spamla

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Ashoimex
  • +1
dis icin asitli seyler tuketmemk cope mu?
Cope bence. Günde 2 kez fırçalayıp diş ipi kullandıktan sonra bi şey olmaz

• +1
anani sikeyim bu cok zormus,
simdi sabah gronola 120gr 30gr yulaf 160ml sut ekledim simdi naoicam amk kola yerine sut ictim amk 23bmi 15bf kadar dirty bulk iyiydi simdi maintan clean yapicam ama zor amk
Aga kolanın tadı bok gibi neyini seviyonuz ben su + ayran dışı bışey içemiyorum kanka zor olan aç olman mı ?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya

Users who are viewing this thread

Back