KARA HAP GERÇEEEEK

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Her nasıl 2+2=4 ve bunu değiştirmiyorsanız. Blackpill de gerçek ve istisnası yok. kız parayı ve takipçileri cukkaladı şimdi chadin kucağına atlayacak. CLASSIC FOID VICTORY

1000028861

• JFL
  • So Sad
Reactions: cakdripa, xlegend, Aven and 5 others
  • JFL
  • So Sad
Reactions: cakdripa, Aven, Serialsuicide and 1 other person
Her nasıl 2+2=4 ve bunu değiştirmiyorsanız. Blackpill de gerçek ve istisnası yok. kız parayı ve takipçileri cukkaladı şimdi chadin kucağına atlayacak. CLASSIC FOID VICTORY

View attachment 4339111
bu kızın da amk gece 4de keşfetime çıktı sperm krampı yaşadım bunun yüzünden sikim kopsa da kurtulsam diyodum amk

kıza bunu yazmıslardı
Ozge

• JFL
Reactions: cakdripa, why not me?, anathema and 5 others
kızın basparmagini napcan amk
Antik tekniklerle gerçeği görmüş adam göt deliğinden de ne zaman öleceğini anlar o

• JFL
Reactions: urlordd, Serialsuicide and kurdistan
ya ayrılıyorlar mı evleniyorlar mı ne sikimse yesinlerde düşmesinler artık önümüze amk

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, jsbera, why not me? and 3 others
kız aşırı bir şekilde kardeşime benziyor ayrılamalarına sevindim:blackpill::blackpill::blackpill:

• So Sad
Reactions: kurdistan
kız kürt mü la bu şive ne
yörük ağzına benziyo

@jauscope kardeşimiz haklı kız düz mid mtb falan görende cocuk adriana limayı taktı koluna moid ve foidler ağzına sıçtı cocuğun full

• +1
Reactions: cakdripa, Serialsuicide, jauscope and 2 others

Attachments

• IMG_3224.png
    IMG_3224.png
    1.6 MB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: senualF, temelyeterliliktest and kurdistan
kardeşim bu dünyada ya çirkin ya da fakir olacaksın ikiside aynı anda olmuyor

• +1
Reactions: Serialsuicide and kurdistan
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 136914, jauscope and 2 others
yörük ağzına benziyo

@jauscope kardeşimiz haklı kız düz mid mtb falan görende cocuk adriana limayı taktı koluna moid ve foidler ağzına sıçtı cocuğun full
hee benim anne tarafı yörük zaten

• +1
  • Love it
Reactions: cakdripa, Resistance. and kurdistan
  • JFL
Reactions: why not me?, Serialsuicide, jauscope and 3 others
yörük ağzına benziyo

olm sana birini rateletecemde guvenemiyom aslinda iyi adamsında bilemedim

• +1
  • Woah
Reactions: anathema, Resistance. and kurdistan
YA BETABUXX OLUCAKSIN YA DA YAKIŞIKLI OLUCAKSINN KARDEŞŞ YOK ÖLE YAĞMA

• +1
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, Deleted member 136914, Serialsuicide and 2 others
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, churmaxxed, Deleted member 136914 and 1 other person
Sonumuz @dogu gibi olmasın amk
JFL amk snapchati indirdim 3 gün önce 30 kızdan 10 i sevgili oldu 3 ü sikişi kabul etti eğlenceli ama aynı şehir olmuyor IRL approach attacam

Snapttekinde agresif davrandığım için ratio 3 kızdan 1 i sevgili oldu 10 kızdan 1 i sikilmeyi kabul etti tipim daha iyi ve agresifce hızlı olmasaydım ratio daha iyi olurdu sizde deneyin

Last edited:
  • Woah
  • +1
  • Love it
Reactions: number_9029, kurdistan and Deleted member 136914
@Ratonnn naber yakışıklı

