kan testi hk

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Control Devil
beyler şimdi strateji şu dahiliyeye ve ürolojiye sıra alıcam dahiliyede yorgunum odaklanamıyorum ailede şeker kolesterol öyküsü var diycem ürolojidede spor yapıyorum toparlanamıyorum isteksizzlik var diycem
ıgf 1 ve kortizol için nasıl kolpa sıkabılırım bırde testten önce 31 çekeyim mi 2 3 haftadır ejeküle olmadım testler olduğunndan iyi gelmesin
@kurdistan @growthplatessss111 @Trenmaxx1

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, kurdistan and 3 others
beyler şimdi strateji şu dahiliyeye ve ürolojiye sıra alıcam dahiliyede yorgunum odaklanamıyorum ailede şeker kolesterol öyküsü var diycem ürolojidede spor yapıyorum toparlanamıyorum isteksizzlik var diycem
ıgf 1 ve kortizol için nasıl kolpa sıkabılırım bırde testten önce 31 çekeyim mi 2 3 haftadır ejeküle olmadım testler olduğunndan iyi gelmesin
31 boşver istersen yap istersen yapma mükemmel zamanlama tutturursan prolaktin yuksek cikar sadece o da cok zor
igf-1'i dahiliyede iste hem şeker hem büyümem için falan salla bir şeyler kortizolu zaten istetir şikayetlerin o yönde

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, flows5991, Auchelius and 1 other person
31 boşver istersen yap istersen yapma mükemmel zamanlama tutturursan prolaktin yuksek cikar sadece o da cok zor
igf-1'i dahiliyede iste hem şeker hem büyümem için falan salla bir şeyler kortizolu zaten istetir şikayetlerin o yönde
igf1 ve kortizole zor bakıyorlarmış

• +1
Reactions: Thrill, growthplatessss111 and Auchelius
Hormonları düşük tutmak için 1 hafta boyunca 31 çekip aç bırak bütün hormonların yarrağı yiyecek

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, growthplatessss111 and 1 other person
Hormonları düşük tutmak için 1 hafta boyunca 31 çekip aç bırak bütün hormonların yarrağı yiyecek
düşük tutmak için değil olduğundan iyi gözükmesin diye

• +1
Reactions: Thrill, growthplatessss111 and Auchelius
düşük tutmak için değil olduğundan iyi gözükmesin diye
Amacın ne tam anlatsan anlayacağım, kan tahlilinden 1 gün önce yap o zaman bu dediklerimi.

Kan tahlilinde kan verirken bayılma ihtimalin var ama yanına şeker falan atıştırmalık al.

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, growthplatessss111 and 1 other person
igf-1 bilmiyorum benim gittigim hastaneler bakamiyodu igf-1
ama kortizole zor bakmiyolar hormonal bir sey olabikir mi falan dusunuyorum desen kortizolu eklerler bence

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius and İNTİKAM VAKTİ
çok yanlıs adama sordun 1 kere kan testi verdiysek piciz

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, Trenmaxx1 and 4 others
İgf-1 ‘i her hastane bakmıyor özel hastaneler falan bakıyor ve kortizolede bu dedikleri mi yaparsan rahatlıkla bakarlar.

igf-1 e baktırmak için ailendeki birinde şeker hastalığı olduğunu söyle bakarlar.

Kortizol’ü yüksek göstermek için kan tahlilinden önce spor yap ve hayvan gibi yağlı beslen + su içme.

Ben kan tahlilinden önce gidip 2 big mac yemiştim amk sonradan kan tahliline gidiceğim aklıma geldi ve bi baktım kortizol tavan yapmış.

• +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person
İgf-1 ‘i her hastane bakmıyor özel hastaneler falan bakıyor ve kortizolede bu dedikleri mi yaparsan rahatlıkla bakarlar.

igf-1 e baktırmak için ailendeki birinde şeker hastalığı olduğunu söyle bakarlar.

Kortizol’ü yüksek göstermek için kan tahlilinden önce spor yap ve hayvan gibi yağlı beslen + su içme.

Ben kan tahlilinden önce gidip 2 big mac yemiştim amk sonradan kan tahliline gidiceğim aklıma geldi ve bi baktım kortizol tavan yapmış.
igf-1'i hastaneler bakıyo bu arada benim gittiklerim biraz garip yerler o da bana kalsın ondan bakamiyolardi

kortizol gun icinde asiri dalgali pulsatile sabah ac karna baktirmak bunun standart kabul edilen hali

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius and İNTİKAM VAKTİ
çok yanlıs adama sordun 1 kere kan testi verdiysek piciz
Keşke bende senin gibi olsam amk her 1-2 ayda 4-5 tüp kan vermem lazım vücudum fazla kan üretiyor diye.

Ordaki çalışanlarda tanıdı artık randevu veya sıra beklemeden beni içeri alıp yolluyorlar mk

• +1
Reactions: Thrill and İNTİKAM VAKTİ
İgf1 testleri bildiğim kadarıyla çoğu yer yapmıyor zaten biraz zor bi test

• +1
Reactions: Thrill, İNTİKAM VAKTİ and Auchelius

Users who are viewing this thread

Back