balve
balvebalve
Slm arkadaslar 15saatlik calisma rutinimden bugun erken ciktim 13 saat olarak
Sorun sudur hatirlarsiniz ben jarbassan fln goruyom habire agzim sairmsak kokunca kovmaya calisiyom nys
Isyerinde gun boyu 3 tane sarki caliyo surekli ayni sarkilar tekrar tekrar caliyo
Bu gecemi diyem hangi gece diyem amk gecem gunduzume karisti gunde 2 saat uyuyom iste dun gece yine karabasan geldi orospu cocug sarki soyluyodu amk dinlettim geceleri taktak ara simdi beni diye amk bu kadar kotu olmamisti hic ciddi tam nefessiz kaldim agliyom resmen hareketsiz orospu cocuklari ayni sarkiyi koydular diye mozartin ruhu bana dadandi tedavifkn edilebilir birseymi bu psikiyatri veyatta psikologa gideyimmi
Birde bundan daha onemlisi buraya ltfn cevap verin

Haftada iki gun cemiyete gidicek yer buldum gunluk 2500 3000 civari para veriyolar haftalik 6k ediyor sabah 5 aksam 12ye kadar caliscaz sizce burdan cikip orayami gidem
Burda sabah 12 aksam 1 2 3 4 arasi cikiyom bugun ilk kez herhalde 1 de ciktim nolur cevaplayin
Sorun sudur hatirlarsiniz ben jarbassan fln goruyom habire agzim sairmsak kokunca kovmaya calisiyom nys
Isyerinde gun boyu 3 tane sarki caliyo surekli ayni sarkilar tekrar tekrar caliyo
Bu gecemi diyem hangi gece diyem amk gecem gunduzume karisti gunde 2 saat uyuyom iste dun gece yine karabasan geldi orospu cocug sarki soyluyodu amk dinlettim geceleri taktak ara simdi beni diye amk bu kadar kotu olmamisti hic ciddi tam nefessiz kaldim agliyom resmen hareketsiz orospu cocuklari ayni sarkiyi koydular diye mozartin ruhu bana dadandi tedavifkn edilebilir birseymi bu psikiyatri veyatta psikologa gideyimmi
Birde bundan daha onemlisi buraya ltfn cevap verin

Haftada iki gun cemiyete gidicek yer buldum gunluk 2500 3000 civari para veriyolar haftalik 6k ediyor sabah 5 aksam 12ye kadar caliscaz sizce burdan cikip orayami gidemBurda sabah 12 aksam 1 2 3 4 arasi cikiyom bugun ilk kez herhalde 1 de ciktim nolur cevaplayin