• Woah
Reactions: Deleted member 136914 and kurdistan
JFL amk snapchati indirdim 3 gün önce 30 kızdan 10 i sevgili oldu 3 ü sikişi kabul etti eğlenceli ama aynı şehir olmuyor IRL approach attacam

Snapttekinde agresif davrandığım için ratio 3 kızdan 1 i sevgili oldu 10 kızdan 1 i sikilmeyi kabul etti tipim daha iyi ve agresifce hızlı olmasaydım ratio daha iyi olurdu sizde deneyin
snapmaxxing fact zaten

• +1
Reactions: Deleted member 136914

Snap puanın kaç

• +1
Reactions: kurdistan
Chad abimize helal olsun sikisirken siveden dolayi ciddi kalamaz kahkaha atar rezil olurdu ongorup onceden ayrılmış kac boyutlu satranç olum bu ataturk gibi adam

• JFL
Reactions: zeggo

snapte ters tepki almak için yalvarman falan gerek ben topluca sikimi atıyodum herkese yarısından çoğu geri dönüyodu

• JFL
Reactions: dogu and senualF

View attachment 4339111
rahatladım amk :lul: plan şuydu:
Subhuman manlet ereni kullan - ünlü ol - ayrıl - son adım artık statusmaxxed mtbsin ayrılığını duyurduktan sonra tüm 190 ereni başka gezegene moglayan zengin chadler sana yazsın sinema gibi

• JFL
Reactions: cakdripa and Deleted member 136914
bu ilişkinin ilerlemeden bitmesi çocuğun o kadar hayrına oldu ki gidip kendine bir lokma falan dağıttırsın. klasik lise hikayesi kuş taşa çarptı bir şekilde bu kadar arada dış görünüş farkı olan çocukla kız bir araya geldi. çocuğun yüzüne 2 sn bakınca zaten ilişki dinamiklerinin gerçeklerinden bihaber masum bir çocuk olduğu anlaşılıyor. kızın zamanında paylaştığı yanyana olan videolarda da zaten sürekli olarak çocuk kızın frame'ine giriyordu. kız sürekli kameraya vs. bakıyo kendini gösteriyor çocuk buna doğru hareket falan yapıyordu yaklaşmaya çalışıyordu. ilk piyasaya çıktıklarında dalyarrak çoğunluk "görüyonuz mu inceller bahaneniz ne hehe" "şu şekilde yanında maymun gibi durduğumuz bir kızla dünya evine girmek istiyoruz amk" gibi sikindirik esprilerle çocuğu dalgaya aldılar. ama bp aware tayfa bunların zaten patlamaya hazır bomba olduklarını biliyordu söyleyince "aq inceli" oluyordun.

kızın canlıda yaptığı konuşmalar var,en başından beri hissettikleri buydu zaten. artık sadece gerçek hislerini söylemek için gerekli bahane ve ortam var. kendini hep çocuktan üstün görüyordu.

kızın konuşma tarzına falan da şaşırmışlar. şu kızın bütün ilişkisini internete döktüğü, çocuğun bunun evine meşale yakarak istemeye geldiği cringemaxx videoları paylaşmasından zaten ne bok olduğu belliydi. ona bile gerek yok, az biraz kadınlarla haşır neşir olmuş biri şu kızın suratına 2 sn baktığında zaten düşük seviye bir aileden gelen varoş bir kız olduğunu görür. bu güzel çirkin olmakla alakalı birşey değil, kızın genel vibe'ı ve fenotipi varoş. bu kızdan çok daha çirkin olmasına rağmen çok daha zarafetli ve endamlı gözüken kızlar var.

hayırlı olsun eren kardeş büyük bir beladan kurtuldun, şimdi umre zamanı

• +1
Reactions: Serialsuicide and BugraSA
olm sana birini rateletecemde guvenemiyom aslinda iyi adamsında bilemedim
ben kendimi attim kaydedip doxxlamissa yarra yedim zaten at nolcak:lul: